סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך
יותר מזה

כאן הם יכולים לטעון שהכל בהסכמה, ישנן מילות קוד מוסכמות ושניתן להפסיק מתי שבוחרים בכך.

היכן כל הפמיניסטים והפמיניסטיות? מדוע אינם יוצאים כנגד חובבות הבדס"מ ואומרים להן שלא ייתכן שהן נהנות מיחסי-מרות ושליטה. שלא הגיוני שבחורה נורמטיבית תיהנה מכך שכובלים אותה, מכים אותה, חודרים אליה באגרסיביות, משפילים אותה ועוד?

איך ייתכן שכ-ל הזונות, גם אלה שבוחרות בעיסוק מרצונן החופשי, בהכרח חוו טראומה ועליהן להפסיק מיידית בעיסוקן הבלתי לגיטימי. אולם, לגיטימי להיות חובבת בדס"מ?

קוראים לזה צביעות.

Berethor

New member
אם כבר הזכרת טראומות

זה דבר ידוע שנטיות כמו מזוכיזם לרוב מתפתחות מטראומות, סדיזם זה יותר סטייה מולדת ונפוצה אבל גם היא יכולה להיות נרכשת, בעקבות התנהגות סדיסטית בעיקר. בכל אופן אותי אישית הדברים האלה יותר דוחים מאשר מושכים, אני לא סובל את זה גם בפורנו, לכן מעדיף לצפות בפורנו שלא כולל התעלליות, אונס מבוים, השפלות וכו. זה מפריע לי מבחינה נפשית, אבל שוב לפתוח השרשור יש בעיקר בעיה פיזית עם הנושא כנראה, הוא 'לא מספיק חזק' כדי לכפות את עצמו עליה 'בכאילו', וכדי לעשות תמין האלים או 'חזק' איתה, זה פשוט לא מתאים לו ככל הנראה, בין אם ירצה בזה ובין אם לא. זה שהוא גבר לא אוטומטית אומר שהוא יכול פיזית או נפשית 'לאנוס' או 'כאילו לאנוס', בין אם זה מפריע לו אישיותית ובין אם פיזית הוא לא מסוגל 'לכפות עליה' או לעשות מה שהיא דורשת ממנו, באופן כזה אינטנסיבי, גדול עליו.

Berethor

New member
נפוצה בהשוואה למזוכיזם כמובן

יותר קל לפגוע באחרים מאשר בעצמך, זה דבר ידוע. אפילו עבור אדם שלא אוהב לפגוע.

נקודה חשובה ומעניינת

זה לא דוה אותי. אני די אדיש לזה.

פותח השרשור הוא בחור מתוסכל (ובצדק) שרוצה לענות על הצרכים של זוגתו ולספק אותה. זה יפה ומתחשב מצידו.

רצונותיה לגיטימיים. הבעיה שלא כל אחד יכול, או רוצה לספק אותם.

A לוןA

New member
נו, זה כבר באמת מוגזם

מילא שאתה מקשקש בנושאים שאין לך בהם שמץ של מושג
מילא שאתה מנפיץ את השיפוטיות הפרימיטיבית שלך לכל עבר
אבל עכשיו אתה גם מגיע עם ה"זה דבר ידוע" המטופש הזה?
אז לידיעתך, מחקרים שבוצעו שללו קשר ישיר בין טראומות עבר ונטיות בדסמיות, סדיסטיות ומזוכיסטיות כאחד.אדם יכול להיות מזוכיסט או סדיסט בלי שמץ של טראומה בעברו, ויכול להיות ונילי לחלוטין עם שק של טראומות על גבו, ואין קשר בין השניים.
אז באמת, זה כבר עולה על העצבים.

Berethor

New member
בולשיט

מה שאני אומר הוא נכון, פשוט אתה לא אוהב לשמוע את זה.

Berethor

New member
הנה בשבילך

http://www.maane.co.il/מאזוכיסט/

אתה יכול לראות בתת נושא 'מקורות המאזוכיזם' ששם. זה לא פוליטיקלי קורקט לומר אבל זאת האמת, וברור למישהו שחלק מהסטייה הזאת לא ירצה לקבל את האמת. אתה כל כך כועס כי האמת כואבת לך זה הכל.

A לוןA

New member
אני אסביר לך לאט

זה מאמר, לא מחקר.
גם אתה יכול לכתוב כזה, זה לא עושה את זה נכון.
אגב, גם המאמר הזה, ברפרוף קצר, הוא אוסף של שטויות מיושנות, שאבד עליהן הכלח כבר לפני 30 שנה בערך- והוא גם כתוב בצורה חובבנית ולא מדוייקת בערך חצי רמה מעל טוקבק ממוצע.

בקיצור- מאמר זה לא מחקר. אם יש לך מחקרים שמוכיחים את טענתך, בבקשה.

Berethor

New member
תביאי לי מחקר שסותר את זה

ולא אחד שעשו אותו חובבי BDSM. הקישור שהבאתי הוא מאתר של מטפלים זוגיים, פסיכולוגים ופסיכיאטרים, אתה חושב שאני יאמין לך ולא להם? אז תמשיך לחלום. ברור שתור חובב BDSM אין לך אינטרס לקבל את זה שמדובר בסטייה, וכאשר זה נעשה בהסכמה זה נחשב לחוקי אבל עדיין זה סטייה ולא דבר טוב/נורמלי, זה הכל. פסיכאטרים לא אוהבים לדבר על זה, בגלל כל מיני סוטים שיתחילו לקפוץ בגלל זה, אבל זה האמת, וכדאי שתבין את זה, כמו שאמרתי זה לא פוליטיקלי קורקט אבל זאת האמת. אגב יש פה אחד גם על סאדיזם.

http://www.maane.co.il/סאדיזם/

A לוןA

New member
משעשע

אתה מעלה טענה מופרכת, ומבקש שאני אביא מחקר שמפריך אותה. אתה לא מרגיש את הגיחוך שבעניין?
אגב,
תלמיד שנה א ברפואה היה מנסח מאמר בלשון יותר מקצועית מאשר גיבוב ההבלים הזה
(כמה דוגמאות בסיסיות- המחקרים של קראפט איבנינג שנערכו ב-1869 הופרכו עןד באמצע המאה הקודמת ע"י מספר גדול של מחקרים סותרים ומדעיים הרבה יותר, מזוכיזם הוצא כבר מזמן מהDSM ואינו מוגדר יותר כהפרעה אלא כהעדפה, ורק בור ודביל יכתוב משפט כמו "הדרך היחידה שלהם לחוש בעלי ערך או חשיבות היא כאשר מישהו אחר מתייחס אליהם באופן משפיל"- באמת? מזוכיסטים ככלל לא מסוגלים לחוש בעלי ערך אלא ע"י מימוש המזוכיזם? שטויות במיץ. מי שכתב משפט כזה, אין לו הכשרה רפואית ברבע גרוש)

ואני שוב אומר- אם יש לך מחקר, לא מאמר מפוברק, אני אשמח לקרוא אותו. נסה שיהיה ממאה השנים האחרונות, אוקי?

Berethor

New member
אתה חסר תקנה

אני אמרתי מה שיש לי להגיד, ואתה תישאר עם הסטיות שלך ותאמין במה שבא לך.

A לוןA

New member
אני שוב אנסה להסביר לאט

אין לי שום בעיה עם ההעדפות המיניות שלי.
יש לי בעיה רצינית עם מי שמפיץ עליהן דעות קדומות, שקרים ופיברוקים כדי לתמוך בבערות שלו עצמו.
אגב, אני חייב להודות לך על דקה של צחוק נהדר, מאחר והמאמר שהבאת על סאדיזם (מעבר להיותו טיפשי כמו אחיו על המזוכיזם) מתחיל בתיאור חייו של המרקיז דה סאד, ואין שם אפילו מילה אחת נכונה. פשוט קורע אתה.

זה מה שכתוב שם?

כל מה שיש לי להוסיף זה - אומ"ג. וגם - רבאק.

Berethor

New member
על זה נאמר "הגמל אינו רואה את הדבשת שלו"

מה הבעיה שלך להודות שיש לך סטיות מסוימות? אתה לא היחיד פה עם סטיות, בפורום הזה יש מלא כאלה.

A לוןA

New member
אין לי שום בעיה עם הסטיות שלי

אני אפילו גאה מאוד בהן, ובצורה שאני וחבריי מממשים אותן.
(אגב, סטיה כפי שאני מגדיר אותה- בהגדרה המילונית. משהו שחורג בהתנהגות הרוב. ולא בהגדרה העממית שלה כמשהו מופרע שיש להוקיע אותו)
יש לי בעיה רצינית כשאנשים בורים ועמי ארצות מגיעים ומקטלגים בדסמים כמופרעים, סובלים מטראומות עבר ועוד כהנה סטראוטיפים מטופשים שאין להם שום ביסוס במציאות

Berethor

New member
יש בסוס במציאות ועוד איך

ואתה עדות חיה לכך, הדיבור הנגוע שלך הוא רק עוד עדות לכך שאני צודק, כי שאין מה להגיד מתחילים לקלל.

A לוןA

New member
ואני אחזור שוב-

מחקרים, בבקשה. יש לך טענה- תוכיח אותה. אין לך הוכחה? סימן שאתה בור שמפיץ דעות טיפשיות על בסיס הדעות הקדומות שלו.
וזה לא דיבור נגוע- זוהי בדיוק המציאות.

למעלה