סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך
1. כן אני מכירה

2. זה לא רלוונטי מה אחרים יכולים
3. הוא יכול להשתמש בצעצועים ואביזרים כדי לספק אותה. יש המון פיתרונות שיכולים לעבוד לשניהם.

את יודעת מה?

מאמין לך שאת מכירה. ישנם יחידי-סגולה.

כמה יש כאלה?

זה מאוד רלבנטי מה אחרים יכולים, משום שהוא מרגיש אפס. זה לא שונה מאוד מנער שמקבל את החינוך המיני שלו מפורנו, ומפתח רגשי-נחיתות משום שאינו מצוייד ב-25 ס"מ ויכול לגמור מתי שמתחשק לו.

הם יכולים להיעזר בצעצועים. אבל זוגתו רוצה שיחדור אליה עם האיבר שלו. מעבר לכך, היא צריכה את הסקס שלה אינטנסיבי. לא כולם בנויים לזה.

הבחור

Berethor

New member
הפתרונות לא רעים

אבל עדיין לא רלוונטים אם היא מחפשת תדבר האמיתי וברמה שהוא לא יכול לספק לה.

Berethor

New member
לא נראה לי שלזה הכוונה

אלא שיש לא מעט גברים שלא מפריע להם 'לאנוס בכאילו', ותכלס באמת לא חסר כאלה.

Berethor

New member
אתה לא עומד בסטנדרטים שלה

שחלקם מאוד גבוהים וחלקם סתם חולניים. אז או שתשכנע אותה לעשות את זה את זה בצורה אחרת או להחלופין תצליח להתגבר על בעיות הזקפה שלך, הכושר וכו או שאין לזה הרבה עתיד לדעתי. יצא לי להכיר מישהי כזאת ותכלס לדעתי הפטישים האלה זה יותר מינוס מבפלוס, אם כי לפי מה שאתה מתאר פה גם לך יש בעיות מסוג אחר, מה שהופך את זה להרבה פחות מתאים לך אם לא מבחינה נפשית אז מבחינה פיזית.

D F S

New member
השאלה שלי היא

האם זה דבר נורמלי לאבד זקפה אחרי נניח 10 דקות של מאמץ אינטנסיבי או לא? על הקטע השני אני לא מדבר, זה פשוט מוריד לי את החרמנות וסתם מעצבן..

Berethor

New member
השאלה היא יותר מזה

לגבי השאלה, אובכן כמו שאתה מבין לבד הכושר הגופני שלך והיכולת שלך לשמור על זקפה הן יחסית נמוכות, מה שהופך את השידוך שלך למישהי שאוהבת מין מהיר ואלים לאפילו יותר בעייתי, אם לא מפריע לך נפשית אז אני בטוח שמפריע לך מבחינה פיזית וזה גם מה שעולה מההודעה שלך. חוץ מזה מין הסתם מין מהיר/חזק זה הרבה יותר קשה לביצוע, זה הרבה יותר מעייף והרבה יותר קשה להחזיק מעמד בזה, לא כל אחד מסוגל למשהו כזה. לדעתי אתם פשוט לא מתאימים מבחינה מינית, היא רוצה סוג של מין שקשה לך לספק לה, אז או שאתה תצליח להשתנות דברים לשם המטרה הזאת, יותר כושר ויותר שמירה על זקפה אפילו במין אינטנסיבי, מה שבכלל לא יהיה פשוט, או שתשכנע אותה לעשות גם דברים קצת פחות קשים לך, אתה יודע משהו פחות חזק ומשהו פחות אלים. פלוס אם למרות שאתה טוען שמשחקי האונס מושכים אותך, יש מצב שהם גם מורידים לך, לא כל הגברים או הנשים נמשכים לשיט הזה. אני למשל זה בטח היה מוריד לי יותר מאשר מוסיף לי. מעדיף בלי כל הקטע של אלימות במין, משהו שנראה יותר הדדי.

Berethor

New member
אגב תחליט כמה דקות או 10 דקות

אני מניח שאם זה 10 דקות אינטנסיביות אז זה לא כזה מעט, זה שווה בערכו לפחות ל20 דקות לא אינטנסיביות אם לא יותר. אז 10 דקות האקט עצמו זה סביר אני מניח, למרות שיכול להיות יותר ואולי היא רוצה יותר. בכל מקרה עדיין נראה שזה לא ממש מתאים לך הקצב הזה ובמיוחד לא זה שהיא זזה לך שם ככה, 'במשחקי האונס' האלה שלה. אתה לא יכול להגיד לה דיי עם זה? בנוסף אם היא לא הייתה רוצה להרגיש כל הזמן כאילו אונסים אותה והפטיש הטיפשי הזה, היא הייתה יכולה גם לקחת חלק יותר אקטיבי בזמן שאתה עייף, האישה למעלה you know, אבל אולי היא עמוק מדיי בשיט של האונס ולהפסיביות המוחלטת, ואתה בטח גם תחשוש להגיד לה את כל זה. אם אתה פוחד לדבר איתה על דברים זה גם בעיה בתקשורת ובפתיחות דרך אגב.

אתה רציני?

אתה כותב, ציטוט: "זה פשוט מוריד לי את החרמנות וסתם מעצבן" מצד אחד, ומצד שני שואל אם זה נורמלי לאבד זקפה אחרי 10 דקות מאמץ אינטנסיבי?

נראה לך הגיוני להצליח לשמר זקפה כשאתה לא חרמן, עייף ועצבני? אתה רובוט?

Berethor

New member
הסתירה האמיתית

זה שמצב אחד הוא כותב שהוא אוהב את זה כביכול ומצד שני הוא רושם כמה זה מפריע לו.

Berethor

New member
לא נשמע שהוא נמוך

נשמע שהוא מנסה לשתף פעולה בשיט הזה אבל לא ממש הולך לו, בעיקר משום שקשה לו 'לאנוס אותה בכאילו', לא כל כך מבחינה נפשית כמו שמבחינה פיזית.

יתכן שאתה צודק

תראה, אני מאמין לו - הבחור סך הכל רוצה ליהנות מסקס עם זוגתו ולא לאכזב אותה. לגיטימי.

אני יודע לומר שלא הייתי יכול להיות במערכת יחסים כזאת משום שאין לי עניין בלהשפיל - גם אם זה מה שהפרטנרית שלי נהנית ממנו.

Berethor

New member
עם כל הכבוד לרצון שלו וההתחשבות בא

עדיף שזה לא יבוא על חשבון מה שנוח לו וגם הוא צריך להיות מודע לגבולות היכולת שלו, לא כל אחד מסוגל למין חזק או למין אלים, וגם לא כל אחד רוצה כמובן. מה גם שבסופו של יום הוא 'הצד ששולט' שם כביכול אבל עדיין הוא מפחד לדבר איתה ומפחד לומר לה מה מתאים לו ומה לא מתאים לו. גם לי לא מתאים הקטע של השפלות ואלימות, הקטע של שליטה אבל יכול היה לשחק לטובתו במקום לרעתו, אם הוא היה יודע לנצל אותו בצורה טובה, כי בתכלס הוא כביכול שולט אבל בעצם מתנהג כמו נשלט. מה שהופך את זה למגוחך עוד יותר לדעתי.

התרשמתי באופן דומה

פותח השרשור נעלם וחבל.

החשש הזה, לשוחח עם בן/ת הזוג, הוא אחת הבעיות הבסיסיות במערכות יחסים.
הוא גורם לכך שהצד הפחות דומיננטי בקשר, דן את עצמו לעיתים לשנים ארוכות בהן הוא נכנע לחשש מפני מה יאמר הצד השני.

זה נכון כמובן לבני שני המינים.

למעלה