סקס חזק

• פותח הנושא D F S
  • פורסם בתאריך

D F S

New member
סקס חזק

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם שאלה בנוגע לסקס חזק:
חברה שלי ממש אוהבת סקס חזק, על גבול האלים. אוהבת כשאני מדבר גסויות וכו'..
אני גם די אוהב את זה, הבעיה היא שלפעמים זה מאוד מעייף... זאת אומרת, אפשר להחזיק מעמד כמה דקות בקצב כזה, אבל אחרי קצת יותר זמן אני מתעייף ומתחיל להתנשף נורא, ויורדת לי הזקפה..
מישהו נתקל בבעיה הזו? מה לדעתכם ניתן לעשות בנידון? (חוץ מכושר גופני, מובן, אני עובד על זה..)

ועוד שאלה- חברה שלי גם ממש אוהבת מן משחק כזה, שבו אני מנסה לחדור אליה והיא זזה בכוונה ולא נותנת לי...היא כאילו רוצה ש"אאנוס" אותה... אני אוהב את משחק האונס עצמו, אבל מאוד לא כיף לי לנסות לחדור ולא להצליח, כי היא זזה...זה גם מוריד לי את הזקפה ואני מרגיש אפס אחרי זה..
נראה לכם נורמלי או לא?

D F S

New member
אהה וכשאני אומר חזק אני מתכוון מהיר

(ממש ממש מהיר...)

D F S

New member
אני מנסה, אבל לא תמיד זה הולך

היא זזה רק עם היריכיים, סוגרת רגליים...ממש ממש מקשה\ קצת בהגזמה לדעתי..זה מאוד קשה..בסוף אני בדרך כלל מצליח, רק זה מעצבן כבר..מוריד מהחשק.

newcharm

New member
הבנתי

אז לחילופין, בפעם הבאה שהיא מגזימה במנוברים האלה פשוט תקום ותלך משם לסלון.
תירגע עם סיגריה ואל תיגש אליה עד שהיא לא מגיעה ומבטיחה לא להציק ככה יותר.

D F S

New member
תראה, זה לא העניין

היא תפסיק אן אומר לה שאני לא בקטע של זה...
רק אני לא רוצה לאכזב אותה...אני רוצה שהיא תהיה מסופקת בסקס איתי...

newcharm

New member
אז תדברו

תגיד לה בדיוק (או לפחות בערך) את מה שכתבת פה.
אני מניח שגם היא מעונינת לספק אותך ושיהיה לך טוב.

Berethor

New member
עם כל הכבוד למה שהיא רוצה

לא כל מה שהיא רוצה אתה יכול לתת לה.

funkytown

New member
עם כל הכבוד למה שהיא רוצה

גם אתה אמור להנות, להיות מסופק, ולא להרגיש מותש או מאוכזב.
גם אני אוהבת סקס חזק, מהיר, אלים במידה, אפילו מכאיב. אוהבת גם את פנטזית האונס. אך זוכרת בתוך כל זה את בן הזוג שלי, את ההנאה שלו.

תקשורת היא הדרך הטובה ביותר להנות מסקס, הציפייה שבן/בת הזוג יקראו את המחשבות שלי או יעשו כל מה שהם לא יכולים בשביל לספק אותי היא מגוחכת.

בנוסף, לא כל אקט מיני חייב להיות דומה לקודם, זה אפילו משעמם כשזה מוגזם. צריך הלשאיר משהו להתפתחות טבעית במהלך האקט.
לדוגמה, גיליתי שכשבן הזוג שלי מסרב לחדור אליי ואני מתחננת בפניו ומנסה להתלבש עליו זה מחזק את הזיקפה שלו. לעיתים זה מגיע למצבים בהם כל המזרון כבר רטוב לגמרי, וכשהוא כבר חודר הוא מצליח להתמיד בזיון חזק וטוב של כמה דקות ארוכות, ואז שוב הפוגה מענגת של צביטת פטמות או סטירות לחזה......

נסה לדבר איתה, להציע גם אתה דברים שמגרים אותך, שמחזקים לך את הזיקפה

funkytown

New member

Berethor

New member
סיגריה זה עצה גרועה

גם זה לא בריא וגם זה יפגע עוד יותר גם ביכולת זקפה שלו וגם בכושר הגופני.

Berethor

New member
אין לך אומץ להגיד לה את זה?

דיי עם 'משחקי האונס' הטיפשיים האלה? דיי בכלל או דיי לפעמיים, אתה פוחד שתעזוב אותך?

Berethor

New member
במקום להשקיע מאמצים בשיט הזה

הייתה משקיע אותו בסקס עצמו. זזה איפה שצריך ולא איפה שלא צריך. if you know what I mean.

הוא יכול לסנדל אותה

זה ידליק אותה, יופי. מה איתו?

לא מדובר בפרקטיקה שהיא מבקשת לחוות לעיתים כשבירת שגרה. הוא מתאר זאת כצורך שעד כמה שהוא לגיטימי, הוא לא מעשי לאורך זמן.

נראה שהם לא מתאימים. לעניות-דעתי, ספק גדול אם אותה בחורה תמצא בן-זוג שמסוגל לזה.

אל תמהר

להחליט בשבילו אם הם מתאימים או לא.
הוא עוד לא ממש ניסה.
אם הוא יאריך את המשחק ליותר התעסקות סביב ההכנעה שלה- הוא לא ימצא את עצמו מנסה לחדור 10 דקות..
היא תהייה בעננים והוא לא יהיה מתוסכל.

ולגבי הספק שהיא תמצא בן זוג כזה-
מצטערת לומר שלי אין שום ספק.
מכירה הרבה מאוד גברים שזה בדיוק בדיוק מה שמדליק אותם.

את מכירה

גברים שיכולים לשמר זיקפה, תוך פעילות גופנית אינטנסיבית סביב סקס, לאורך זמן בכל סשן כעניין שבשגרה?

רגע, הכוכב קריפטונייט נהרס, לא...?

וברצינות: אינני מכיר אותו או את בת-זוגו ואינני מחליט עבורו אם להישאר או להיפרד ממנה. כתבתי לו את דעתי ונראה שהיא עולה בקנה-אחד עם דעותיהם של כמה משתתפים בפורום.

מבחינתי, שיקשור אותה לכיסא גיניקולוג בשלשלאות כבדות, יכסה את עיניה, יצרוב את עורה ויטפטף עליה שעווה חמה, תוך שהוא צורח שהיא השרמוטה שלו. כל עוד זה נעשה בהסכמה, זה לגיטימי.

למעלה