סקס ועומס נפשי

סקס ועומס נפשי

היי!
יש לי שאלה, שאני חושבת שאני סתם מעלה למרות שאני יודעת את התשובה אליה אבל בא לי לקבל אישור מזרים (?!)
בקיצור, אני במערכת יחסים, הסקס נהדר, ואני ובן זוגי אנשים מאאאווודד מיניים, במידה ואנחנו מבלים יום ביחד (למשל סופ"ש) אנחנו נעשה סקס פעמיים ביום ושאר היום גם מדי פעם נהנה סתם בנגיעות מתגרות ופלירטוטים, אני מאוד נהנת מזה וגם הוא.

לאחרונה התחלתי ללמוד, באקדמיה וגם לקחתי כמה קורסי אקסטרה, אני קורסת תחת לחץ, בגלל שאני בהתחלה אני מרגישה שלא הולך לי טוב ואני כל הזמן מתעסקת עם זה, כמובן שבן זוגי המהמם ממש תומך מבין ועוזר לי מאוד להתמודד עם הלחץ

הבעיה היא שמאז שהתחלתי עם התקופה הלחוצה אני הפסקתי ליזום סיטואציות מיניות (עד עכשיו שנינו יזמנו באופן שווה) וגם אני לא מצליחה להיות לגמרי מרוכזת בסקס (זה נשמע נורא אבל זה אמיתי, תוך כדי המחשבה נודדת לשיעורי הבית שלא עשיתי ובקשר לכלים בכיור שלא שטפתי)
שלא תטעו, הקשר שלנו חזק ובתקופה נהדרת, והמשיכה שלי אליו היא מאודד גבוהה והוא כן מצליח לגרות אותי. העניין הוא שכאילו אין לי מקום במוח לסקס (נשמע אדיוטי).

דיברתי איתו על הנושא, והסברתי לו והוא מבין, אבל וואלה. מבאס. לא נעים. סקס זה דבר נהדר שפורק לחצים.
וזהו.
אין לי ציפייה לפתרון. אבל פשוט נורא רציתי לחלוק

שבוע נהדר!

Sharoman

New member
את מעלה כמה סוגיות שונות

קודם כל אם בן זוגך טוען שהוא מבין את המצב שבו את נמצאת כרגע הייית תופס אותו במילה ולא מתבאס עבורו.
שנית, לא לגמרי מובן לי המשפט: "עד עכשיו שנינו יזמנו באופן שווה".
הייתה לכם טבלת אקסל בסמארטפון שסינכרתם כל פעם שמישהוא יזם? או שכל פעם שאחד היה יוזם הייתם שמים 10 אגורות בצנצנת שלו?
מישהיא אמרה לי פעם (בזמן קשר שהתחיל בתקופה מאוד לחוצה שלה) שאם לא הייתי יוזם לא היינו מגיעים כ"כ רחוק.
מצד אחד היה לי פחות נעים שאני הייתי צריך ליזום עבור שנינו, אבל מצד שני ראיתי את ההענות שלה ועם הזמן ולמרות הלחץ התחילה ליזום (מעט) בעצמה.
בנוסף, אם את אומרת שאת נמצאת בתקופה לחוצה ושמחשבות על שיעורי בית וכלים לא שטופים בכיור עולות לך לראש בזמן סקס עדיף להוריד טיפה את התדירות, לפנות לפחות יום אחד באמצע השבוע ואת הסופ"ש עצמו ולעשות את זה כמו שצריך כשהראש שלך נקי מספיק ממחשבות לא רצויות.
תהני הרבה יותר מסקס פחות כמותי אבל יותר איכותי משום שתהיי יותר מרוכזת בבן זוגך ובההנאה המשוטפת שלכם במקום לאבד את הריכוז כל 3 דקות בגלל איזה כתם על צלחת מסכנה או שאלה אחת מתוך כמה עשרות שלא ניסחת טוב מספיק ובדיוק חשבת על דרך טובה יותר לכתוב אותה מחדש.
היופי בקשר זוגי הוא שצד אחד תמיד יכול להשלים את הצד השני, ואם לך קשה יותר ליזום תסתמכי על בן זוגך לתקופה הקרובה ותפצי אותו בהתאם בסקס טוב ומרוכז יותר.
אם הקשר שלכם טוב ומפותח מספיק הוא יכול אפילו להגיע כדי לעזור לך קצת עם עבודות הבית (כלים, לא פוליש...) בזמן שאת מסיימת להכין שיעורים ואחרי ששניכם מסיימים תוכלו להמשיך למיטה.

אויש, טבלת אקסל

תכלס, הכי מתאים לי לעשות
אבל לא, הכוונה הייתה שפשוט התחושה היא שזה שווה בשווה
&nbsp
וצודק, אולי פחות בכמות יעזור לי :)
&nbsp
&nbsp

Sharoman

New member
הציניות שלי לא תמיד עוברת בכתיבה :)

על כל פנים להפחית בכמות יעזור עוד יותר אם תשקיעו את האנרגיה הזאת באיכות.
ובכלל המפגשים יהיו מהנים יותר כי יהיה לכם זמן להתגעגע ולרצות אחד את השניה יותר.
בזמן שאתם לא יחד אתם עדיין יכולים להתכתב בהודעות זימה מחרמנות או אפילו לזרוק רמיזות בשיחות טלפון.

noam 83

New member
תכל'ס, סחטין עלייך!

יש לך בעיה ,
אבל את מכירה בה, מבינה אותה, מדברת עליה ואפילו יודעת לפרוק אותה מעלייך בצורת כתיבה לאנשים, מה שעוזר לך לפרוק את המועקה.
זה מהמם.
כל זה, לדעתי ,כבר 99% מהפתרון

למעלה