סקס ומזלות - סקר ושאלה

סקס ומזלות - סקר ושאלה

לפני כמה ימים התכתבתי עם מישהוא שאמר לי שהוא עשה סקר לגבי סקס ומזלות, פשוט שאל בכל מני מקומות ובעיקר צאטים כל מזל לגבי מה הם אוהבים במיטה וממש יש לו דף כתוב עם מה שכל מזל אוהב במיטה ובהתחלה לא האמנתי עד שהוא הקריא לי לגבי המזל שלי וזה היה ממש מדהים כאילו הוא ממש מכיר אותי. ממה שאני זוכרת היה כתוב שם (לגבי מזל שור אם מישהוא רוצה לבדוק): שאני בחורה מאוד מינית שמאוד אוהבת לדבר על הנושא אבל בפועל אני חייבת את הקשר ואהבה ולא יכולה קשר שמבוסס על מיניות בלבד. אוהבת אורלי לתת ולקבל. אוהבת מגע ומגע של אצבעות מרפרפות. אוהבת סקס עדין (לפחות בהתחלה עדין). היו עוד דברים אבל שכחתי בתור בנדם שדי מאמינה בשטויות האלה זה גרם לי לתהות לגבי משהו... ממה שאני יודעת? (ומקווה שאני אומרת את זה נכון) המזלות הכי חמים ומיניים הם שור, עקרב, דגים, בתולה, גדי וסרטן (שבמקרא עם כולם אני מסתדרת) אם זה נכון אז אלה גם המזלות שאמורים לשלוט פה בפורום אז השאלה שלי היא מה המזל שלכם? (מה אני אגיד אין לי כוח להסתכל לכול אחד פה בפרופיל) והשאלה הנוספת שלי היא האם הסקס הכי טוב שלכם (הכוונה יותר במסגרת קשר) היה גם עם מזל שהתאים לכם? לגבי לפחות זה נכון עקרב גדי וסרטן היו הכי הכי טובים שלי מבחינת הסקס

BellBoy114

New member
הייתי יכול להסכים איתך

אבל המזלות שציינת לא מתאימים ממש...

בגלל זה אמרתי

אני לא בטוחה שאני רושמת את זה נכון רשמתי לפי המזלות שאני מכירה ושאני יודעת שמסתדרים עם המזל שלי ומזל מיני בדרך כלל מסתדר עם מזל מיני ועם אריות אני לא ממש מסתדת אז סליחה אריות!

אני דגים ו...

אין לי ממש מושג לגביי מה שרשמת, אני דיי מתעניינת באסטרולוגיה אבל לא חושבת שזה משהו שצריך להתבסס עליו, בקיצור, הסקס הכי טוב שהיה לי היה עם החבר הנוכחי, והוא שור. ויש בינינו התאמה, גם מבחינת המזלות וגם במציאות... ולמשל, החבר שלי לשעבר היה תאומים,שזה מזל שלא מתאים לי.. ולא היינו מסתדרים בכלל, רבים כלהזמן, למרות שהסקס היה טוב.

Krishi

New member
אני באמת חושב שאין מזל יותר מיני

ממזל קשת. (שזה מן הסתם, אני.. חח) אני מאוד מאמין באסטרולוגיה וכמעט כל מה שתקראי על הקשת זה יהיה בול אני ולא כי עיצבתי את עצמי לפי מה שרשום שם אלא כי זה באמת הכל נכון. אני רק רוצה לציין שהורסקופים ותחזיות יומיות/שבועיות/שנתיות וכד' זה לדעתי הכל בולשיט ובזה אני לא מאמין. זה ידוע שלקשתים יש תאבון מיני גדול ורצון גם לקבל סיפוק וגם לספק את הפרטנר במיוחד אם זה במסגרת קשר. אני אוסיף לך קישור שמדבר על הקשת במיטה גם מבחינת בחורה וגם מבחינת הגבר. שוב, קשתיות שנתתי להן את הלינק וקראו אותו אמרו לי שזה ממש הן, וגם מה שרשום עלי זה ממש אני. תהני
(תדלגי ישר למטה לכותרת "בת מזל קשת במיטה")

Krishi

New member
אאא.. בקשר לסקס הכי טוב..

האמת אף פעם לא בדקתי את זה. אולי בתור קשת אני דוחף את הפרטנרית שלי לרמות ששנינו ממש נהנים כי עד עכשיו, חוץ מבתהחלה כשלא ידעתי מה אני עושה כל כך, כל סקס שהיה לי היה סקס טוב.

OiSH

New member
אח שלי מזל קשת.

עשית לי בחילה עכשיו... *נזכרת בזה ששמעתי אותו ואת חברה שלו מזדיינים..* בע..

007bg

New member
תראי.

מבחינה אסטרולוגית, הזיון הכי טוב הוא קשת, זה המזל של זה והוא הכי מיני כשלעצמו. אבל.... זה זכרים... נקבות, היה לי סקס טוב עם בתולה, מאזניים ואריה.

Krishi

New member
כמו שאמרתי, קשת רולז../images/Emo47.gif

אין, לא היה ולא יהיה יותר מיניים מאיתנו

007bg

New member
אגב, קראתי את מה שנתת קישור.

וכמובן שהכול נכון, רק בסייג אחד.... אני דווקא לא נמשך לבחורות ציניות שנונות ומהירות, למרות שאני כזה, ואני מזה לא צריך להעיד על עצמי את זה... אוהב ת'חמודות ות'נשיות. מעניין אם גם אתה, בהנחה שאתה גם טוען שאתה קלאסי.

Krishi

New member
זה.. חצי חצי אצלי..

אני גם אוהב את החמודות והנשיות, אבל לא כשזה יותר מדי, אני מחפש בעצם שילוב של הכל ביחד, חמודות, נשיות אבל שנונות ויודעות מתי להיות ציניות מבלי להגזים...

למעלה