סקס והעיר הגדולה..

...Blue

New member
סקס והעיר הגדולה..

את והוא..אתה והיא.. בחדר האמבטיה במגע ליטוף המים? בשדה פתוח תחת כיפת השמיים? בסרט איימים (סיטואציה מפחידה) בחנות בגדים (מאחורי פרגוד המדידה)? או אולי בשיטה הישנה בחדר השינה? איפה הריגוש הגדול ביותר? האם מקומות בהם יש סכנה שתתפסו במערומכם (תרתי משמע) מסבים את העונג הרב ביותר בגלל אלמנט הסכנה? blue

מקום סתרים!!!

ופעם היה לי ולחברי, בתקופה שהיינו צעירים ויפים, מקום סתרים שכזה... המקום שלו ושלי. זה היה בלב הסמינר, בבית קטנטן כזה , קצת עזוב, טיפסנו בסולם לאיזו מין עליית גג שכזו, ובה היה חדרון קטן, ו- מיטה. ושם חגגנו, התעלסנו, אהבנו, אפילו שידענו שאולי השומר יגיע, אולי ייגלו אותנו שם. הידיעה הזאת, שאנו במרכזו של מקום ציבורי, רק הוסיפה, רק הדליקה, רק גרמה לחושינו להיות יותר ערים, ולנו ... מהמתח - לשיא בריגושים.

אש לי

New member
פעם הריגוש הגדול ביותר היה בריחה

היה לברוח מהבית לראות את האהוב ולהשתולל בשושו היום היום היום זה קרה אחרי שלושה שבועות שבעלי ואני מנסים פרידה והוא מחוץ לבית,למרות שוויקנד הוא איתנו וכמעט כל יום בא אל הילדים...(ואליי)
לא יודעת משהו היום בהפתעה הזו שניפגשנו במקרה אני במשתלה והוא ממול בתחנת הדלק הוא רץ לקראתי מחייך ואני קיבלתי את החיבוק הכי הכי שיש משהו בבטן שלי עשה.....גורו גורו והפעם זה היה בעלי

viviti

New member
סקס - איפה ומתי?

חם מהתנור. הרגע הגיע במייל: סטטיסטיקה סטטיסטיקה קצרה לדרך: - 10% מהנשים עשו סקס כבר בשעה שאחרי הפגישה הראשונה - 20% מהגברים עשו סקס במקום לא שגרתי - 36% מהנשים בעד עירום חופשי - 45% מהנשים מעדיפות גברים כהים בעלי עיניים כחולות - 46% מהנשים מקיימות סקס אנאלי - 70% מהנשים מעדיפות סקס בבוקר - 80% מהגברים לא קיימו מעולם יחסים הומוסקסואליים - 90% מהנשים היו רוצות לעשות סקס ביער - 99% מהנשים לא קיימו מעולם יחסי מין במשרד מסקנה: סטטיסטית יש לך יותר סיכויים לעשות סקס אנאלי בבוקר עם אישה זרה ביער מאשר לעשות אהבה במשרד בסוף היום. מוסר השכל: אל תישאר כל כך מאוחר במשרד: לא יצא לך מזה שום דבר.

...Blue

New member
אהבתי את מוסר ההשכל..../images/Emo6.gif

ולגבי הסעיף "99% מהנשים לא קיימו מעולם יחסי מין במשרד" יש לי השגה
ובכלל אולי זה עניין הגיל שמשפיע על התרגיל?? כשהייתי צעיר יותר אהבתי את הטבע היום אני מסתפק ב"נקה 7" סתם סתם..חחחח בשביל החרוז.. לדעתי הסיכון של "תפישה על חם" גורמת להורמונים להשתולל אבל מצד שני אתה כל כך עסוק בלהביט לצדדים שאתה יכול להתבלבל..
blue

viviti

New member
לדעתי גם עניין התפיסה על חם...

זה עניין של גיל.... ועניין התפיסה על חם יכול לפעמים להתחלף בסתם חוסר רצון לדחיית סיפוקים.. ** אני לא הייתי לוקחת את המסמך הזה כסטטיסטיקה מקצועית...

viviti

New member
../images/Emo32.gif Blue תסלח לי .. אבל חייבת

עוד אחד מאותו מייל...... אז זה הולך ככה.. הבדלים מעולם לא הבנתי את ההבדלים בין הגבר לאישה. לא הכרתי את העובדה שגבר חושב עם הראש והאישה עם הלב. לילה אחד בשבוע שעבר הלכתי עם אישתי למיטה. אחרי כמה דקות התחלתי עם הנגיעות המוכרות ומייד אחרי זה באופן טבעי ידיי היו על שדיה. הכלי שלי כבר היה מוכן כאשר היא אמרה לי "לא הלילה יקירי, היום לא בא לי, אני רק רוצה שתחבק אותי". הבנתי שזיון הלילה כבר לא יהיה לי אז הלכתי לישון. למחרת הלכנו לקניון לעשות קניות. אני עשיתי סיבוב מסביב בזמן שאישתי מדדה 3 חליפות יקרות. היא מאוד התלבטה בין השלוש, לכן הצעתי לה שתקנה את שלושתן. היא כמובן מאוד שמחה. אז היא אמרה לי שהיא צריכה גם נעליים אבל מה שראתה זה מאוד יקר. "אין דבר יקירתי, אם את אוהבת תיקחי אותן". היא מאוד שמחה והתרגשה ובטח חשבה שהשתגעתי. מייד אחרי זה הצעתי לה שתקנה את שרשרת היהלומים שראינו בפעם הקודמת. היא כבר הייתה ממש מרוגשת, אפשר היה לראות את זה בפניה ולהרגיש את הדופק שלה. כשיצאנו מחנות התכשיטים אמרה "טוב, מספיק בוא נלך לקופה לשלם". בקושי החזקתי את עצמי כדי לא לצחוק כאשר אמרתי לה "לא היום יקירתי, היום לא בא לי, אני רק רוצה שתחבקי אותי".

הכייף במיטה שלי...

אותה מיטה שפעם לא ידעתי בה אושר, עכשו מסבה לי אושר עילאי... למרות שאלמנט סכנת התפיסה קיים, אני לא מחליפה אותה בשום מיטה אחרת.

מייקי69

New member
תשובה רצינית לשאלה מצחיקה

המקום אף פעם לא עשה לי את זה. אולי בגלל שהאקט טשטש את חושי. לקח את מלוא תשומת ליבי. העלים את כל ה"רקע". להיפך, אם המקום היה כזה דומיננטי, הייתי מאבדת חלק מההנאה. תאמין לי, בלו-בו, לעשות את זה על המדרגות היה רב השראה, אבל כואב בגב. בלתי אפשרי. ועל חוף הים, בין הגלים, גיליתי שהטעם של האיש שאיתי הוא כמו חול בשיניים, ומלוווווח. ממש התקמצנתי בנשיקות. ובעמידה על הדלת של השכנה.... גיליתי שהגובה שלי והאורך שלו הממממ.... לא, לא הסתדר. אז עברנו לרצפה-שליד-הדלת-של-השכנה. אני הייתי זו שספגה את האבק ואת הקור מהבלאטות. לא שעצרתי לרטון, חלילה. מי אני שאתנגד להרפתקה שיש בה מן התנועתיות המטריפה הזאת, אתה יודע. אבל.... זה לא עשה לי את זה. מה שכן עושה לי את זה, זה לחשוב שאנחנו כל כך להוטים, עד שממש אין סבלנות להגיע למיטה. או להגיע הביתה. זה כן הוררררס אותי. כשהוא "חתך" אל השדה, שני מטר מהבית, ועשה בי מעשה - זה הפעים אותי. כשתלשנו את הבגדים מול הפרסומות בערוץ 2, וכמעט שברנו את השולחן בסלון - זה שיגע אותי. כשנטרפתי עם מישהו על הספה בסלון, ופתאום הוא עצר ואמר לי: "תגידי, למה שלא נעלה למעלה? מה שאנחנו עושים פה, אנחנו יכולים ביתר נוחות לעשות שם", זה פעל עלי כמו מים צוננים. רגע, שניה, הוא יתרומם, ואני אחריו, ואז הוא יטרח ויכבה את כל האורות והנרות והמוסיקה... ואז נעשה צעדינו מעלה אל חדר השינה. ונאבק שם עם הנר, ונגלה שהוא בכלל לא רוצה להדלק. והוא שוב יירד להביא אחר. ואני אחכה חצי עירומה חצי קפואה עד שהוא יחזור.... אוףףף, הלך המומנטום. ובכל זאת ולמרות הכל (מה אכפת לי לבלבל אותך), יש איזו מסעדה מסוימת, שיש בה חדר שירותים ענק ויפהיפה, כולל כסא נאה, ומנעול שמה זה בא לי לבדוק את הסאונד שם. ככה לצרוח מרוב עונג שכל הסועדים... יתקע להם בגרון!!!! חחחחחחחחח לך תבין נשים... או פנטזיות....

למעלה