סקס >והעיר הגדולה<

חיפושיט

New member
סקס >והעיר הגדולה<

סדרה מעולה שבהחלט תהפוך בקרוב לסדרת פולחן ובצדק. אבל הבעעסה זה שהיא נגמרת... מתיישהו... אוף היא לא יכולה להמשך איזה שעתיים כל פעם?. הפרקים נראים כל כך קצרים >הזמן טס כשנהנים או רואים זיונים, או שניהם בעצם< מגיע לסדרה את כל הקרדיט והערכה שהיא מקבלת ואני מקווה שלא יקרה לה מה שקרה לאחרות וטובות לפנייה : תהפוך לבאנלית או סתם תתחיל לשעמם >עיין ערך אלי מקביל< בקיצור.. כל יום רביעי אני מתיישבת לי על המיטה לארבעים דקות של תענוג רצוף . ומערוץ 2 נעבור לערוץ שלוש: הבית הלבן- פשוט ע-נ-ק-י-ת! מרטין שין מעווווללללההה פשטו גדול סדרה מופלאה יחד עם סופרנוז האהובה שתחזור מתיישהו השנה אני מקווה טוב עוד תגובות מאוחר יותר עכשיו לישון לישון בה בעע :)

alterego

New member
אמת

ברוכה השבה חיפושיט הרבה זמן לא ראינו אותך פה. באמת הזמן טס כשנהנים ואם שמתם לב, הסידרה הפכה מינית יותר, שרלוט טיפשה יותר סמנתה שרמוטה יותר והג`ינג`ית היא היחידה שאיכשהו מתיישרת.

cosmic523

New member
היא כבר מזמן סדרת פולחן

וזה מה שקצת מקלקל את האידיליה... כולם כ``כ אובססיביים לגביה, חייבים לראות, חייבים להקליט, למחרת כולם מדברים עליה. קצת מעצבן אם תשאלי אותי. אבל כל זה עדיין לא מוריד מההנאה שלי - עדין אחת הסדרות האהובות עלי על המסך כרגע, וגם זה משהו. ואגב מירנדה - היא תמיד היתה הדמות האהובה עלי, למרות כל ההשמצות של הסביבה...

חיפושיט

New member
.....

<לא הייה לי רעיון לכותרת אל תתיחסו> בכל מקרה כמו שקראתי כאן כמה פעמים באמת לאנשים נמאס מכל הפאס אראונד דה שואו.... למרות שלי זה אף פעם לא הפריע לגדולה מגיע את הכבוד המתאים >ואי אני נשמעת כאילו שאני מדברת על האימפרייה הרומאית או משו..< ומירנדה הדמות האהובה עליי גם. שרלוט- נואשת מדי להתחתן <לא שלי יש אמנונה כלשהי במוסד הנישואין אבל זה כבר נושא אחר> הבלונדה- <לרגע שמה פרח מזכרוני>- אוקי הבחורה הזאת חרמנית רצח.... היא יורדת לכולם מזדיינת עם כולם ולא שמה זין מה יגידו - אכן ראוי להערצה היא גם סקסית ביותר אבל הסקס אפיל שלה נראה לעיתים יותר מדיי ``כבד``, נכפה כביכול... אבל היא עדיין פצצית . קארי- היאפית הבלונדינית הכי מגניבה שיש הבחורה פשוט מלאה בסטייל אבל מוצאת יותר מדי פגמים ומתפלספת יותר מדי לפעמים, ומכאן אחרי ניתוח מעמיק מגיעה הדמות האהובה עליי: מירנדה היא פשוט מקסימה כזאת, לא יודעת.. בכל אופן.. אחרי שזיינתי לכם ת`שכל על איפיון הדמיות לדעתי <נובע משעמום טוטאלי> רק רציתי להגיד שנחמד מצדך אלטרגו..... :) טובבב בכל מקרה בה בעע לכם לבנתיים.

למעלה