סקס והעיר הגדולה

cosmic523

New member
סקס והעיר הגדולה

אכן גדולה!!! וטוב שחזרה. חיכיתי הרבה זמן, אבל היה שווה. דארן סטאר לא מאכזב. אני חושבת שאפשר בשקט להכתיר את חזרתה למסך בתואר ``האירוע של השבוע``. ללא ספק בחמישיה הפותחת במצעד הפרטי שלי. נ.ב - אם כי קארי נראית דהויה משהו, לא? אולי זה השיער שאיבד מגווניו הבלונדיניים, ואולי זו הפרידה מביג, אבל היא נראתה ממש לא משהו היום...

סיינפלד

New member
קצת אכזבה

מה אני אגיד לכם, חיכיתי, ציפיתי, התרגשתי ובסוף קצת התאכזבתי. הקטע עם הכבאים בתחנה היה עלוב...אני רוצה לראות כבאי שימהר לכבות שרפה בזמן שכוסית עומדת ערומה ליד המשאית והוא יצעק עליה שהוא צריך ת`בגדים (???) זה היה מטופש וחרג מכל טעם טוב. הסוף שהיא רצה למעבורת והוא בדיוק מגיע הזכיר לי טלנובלה משעממת מארגנטינה...הרי זה כל כך פשוט: היא ממהרת למעבורת ולא תופסת אותה והוא בדיוק מגיע....יאללה - תנו גז (הרגשתי כמו בפרקים האחרונים של טירונות שהבמאי נתקע עם הסיפור והיה חייב לארגן איזה שטות כדי למשוך ת`סדרה... נקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר טובים וריאליים.

tvguy

New member
סיינפלד עוד פעם אתה מתחיל?

מה אתה בודק לי הגיון לוגי?????? לא כל דבר צריך להיות בעל הגיון מתימתי. ניסו להעביר מסר של פנטוז ושל ללכת עד הסוף ושל שרמוטה, ואז גם ניסו להצחיק כי בעמם הדמות של סמנתה השרמוטה תמיד נדפקת בסוף. חוץ מזה היה נחמד ושנון וכמובן יש שינוי מגמה ( מראים אותן מתבגרות ומתרככות.)

סיינפלד

New member
לא מסכים!

בעונה הקודמת הפרקים היו מורכבים מסיטואציות הגיוניות וריאליות ופתאום עכשיו....מתחילים להתבחבש בכל מיני ``פנטזיות`` כמו שאתה מגדיר ואני אומר דרשני. אני רוצה להחזיר אותך לפרק בטירונות שהחייל הנחמד תקע את אמא של ...(לא זוכר ת`שם שלו) ואיך אז אמרנו שמתחילה ירידה דרסטית בסידרה....(זוכר??) וגם שם היתה מן פנטזיה....לא? אני לא אומר שהסדרה לא טובה - אלא הפרק הזה היה קצת מאכזב וחבל

cosmic523

New member
רק שלא תהיה ריאלית והגיונית

רק זה חסר לנו. הרי אף אחד לא התיימר להציג את הסדרה כריאלית. סוד הקסם שלה הוא בבריחה לפנטזיית הרווקה הניו יורקית המצליחנית. הרי בתכל`ס אין נשים כאלה - שותות כל היום ולא משתכרות, אוכלות כל היום ולא משמינות, ובעיקר מתפרנסות מכתיבת טור אישי אך מסוגלות לממן קניות שבועיות של כל המעצבים היקרים להחריד...

craft

New member
בדיוק

אי אפשר להשוות הין טירונות שאמורה להציג מציאות בצורה ריאלית אם כי קיצונית במקרים מסויימים לבין סקס והעיר הגדולה שמציגה דרך חיים שלא ממש נכונה ע``י גרוטסקיות וציניות מתובלים בהרבה סקס. בכלל אני מסכים עם טי וי בנוגע לסמנתה שאצלה הכל נגמר תמיד בבכי של אחת שקיבלה ונזרקה ולכן הסצינה בכבאית היתה מצחיקה. אגב, זו הפעם השניה שמראם לה ציצי אבל נתנו לשטוף את כל הפרופיל העירום שלה. יפה, יפה

catcat

New member
חכו תראו. ותיזהרו - יש כאן ספוילר

בתור מישהי שראתה חלק מפרקי העונה החדשה...חכו תראו... דווקא מעניין. במיוחד הפרק בו עורכת הדין חולת העצמאות מחליטה להכניס לדירתה מישהו... ידבר לכל בנות מיני ששקלו לעבור לגור עם בחור אחרי תקופה ארוכה של לבד. או לחילופין - לקחת עוזרת. בקיצור - הפרק הזה לא משהו. יש טובים ממנו. חכו בסבלנו. קאט

l i o r

New member
זכור משהו מטירונות..

החייל הנחמד תקע את אמא של אסף, מודה לפי דעתי כל הקטע הזה היה מיותר... זקנה מדי אמא של אסף. גם כן החייל הנחמד לדעתי לא יודע לזיין, לא יודע לדבר... ופשוט מעורר רחמים. אבל היה לי עצוב כשהוא מת... לא יודעת.. זו דעתי.

טלויזיה

New member
סידרה דהויה...

ולא קאר! הנסיון להכניס קצת צבע במערומיה של סמנטה בחל באכזבה. לדעתי יש להוריד את הסדרה מהמסך. אמנם היא מלווה בהרבה משפטים מעודדים לרווקים שביננו. ``כן כן אם כאלה רווקות שווה להשאר רווק`` יאמר הרווק הצופה. ``כן כן אם הן כל כך נהנות מחיי הרווקות שלהן, אשאר גם אני רווקה`` תאמרנה הרווקות. והזוגות המאושרים יסתכלו ויאמרו איזה ליצניות, סדרה קומית משעשעת. והליצן הראשי מיסטר ביג עדיין לא חזר.

למעלה