סקס והאקס

shirley84

New member
סקס והאקס

לפני שהכרתי את חבר שלי האחרון, שנקרא לו קיפי, נפגשתי עם ידיד שלי שנקרא לו אוגי, שהוא היה האקס האחרון שלי אז. היה לנו סקס מדהים כמו פעם ומאז לא הפסקתי לחשוב עליו. עכשיו אני וקיפי נפרדנו, ובא לי על אוגי. במקרה דיברנו וקישקשו לנגענו לדבר על סקס ונדהמתי לגלות שהוא עשה כל מיני דברים בעברו שקשורים לסקס, שלא ציפיתי להם (למשל אורגיה עם שתי בנות...), וגם הוא הזכיר ידידה שכל פעם שהוא נפגש איתה - זה "חוויה". ואני חושבת שהם שוכבים. עכשיו אני מקנאה וכולי בסרטים, ואני לא בטוחה עם עוד כמה בנות הוא שוכב, מבלי להיות "מחויב" להן. חשבתי שזה רק איתי, כי שנינו מודים שיש לנו משיכה וסקס מדהים במיוחד... אבל עכשיו אני לא בטוחה... מה עושים
אני חושבת שרק כשאני אהיה איתו ואז הוא יגיד לי "זה הסקס הכי מדהים שהיה לי" אז זה יעבור לי... אבל מה עד אז

ellulli

New member
לא נעים

בכלל לגלות משהו כזה, אבל הדרך היחידה לדעת זה לשאול אותו.. אתם הרי ידידים ולא חברים, אז אני מניחה שלא תהיה לו בעיה לספר לך עם כמה בנות הוא שוכב וכו'.. אל תשאלי אותו כאילו הוא חייב לך דין וחשבון, אלא סתם מהתעניינות.

מה עושים?

את רוצה שהוא יהיה רק איתך? אז תגידי לו... את רוצה שהוא ימשיך לבלות עם מי שבא לו, אז יופי לכולם
את רוצה לקבל אישור לחיזוק הדימוי והבטחון שלך, עדיף לתת אותו לעצמך, לא? אה, וברוכה הבאה

בפסח לפני עשור

דקה וחצי לפני ליל הסדר, היתה לי שיחה כזו עם האקס שלי. נאלצנו להפרד כידידים עקב חוסר התאמה בציפיות (הוא רצה סקס וידידות, אני הייתי מאוהבת). עבר עשור. עברו כמה גברים. יש לי את הבעל הכי מדהים בעולם. והסיפור ההוא עדיין נשאר צביטה בלב, שעושה קווץ/ כזה כל ערב לפני ליל הסדר. העצה שלי - תחתכי. ומהר. אחרת לא תמצאי אהבה בקרוב.

למעלה