סקס בפעם ה1

סקס בפעם ה1

אני בתולה וכשאני מנסה לשכב עם החבר אז החדירה מכאיבה לי מאוד וניסיתי לעשות הכל כדי שזה לא יכאב ואני לא מצליחה, תעזרו לי פליזזזז!

ditiii

New member
נסי את התנוחה שבה את מעליו, אמור

להיות יותר נוח ומענג...

בהתחלה

בהתחלה זה קצת כואב, תני לעצמך להשתחרר, תהיי את עצמך ואל תתביישי או תהיי נבוכה ואז תראי שתזרמי ולא יכאב לך, ואם עדיין אחרי כל זה כואב לך, תפני לגניקולוג לבדוק את מהות הכאב

צריך לימרוח חומר סיכה שיחדור בצ'ק

אולי את לא מפרישה חומר החלקה . ויבש שם לכן כואב . תשמני והזיין יכנס בכייף

היי שוב ../images/Emo13.gif

אני מניחה שהתגובה הזאת הייתה מיועדת אליי... זה לא קשה להיות מגורה, אפשר ללמוד ולהשתפר בזה. ואם את לא מגורה, אז האם באת באמצ רוצה חדירה? או שזה הרצון שלו בלבד, ואת רוצה לגמור עם זה? קצב ההתגרות של נשים שונה מזה של גברים ויש דברים שאפשר לעשות כדי להיכנס לזה. לדוגמא, פשוט לקבל מסאז' ארוך ומפנק, בלי לחץ מיני, כך שהגוף רפוי ונינוח ורק אז להתחיל לנסות להתגרות, שהבן זוג שלך ייגע בך וילטף אותך בעדינות בכל הגוף, בלי לחץ, שתנשמי תוך כדי עמוק ותרפי עוד. שתסכימו ביניכם, שאת זאת שמזמינה אותו להיכנס אלייך כשאת מרגישה מוכנה, ועד אז הוא פשוט מחכה בסבלנות. ואם הוא לא מסכים לחכות, אז תבדקי שוב, אם זה האיש שאת רוצה לעשות את זה איתו...

אני מודה לך...

אבל אני לא אוהבת אותו בגלל שהוא לא חתיך אבל הוא בחור טוב, אין כמוהו.. אני נמשכת לחתיכים מה עושים??

היי דנתוש יקרה ../images/Emo24.gif

האם לפני החדירה את מגורה ורוצה אותה? או שזה פשוט משהו טכני שאת רוצה לגמור איתו כבר. כדי שחדירה תהיה נעימה וטבעית, הגוף הנשי אמור להיות מוכן אליה, מגורה, נינוח, זרימת דם מוגברת לאיזור, זה אומר לרוב משחק מקדים שבו את פשוט נהנית ומתגרה. האם זה מה שקורה אצלכם?

למעלה