סקס בפעם הראשונה...

סקס בפעם הראשונה...

השבוע שכבתי עם חברה שלי בפעם הראשונה. לפני שהתחלנו עשינו משחק מקדים ארוך, ירדתי לה והכנסתי אצבעות. הייתי חרמן רצח ומשום מה דווקא שבאנו להתחיל הכל כמו עבר לי ולא הייתה לי זקפה מלאה, מה שהקשה על העבודה. למה זה קורה? אני אציין שחברה שלי מושכת ואני מגורה ממנה רוב הזמן (חוץ מהפעם). למה זה ומה אפשר לעשות?

חופ שיה

New member
זה לרוב נובע מהתרגשות

לפעמים לחץ, לפעמים הפחד לאכזב ובקיצור זה בעיקר בגלל סיבות ריגשיות מנטליות ולכן לא צריך לעשות מזה עניין. כמעט כל סקס ראשון (לאו דווקא בתולי) אינו מתקיים כפי שאנחנו רוצים או מפנטזים , לפעמים לוקח זמן עד שמבינים/קוראים אחד את השניה. בקיצור זה קורה לכולם גם למנוסים ביותר , וגם לנשים -רק שלנו אין תורן שצריך לעמוד
, נסה להירגע ולקחת דברים לאט יותר.

ציניוני

New member
ב סיבות

א , התרגשות מהפעם הראשונה... ב , יכול להיות שהעייפות השפיעה

mistero

New member
כןןןן....

לכן זה נהיה יבש...או יותר גרוע דביק ירשעות.........אין לכן בושה?! בחור חרמן, רואה אותך, נדלק, שמח וטוב לב, ואת נהיית לו דביקה שם למטה?! פתאוום לא נעים לך? לא מאמין עלייך

האמת לא נראה לי

ממש לא הייתי לחוץ. למרות שזו הפעם הראשונה הרגשתי ממש בטוח בעצמי. ובכל זאת...

רצית להיות הכי בסדר

אולי בתת מודע דאגת / חששת / קוית להיות הכי בסדר.. והיית.. לאט לאט.. זה קורה ואני מקווה שלא יקרה.. אבל גם אם כן.. זה לא נורא.. :) בהצלחה !

חופ שיה

New member
אז כנראה שהגוף שלך חושב אחרת

וחבל שאתה מתווכח איתו , זה בטח לא יועיל לך , הרי זה לא שיש לך בעיות **פיזיות** להעמיד את הזין, נכון ? תנשום עמוק קוקאין יקר ורצוי ללא הגבוה - שמעתי שלפעמים הוא לא עושה טוב לזיקפה.

חופ שיה

New member
אז מה אתה רוצה ?

טפיחה על השכם "גבר, גבר" אל תתרגש ? חיבוק - גבר אל תבכה - זה עובר אם לא עושים מזה עניין ? מוצץ ? ביקשת להבין מאיפה זה נובע? ניסינו להסביר לך שזה יכול להיות מהמון סיבות בעיקר פסיכולוגיות. כל שנשאר לך לעשות זה לנסות להתמודד עם זה שוב כמו גבר גבר, ההתרגשות, הלחץ, הבטחון העצמי שנפגע, כל אלו יעברו ככל שתהיה איתה יותר זמן וביותר אינטימיות.

למעלה