סקס בפומבי...

• פותח הנושא dhk1
  • פורסם בתאריך

dhk1

New member
סקס בפומבי...

האם למישהו כאן יצא להתנסות בסקס בזמן שהוא יודע שאחרים צופים? אני לא מדבר על סקס בקולנוע או באוטובוס ליד אנשים שלא יודעים על כך, אלא על אנשים שממש מסתכלים, ואולי עושים בעצמם דברים. לדעתכם זה יכול להוסיף לחרמנות, הידיעה שמסתכלים או לגרוע ממנה ולגרום למידה של ביישנות?

כן

לי היה שני קטעים כאלה.. פעם אחת חבר משותף שלי ושלו צפה, ופעם אחרת חברה שלי צפתה. מבחינתי זה רק הפריע. אני מעדיפה סקס אחד על אחד, בלי קהל. זה מוציא מריכוז, כי באופן טבעי כשמישהו צופה בך אתה מתנהג שונה, גם אם זה לא במודע.מה גם שסקס בין שני אנשים הוא דבר מאוד אינטימי... ההרגשה כשמישהו צופה בך מקיים יחסי מין זהה לזו של למצוא מישהו קורא ביומן האישי שלך את כל מה שאתה חושב ומרגיש. אני לא ממליצה לתת למישהו לצפות בך בזמן הסקס, זה פוגע בריכוז ובסקס עצמו לדעתי. אבל כל אחד ומה שמדליק אותו.....

ו ר ד י ת

New member
איכס

לדעתי זה פשוט מגיעל וממש לא לעיניין שמישהו יעמוד ויצפה בי בזמן סקס.

heaven and hell

New member
במידה מסויימת, כן...

אנו נהנים לענג אחת את השני ולשדר זאת באינטרנט. לאחרונה - גם בתפוז. לא עשינו זאת בעולם המציאותי, ליד אנשים בשר ודם שהתבוננו בנו, אך כן עם אנשים הנמצאים במקום אחר וצופים בנו דרך המחשב. בשיטות שידור מסוימות יכולנו לראות את הצופים כפי שהם רואים אותנו (כמובן שזה מוגבל ל 6-8 משתתפים), ואילו בתפוז מאות צופים בנו בו זמנית ואנו לא רואים אף אחד מהם. סובלים מבטחון עצמי נמוך? שאל פעם מישהו. ממש לא, בדיוק להיפך: אולי נפנוף בהנאה, במיניות ובזוגיות המשותפת שלנו מול כל העולם, אם כבר, אבל גם זו ממש לא הסיבה העיקרית. מה מרגש בזה? אוף, כתבנו על זה המון בבלוג שלנו (לא, לא פרסומת רק אין לנו ממש כח לכתוב הכל שוב), אבל בקצרה - זה די דומה למשחקי שליטה... אנחנו שולטים בשידור, ברמת החרמנות, ברמת החשיפה, וברמת הצופים (על ידי ניפוי אגרסיבי). ויש בעוצמה הזו משהו מחרמן מאוד. מגרה אותנו גם לחשוב שאנחנו מחרמנים מישהי או מישהו אחר... למיניות ולהנאה המינית פנים רבות, כפי שחברי הפורום מתארים בפרוט. נהנים ממין במקומות ציבוריים? נהנים מ BDSM ברמה זו או אחרת? זה עוד צד של גילוי והנאה מינית, זה הכל. ולא, מעולם לא צירפנו עוד אדם... אבל מסוגלים להבין את ההנאה שבזה, באמצעות הפנטזיות והדמיון שלנו...

אתמול ראיתי אותכם ואהבתי....../images/Emo41.gif

את חדירת האצבעות שלו לכוס שלך... הרטיבות... הליטופים הלחים מסביב... ההפלקות העדינות עם השוט מרבה האצבעות.... הביריות מעור(
) והכוס המגולח עם הפס הדק.... את המציצה שלך לזיין שלו.... את הדוגי.... אתם עושים "עבודה" טובה... לא סתם יש עליכם הרבה מחמאות בזמן הצפיה. עוד אבוא לבקר
ואז מה אם זה היה פרסום סמוי ? הם שווים את זה !

heaven and hell

New member
הצופה המתמידה ../images/Emo45.gif

זו לא הפעם הראשונה שאת צופה בנו... איזה כיף לנו! נחכה לך בפעם הבאה...

את רוב הסקס שלי..

אני אוהב בחוץ..אבל נהנה מעיקרון של "כמעט יתפסו אותנו"..אבל התנסתי שממש רואים אותי..

פאקטור

New member
האם הבנתי נכון ?

את רוב הסקס שעשית אי פעם עשית בחוץ??? (או שאתה רק אוהב אותו בחוץ אבל זה לא מה שקורה בפועל). האבל-ים והנקודות המרובות בלבלו אותי. :)

את רוב האקטים..בחוץ

יותר מאשר בבית או במקום שגרתי אחר...אבל החלוקה לא קריטית.. 55 אחוז בחוץ מהשאר..

חופ שיה

New member
כן

להסתכל על זוג מזדין מחרמן אותי בדיוק כמו שסרטי פורנו מחרמנים אותי רק הפעם זה מציאותי ולא מלאכותי ומין הסתם יותר מגרררררררררררררררררה. אישית לא מתגרה מכך שמסתכלים עלי כל כך, יותר נהנת להסתכל, ואולי גם להשתתף

חופ שיה

New member
../images/Emo9.gifהופס אני עניתי על משהו אחר לגמרי

וזה עוד לפני שהחגיגה מתחילה לה לה לה לה

R-יק

New member
../images/Emo45.gif בג'קוזי...

זה היה מזמן מזמן.... בערך 9 שנים אחורה... ימית2000 בג'קוזי. R-יק עם החברה דאז ועוד חבר עם בת זוגתו... היה מדליק

להסתכל יצא לי..אבל המתנתי..

לרגע שנחזור לחדר שלי..כדי שנתפרק ביחד ..ללא קהל.. בעצם פעם אחת צפו בי..אבל זה היה במין אורגיה..זה נחשב?

כן,

כשנפגשנו לשלישייה. באחת מהפעמים רצה בחור מסויים לצפות בנו-העושים במלאכה. אך לי עוד לא יצא לצפות. אני חושבת שזה מאוד מאוד מגרה. לא יודעת אם אממש אי פעם את הצפייה הזו, מקווה שכן.

למעלה