סקס בעיר הגדולה

סקס בעיר הגדולה

NOT!!! סתם רצינו למשוך אתכם לקרוא, ראש כחול שכמוכם... מוגש לציבור מטעם דולצינאה ו - guess who ... (חה חה, אשקה, לא רק את מביאה חברים לפורום...) שאלות ותשובות של אנשים בעלי הערכה עצמית גבוהה. (במיוחד!) - באיזה אור את נראית הכי טוב? - בחושך. - במה את נראית הכי רזה? - במידה 52. - נורא מתאים לך המראה הטבעי.. (נטול איפור) - תודה, אבל עבדתי על המראה הזה שעתיים... - איך המשקפיים החדשות שלי? - עדיין רואים לך את הפרצוף! - תגידי, זה כאב לך? - מה, כשנפלתי מגן עדן? - לא, כשנפלת מהמיטה... - אבא שלך גנן? - לא. - אז בגלל זה את נבולה... - אמרו לך פעם שאת נורא יפה? - לא... - צדקו! ולסיום - אפליה מתקנת- משהו לבנים שבינינו... - ותשאירי לי מקום לחבק אותך... - בחלום!!! עד כאן פינת ``הכותב המתוסכל``. זה הכל להפעם... דולצינאה & guess who- אין לנו מה לעשות, אבל לפחות אנחנו עושות את זה ביחד...

אתגר לחברי הפורום

נסו למצוא נקודות משותפות בין ההודעה שמעלי להודעה שכתבה אשקה עם בלאונט (חוץ מזה ששתיהן נכתבו ע``י חברת פורום + חבר\ה שלה).

AshkA_

New member
תוספות

מזכיר לי דברים נחמדים יש לך יופי חייתי אתה דומה לבבון יש לך יופי כפרי אתה דומה לעז יש לך יופי מדברי אתה דומה לקקטוס יש לך עיניים יפות אבל האף - שובר גלים ומה שהכי אהבתי, כי אני פשוט מתה על המילה הלועזית הזו יש לך יופי עירוני אתה דומה לסמיטריילר

עוד אחת

יש לך יופי אוורירי את דומה לפלוץ. ונסיים בשיר סיון היא פליצה יש לה פנים של פיצה. אני שונא את המגעילה הזו. מתי שהוא אני אספר לכם למה

למעלה