סקס במציאות מול סקס במצלמה

סקס במציאות מול סקס במצלמה

יש לי בעיה שאני כבר הרבה זמן לא מצליח להיפטר ממנה. הקדמה קצרה אני בן 30 רווק,סטודנט לתואר שני,עובד וחי חיים רגילים. לפני 3 שנים קניתי מצלמת אינטרנט והורדתי את תוכנת מסנגר. התחלתי להכיר בחורות דרך הצאטים ופתחנו מצלמות ביחד,נורא הסתקרנתי לדעת איך הבחורה שאני מדבר איתה נראית, זה סוג של ריגוש שקשה לעמוד בפניו,ככל שעבר הזמן ניפתחתי יותר במצלמה עם הפרטנריות והתחלנו להתפשט, היתה לי זיקפה חזקה מאוד בזמן השיחות במצלמה, לא פעם השתחררתי עם הבחורה במצלמה ,לעיתים בשילוב שיחה ארוטית בטלפון אן עם מיקרופון.(חשוב לציין שרוב הבחורות שאוננתי איתן במצלמה לא ראו את הפנים שלי) אחר כך גיליתי גם את הבלוג TVמבוגרים אפשר להגיד שהתמכרתי אליו וכמעט כל לילה מצאתי פורקן מול המצלמה דרך שידור של אחרים או שלי לפחות פעם אחת ביום לפעמים יותר,גילית שהחשיפה הטוטלית מול המצלמה שאחרים ואחרות צופים בי מדליקה אותי מאוד וגורמת לי לריגושים חזקים,ממש כמו סמים. מסקרנות ניפגשתי עם בחורות אבל גיליתי שהזיקפה שלי הרבה יותר חלשה בפגישה פנים אל מול פנים,לרוב,לא הצלחתי לשכב עם הבחורה וזה היה נורא מתסכל. גם שאני מכיר בחורות בדרכים רגילות, אני לא מצליח להתרגש כמו שאני מתרגש במצלמה, אותה בחורה שאני מדבר איתה יכולה להדליק אותי בטרוף במצלמה ובמציאות זה לא אותו דבר. ניסיתי לפתור בעיה זאת באמצעות גמילה של כמעט חודש מאוננות במצלמה ולנסות את מזלי במציאות עם בחורה שהכרתי אבל לא הצלחתי להגיע לזיקפה מספיק חזקה אני מבואססס, זה פשוט הורס לי קשרים שבמציאות שאולי יכלו להצליח. שאני מתוסכל אני משתחרר בבלוג TV או במסנגר ונורא קל למצוא שותפות. אני אשמח לעזרתכם +טיפים מה אני יכול לעשות והאם יש פה עוד אנשים שסובלים מבעיה דומה ואיך

sexystash

New member
הנה עזרה

תמשיך לאונן ולכייף, הבעיה היא שאתה קורא לזה בעיה. כולם פה סובלים מהבעיה הזאת והיא לא מפסיקה, אף פעם. והסיבה היא שהגוף שלך צריך את זה, שאל את עצמך למה אתה מנסה להפסיק, זה בגלל שאתה חושב שאתה סוטה? זה בגלל שלא נשאר לך עור על הזין? זה בגלל שאתה חושב שיגמר לך הזרע? בקיצור כל התשובות ללמעלה הם תפסיק לדאוג ותמשיך לאונן.

למעלה