סקס במים

סקס במים

תגידו, עשיתן סקס במים? יצא לי לנסות בסוף השבוע הזה ויש לי קצת כאבים עד היום. האם יש עזרים כלשהם שאפשר להשתמש בהם במים במקום חומרי סיכה?

מחקרים נוטים לכאן ולכאן

אני לא מתחייב.. אומרים שכאשר הזרע פוגש במים הוא מת אני מכיר מיקרים שזה לא נכון.. אז אני חושב שלא כדאי לקחת את הסיכון! השתמשי בגלולות ותחגגי. לגבי האבים- שימי קרח ותלחצי כל הלילה.

המים שוטפים את הרטיבות

זה מאוד קשה, אלא אם את מאוד מגורה. נראה לי הכל יכול להיות טוב, בתנאי שזה נשאר ולא נשטף.

לי אישית יש ניסיון רע מזה... אבל...

יצא לי לעשות סקס במים רק פעם אחת עד היום, בים זאת אומרת, ויצאתי משם עם 74% נכות... לפחות שבוע כאב לי ללכת ולפחות שבועיים לא יכולתי לחשוב בכיוון של
ואם כבר מדברים על הנושא, בסופש האחרון הייתי עם החבר בים וכשנכנסנו למים העניינים קצת התחממו מפה לשם הייתה איזשהי חדירה לא גמרנו אבל היה מחרמן בטירוף כי הים היה מלא. ואח"כ הפלא ופלא לא כאב בכלל המשכנו להשתזף להנאתנו עם סוד בלב. מה שאומר שאם ממש רוצים, פיזית, ואת ממש רטובה אז זה הולך

ליאתוש!!!

אני מתפלאת..... המים שוטפים את הרטיבות הטבעית של הגוף, וסתם רטיבות של מים זה לא מספיק.... זה כמו (אבל ממש תיאורטית וסתם דוגמא) שתגידי שמים יותר מחליקים משמן חוץ מזה, מה שלומך מתוקה?

מתוך נסיון עשיר בתחום המים...

מעולם לא היו לי כאבים. זה בין סוגי הסקס הכי כייפים בעולם. ומעולם לא שטף לי כלום. ממליצה לנסות שוב.

חחחחח,

טוב..תראי, אין לי הרבה נסיון בזה, אבל אף פעם לא כאב לי...כאילו.. אבל אם את אומרת..

למעלה