סקס בזמן הריון

kvakva

New member
סקס בזמן הריון

אני בחודש 7 של ההריון השני שלנו. עד עכשיו עליתי 9 ק"ג אבל מרגישה את עצמה פרה שמנה ולא הכי סקסית באולם. חוץ מזה הרבה יותר קשה לי לזוז, להתהפך וכו'. גם בהריון הזה וגם בהריון הקודם אנחנו מקיימים מעט מאוד יחסי מין . בעלי מת מפחד מכל עניין החדירה. הוא חושב שיזיק לתינוקת וזאת למרות שקיבלנו אישור מפורש מרופא לקיום יחסים מלאים. הוא מודה שאני פחות מגרה אותו עם הבטן ( למרות שהוא מאוד רוצה את התינוקת) והאמת היא שאני די מבינה אותו. הבעיה היא שאני עדיין רוצה יחסים מלאים ואני יודעת שגם הוא לא ממש יכול לסרוד ליחסים חלקיים. בקיצור, האם יש רעיונות, עצות איך אני יכולה להרגיש את עצמי קצת יותר סקסית? יש עצות לקיום יחסי מין בזמן הריון?

xorgad

New member
בינתיים....

תאונני להנאתך. אין סיבה שלא ליהנות מהחיים.

תחושה בלב....

אי אפשר לגרום למישהו להרגיש סקסי אם התחושה הזו לא נמצאת בתוכו אבל אפשר למצוא המון חלקים אחרים שמעוררים אותנו מינית כגון אמהיות, רכות, חמימות וכו לא צריך לצמצמם את התפיסה שלנו למשהו מאוד צר שאומר רק ככה אני זכאית להנות מיחסי מין. האם כשאת מורחת על הבטן שמן את מרגישה כמה היא נעימה, רכה, שלך, מעוררת שמחה ואושר? האם זה עושה לך טוב לגעת בעצמך? את תחושת השמחה הזו תנסי להעביר לבעלך והוא יענה לה. בהצלחה

למעלה