סקס בום סקס בום...

מפ33יצה

New member
סקס בום סקס בום...

הוא נכנס לחדר על גופו מגבת בלבד, נוטף עדיין ממלקחת ונודף ריח של טריות וסקסיות.. התקרבתי אליו, והוא אלי נשקתי לו קלות על שפתיו... לקחתי יד אחת, נשקתי לכף היד , נשקתי לכף היד השנייה קשרתי את שתיהן חזק במטפחת ואת זה קשרתי למאוורר שעל התקרה והוא נשאר לעמוד עם ידיים למעלה... נשקתי לו על הפטמות, ליקקתי אותן, נשכתי אותן קלות.. ושרטתי את גופו בציפורניי. תלשתי את המגבת שכיסתה את צניעותו, ונתתי מכה לישבנו הרך, מכה חזקה שגרמה לו לנוע קדימה. החזקתי במותניו נישקתי את הישבן האדום וליקקתי אותו.. הידיים שלי החלו לעבור על הגוף שלו, מלטפות כל סנטימטר, מרגישות את התגובה של הגוף, איפה זה מדגדג, באיזה מקום לנשק .. נישקתי את הצוואר שלו לכל אורכו ועליתי במעלה תנוך האוזן וליקקתי אותו, יונקת את החלק הרך של האוזן.. היד מלטפת את הבטן הרכה, עוברת על שביל השערות שבאמצע, מרגישה את הנשימה לשו רוטטת ולא יציבה.. מלטפת את הפטמה הימנית ומלקקת את השמאלית.. נושכת אותה קלות וצובטת את השנייה.. ירדתי בנשיקות כלפי מטה, נעמדתי מאחוריו, מלקקת ישבן ימני. מלקקת את הישבן השמאלי מכניסה לשון בין הישבנים מחדריה את הלשון, הוא מפסק רגליים ואני מרטיבה א החור של הישבן, הידיים נשלחות קדימה, תופסות את אברו, מושכות אותן כלפי מעלה מאריכות אותו חזק.. אני מכניסה את הלשון חזק לתוכו ועולה ויורדת עם שתי הידיים על איברו עולות ויורדות, אני מרגישה אותו גדל בידיי, מרגישה את הדופק שלו... אני מסתובבת קדימה חופנת את איברו, מפסקת את רגליו ושואבת את מקור הכוח התחתון שלו שני כדורים נפלאים שנמצאים בפי נשאבים פנימה חזק ומלוקקים... יד אחת לא מפסיקה ללטף את האבר.. עולה.. יורדת. מפנקת את כולו.. מלקקת מלמטה את הבסיס עד למעלה לראש הזין שלו הוא נאנח הפה שלי נפסק. נפער מולו, הלשון נשלחת החוצה, נוגעת קלות בכיפה.. מלקקת ומצליפה קלות עם הלשון הוא גונח, הראש שלו מוטה לאחור, אני מפסיק מסתובבת עם הגב אליו מחבקת אותו עם הרגליים ועומדת עמידת ידיים מכוונת את האגן ומכניסה אותו לתוכי , למערה חמה ורטובה, נכנס לאט ומתקרבת אליו , מכניסה אותו יותר מנסים לשמור על שיווי משקל... הוא מנסה לדחוף את האגן, כמעט מפיל אותי אני מחזיקה בו עם רגליי חזק.. חודר אלי עמוק, חזק לתוכי , נצמדים מחוברים.. נעה עם האגן, קדימה אחורה הוא נכנס נכנס מתעצם בתוכי , נדחף חזק.. הוא מצליח להשתחרר, אוחז במותניי שלא אזוז,, ומתשולל בתוכי, קדימה אחורה חזק, אני צועקת......... הוא מגביר קצב, מזיין אותי חזק, גומר בתוכי הדופק שלי עולה.... הוא עוזר לי לקום מצמיד אותי לקיר עם רגליים מפוסקות, מכניס שתי אצבעות לתוכי ומפסק את המערה שלי מכניס אצבע של יד שנייה בין האצבעות שלו ומתיל לפסק אותי ולהכניס מכווץ ומוציא, אני צורחת.. הוא מגביר קצב, שולח אצבע ארוכה לתוכי , הכל חם ונוזל.. הלשון שלי על הישבנים מלקקים אותי האצבע חודרת מהר הוא מפסקת את הישבנים בלשונו, ומגביר מהירות בתוכי.. מכניס את קצה הלשון לחור.. הוא מפסיק לנוע, נמצא עמוק בתוכי, אני מרגישה אותו בפנים רוטט האצבעות מפסקות ומורפות מהאחיזה- לסרוגין והלשון חודרת יותר פנימה אני נעה על האצבעות, על הלשון זזה רוצה להרגיש יותר הוא מפסיק הכל ורק אני זזה מרגישה זרם עובר בגופי במכה הוא מגביר מהירות נכנס... מפסק... מלקק.... אני עומדת לגמור, מרגישה את הבטן מתכווצת , הנשימות לא סדירות, "כן, עוד.." אני צועקת מתחילה להתכווץ לקראת הגל הגדול ... הוא מפסיק, לא נותן לי עוד לגמור ומביט בעיניי החולות, כועסות, לא מבינות...

Z o d i a c

New member
סיפור מופלא!

כל כך חירמן אותך ולא נתן לך לגמור בסוף?? נשמע כמו סשן שלי עם אחד העבדים.

למעלה