סקס בדייט הראשון

gossip woman

New member
סקס בדייט הראשון

היי חברה.. חושבת שזה המקום להעלות לדיון שאלה-
לא היו לי יותר מדי קשרים בחיים (אולי זה כי אני ילדונת בת 19
) לרוב היו סטוצים ודברים לא רציניים...
היו לי 2 קשרים שאני קוראת להם יותר רציניים מהרגיל. שני קשרים שהתחילו בנקודת פתיחה של סקס בדייט הראשון, כאשר שני הצדדים כיוונו לסטוץ בהתחלה, אבל עם הזמן עלתה המחשבה שאפשר לפתח את זה ליותר...
עם שני הקשרים האלו זה כשל, אחרי פחות מחודש.
כשדיברתי על זה עם חברות שלי, הן אמרו שזו הטעות שלי ושגברים לא מסוגלים לקחת מישהי שהם שכבו איתה כבר בהיכרות הראשונית כדבר רציני, למרות שהסקס מעולה.

מה דעתכם? אני תמיד הייתי בגישה שסקס זה דבר חשוב ואם הוא טוב, הוא דווקא מתכון לזוגיות טובה. אך אני שוקלת להתחיל לשנות כיוון... בא לי משהו רציני ושיתייחסו אליי לאחת זאת.

לפחות 5 דייטים בלי סקס

תבחני אותו שהוא מתייחס אלייך טוב, משלם עלייך ודואג לך, ורק אז סקס.

קטניפ

New member
את חיה ב 2013 או ב 1713?

מתי מותר לתת יד? בדייט שני?

משלם עליה? למה???

קדר גל

New member
החברות לא טועות לחלוטין

אני מאמין שסקס נועד להגביר רגש קיים. אם את שוכבת עם גברים בדייט הראשון מתוך תפיסה שכך אמור להיות דייט ראשון -
אז יש כאן בעיה. זה לא העניין אם גברים תופסים אותך כרצינית או לא - עובדה שעם שני גברים זה התפתח לקשר -
אלא הרגש שנוצר, לך ולגברים. סקס אינו 'התנעה' לרגש. אם את עושה זאת ללא התאהבות רצינית - אז זה כל מה שזה יהיה,
קשר מיני ללא רגשות. אין מניעה שסקס יהיה בדייט ראשון, אבל שאלי את עצמך להבא: מה אני משיגה? האם מגבירה רגש?
האם 'מוכיחה' מחוייבות? האם סתם מעבירה את הערב בסקס?
סקס הוא ח-ל-ק ממתכון לזוגיות טובה. רק אל תשכחי שיש עוד הרבה חלקים אחרים...

sani48

New member
אם את רוצה קשר רציני

אז קודם כל תנסי להכיר יותר לעומק את הבן אדם שמולך,שתיראי עם מי יש לך עסק(וזה לא קשןר לאם הוא משלם עליך או לא כמו שנאמר פה,בעיני זה דבר חומרי שלא מעיד על כלום,וזה נישמע כאילו אפשר לקנות אותך)פשוט תיראי אם כיף לכם ביחד ויש עיניין גם ללא המגע הפיזי,ברגע שתרגישי שבאמת יש לך חבר על ידך,ושזה מישהו שנוח לך איתו,ושאת חושבת שאת יכולה לסמוך עליו,אז משם כבר תמשיכו הלאה
,שיהיה בהצלחה

אני חושבת שכל קשר נבחן בפני עצמו

אני בטוחה שיש גברים שסקס בדייט ראשון מרתיע אותם אבל לא הבנתי למה זאת הבעיה שלך. למה שלא תעשי משהו שבא לך לעשות בגלל זה? לכל בנאדם העדפות שלו, החוכמה היא למצוא מישהו שמשדר על אותו גל.
ולצורך הענין, כל הקשרים שהיו לי מעולם כולל הקשר שלי עם בעלי התחילו בסקס.

sani48

New member
ברווזונת

אני לא חושב שיש הרבה גברים שסקס בדייט ראשון ירתיע אותם(להפך,רובם ישמחו מאוד),אבל יש לא מעט אנשים שקשר רציני כן מרתיע אותם,אנשים שלא בנוים כרגע לזוגיות,ומחפשים מין מזדמן בעיקר,אז כל עוד היא תמשיך בדרך הזו,היא תצטרך לנחש,עם הבן אדם שמולה באמת מחפש זוגיות או לא,והיא יכולה לעבור ככה עוד דרך ארוכה עד שהיא תמצא מישהו רציני,אז אם היא בנויה לזה,ואין לה בעיה עם זה,אז שתלך בדרך הזו,אני אישית חושב שיהיה לה הרבה יותר סיכויים אם היא תכיר את הבן אדם קודם,ותראה כמה עיניין יש בנהם מעבר למגע הפיזי,ואחרי זה תעבור לשלב הזה,אבל כמו שאמרת אין לזה חוקים,ויצאו גם הרבה קשרים רצינים שהתחילו מסטוץ (אני חושב שפה גם היופי משחק תפקיד חשוב),על כל מיקרה שתעשה את השיקולים שלה
,כל טוב ברווזונת

אחד מאיתנו לא הבין אותה נכון

למיטב הבנתי היא לא מתחרטת שהיא קיימה יחסי מין עם גברים מסויימים- בסה"כ פעולה שרוב בני האדם מפיקים ממנה הנאה גדולה... מה שמפריע לה זהשהיא רוצה מערכת יחסים זוגית והיא חושבת שאולי עצם המעשה- גרם לבחורים לשנות כיוון.
אם יש לה איזשהי מטרת על לשכב עם כמה שפחות אנשים בדרך לזוגיות אז אולי העצה שלך טובה, אני אף פעם לא ראיתי בזה מטרה... מה אכפת לי אם שכבתי עם מישהו שלא רוצה מערכת יחסים, אם מראש נמשכתי אליו והייתי מעוניינת ביחסי מין ביננו? אפילו אם בגדול אני רוצה זוגיות, אז מוצאים אותה מאוחר יותר ובמקום אחר...

sani48

New member
ומה קורה

אם היא שוכבת עם מישהו,ונדלקת עליו?זה גם קורה לא?לא תמיד אפשר לעשות את ההפרדה הזו של הרגשות,ואם היא נידלקת על מישהו ויש לה ציפיות שאולי יהיה לזה המשך,והוא מבחינתו יום למחרת כבר נעלם לה,אז זה עלול לבאס אותה,וברגע שכמה פעמים דבר כזה חוזר על עצמו,זה כבר יכול להוריד לה את הביטחון,וזה מעגל שקשה לצאת ממנו,אז יש כאלה שבנוים לזה,ויש כאלה שלא,הכול תלוי באופי שלה,כל טוב ברווזונת

כמובן שאם היא מזהה איזשהו מעגל שפוגע בה

היא צריכה לשנות דפוס, אבל אישית אני לא חושבת שלהידלק על מישהו שפגשת פעם אחת יכול לערער את הביטחון עד כדי כך, זה נשמע לי כמו מישהו ששוכחים אחרי 5 דק' בערך... כמו שאמרת לא כולם בנויים לזה אז אם היא חושבת שמשהו מסב לה נזק- שתפעל אחרת.
אני חייבת להודות שבזה אין לי נסיון כי למרות שכל הקשרים שלי התחילו בסקס, עדין יש לי 100% הצלחה
עם כולם היה אח"כ קשר ארוך יחסית...

היי:)

בשביל קשר רציני עדיף לחכות עם סקס ולא כי הוא מקלקל אלא כ מוריד קת.
לדעתי לקשר ציני צריך להכיר לעומק ולחכות עם הדבר הזה קצת , אחרי שלפחות בטוחים ויש רגשות.
זה לא אומר שאם יש סקס בדיי ראשון זהו לא יכול להיות קש רציני אבל הסיכוי פחות.
עדיף לחכות .

שלום

סקס חשוב בעיקר בשביל הנאה גופנית. צריך לקיים אותו כשמוכנים לזה רגשית מבחינת האהבה הרומנטית. זה תלוי בהתפתחות הקשר ובהתאמה.

אין כל כך חוקים.

רוב הקשרים שהיו לי, הסקס בהם היה כבר בהתחלה, וזה לא הרס, אולי אפילו קרב. אבל השאלה שלך היא אחרת, ובשביל לבדוק את התשובה את תצטרכי לנסות את הדרך האחרת, בה את פוגשת בחור שמוצא חן בעינייך דוחה את עניין הסקס ורואה איך זה משפיע. אין מורה טוב מהניסיון.

Megie

New member
אישית..

אני חושבת שלפני שאני פונה למקום אינטימי-אני רוצה להכיר את מי שמולי.. אני לא אשפוט את אלו שהולכים על זה והכל יכול לקרות..כימיה וכאלה זה עיניין מורכב.. אבל אצלי בד"כ גם נשיקה זה משהו נדיר לדייט ראשון.. אני אוהבת לשים את האינטימיות בצד-ולהתמקד בנטו הכירות.
יש מקרים בהם זה יכול לקרות, בעייני הם נדירים ותלויים בהרבה גורמים, אבל מראש אני לא אתן לזה ללכת לשם.. זה כיף כשבונים מתח והכל הולך קצת יותר לאט ובהדרגה..זה נותן לזה משמעות אחרת בעייני..קודם מכירים את האדם שמולנו..

למעלה