סקס או אהבה...

סקס או אהבה...

נכנסתי לפורום בעקבות הודעת "סקס או אהבה" שהייתה בטאגליין לפני כמה ימים, ולא ידעתי מה לענות... כי נראה לי שגם סקס וגם אהבה זה צורך וכמו כל הצרכים שיש לנו אוכל, שתיה וכ´ו גם סקס וגם אהבה זה דברים שאי אפשר בלעדיהם בחיים. אבל אני כותבת את ההודעה הזאת מסיבה אחרת, אני כותבת אותה כי פתאום הדילמה הזאת מתממשת לי, וקורה לי בחיים, באמת. אז הסיפור הוא ככה... היה לי חבר, חצי שנה בערך, נפרדנו לפני חודשיים. הייתי עצובה מאוד ופגועה מאוד למשך תקופה. אבל זה נפסק, והחיים חזרו למסלולם. מישהו שם למעלה החליט לעזור לי קצת, ולשמח אותי קצת, ושלוח לי שני מחזרים. לא אחד... שנים! האחד- בחור מקסים הכרנו לפני כמה חודשים, באינטרנט, בפורומים של תפוז, דיברנו רק על נושא מסוים, נושא הפורום כמובן, בעקבות מפגש שהיה אמור להיות החלפנו טלפונים וקבענו שניפגש שם, הוא התקשר אלי יום לפני כדי להציע לי טרמפ, אמרתי לו שכבר יש לי אבל תודה בכל זאת וניפגש שם. אומנם אף פעם לא נפגשנו, אבל ידעתי בערך איך הוא נראה בעקבות תמונה שלו שראיתי, ולכן חיפשתי אותו...ולא מצאתי. יום אחרי זה התכתבנו באינטרנט והוא סיפר לי שהוא היה חולה, ולכן לא הגיע. המשכנו לדבר מידי פעם באינטרנט, והוא סיפר לי שהוא טס לתקופה לא ידועה (אבל קצרה) לאירופה. והוא אמר שאני אתקשר אם בא לי, ניסיתי להסביר לו שאני ביישנית ושאני בטח לא אתקשר. והוא טס... באחד הימים פתאום קיבלתי ממנו הודעה בפלאפון, והתחילה התכתבות, ובסופו של דבר גם שיחת טלפון...שאני יזמתי. יום למחר הוא התקשר. והשיחות נהיות יותר ויותר רומזות לכיוונים רומנטים. וגם ההודעות בפלאפון. והוא רוצה להגיע לטיול באזור שלי שבוע הבא...ורוצה שאני אצטרף. הוא באמת בחור מקסים, נראה טוב, ובהחלט מתאים לי כרגע מישהו כמוהו. לא יודעת אם לקשר רציני או סתם קטע...אבל מתאים. במקביל הכרתי עוד בחור באינטרנט גם כן בפורומים של תפוז, (ותודה לפורומים של תפוז) שיחות נחמדות על הא ועל דא, עד שלפני כמה ימים השיחה התפתחה לכיוון סקס, וכנראה שהשיחה הדליקה אותו קצת. והוא רוצה להיפגש. וגם הוא רוצה להיפגש בסוף שבוע הקרוב, ונראה לי שמטרת הפגישה די מובנת מאליה. נצא..נשב במסעדה, נלך אלי לדירה נשכב עד צאת הנשמה, ובטח בזה זה יגמר. אומנם לא יאה ולא נאה להגיד את זה, אבל גם פגישה של סקס מזדמן מתאימה לי כרגע. הבחור מושך בטירוף! חמוד, ויש לנו הרבה נושאים משותפים. ואהבה.... לא יודעת אם יכולה לצאת מזה. ועכשיו לדילמה.... במצב רגיל, אני משערת שהייתי בוחר את הבחור הראשון, להיפגש עם בחור, שמחזר אחרי, שמעוניין בקשר, ויש מצב לקשר ארוך ומוצלח. באופציה של השני, כנראה שאף פעם לא הייתי בוחרת, כי אני פשוט לא אחת כזאת, שיודעת שזה יהיה סתם סטוץ. אבל! (וזה אבל חשוב) אני מאוד רוצה להתחיל קשר עם הבחור הראשון, אבל אני מפחדת להיפגע! ובמקרה של סטוץ נראה לי שאין אפשרות יותר מדי להיפגע. במיוחד ששני הצדדים יודעים שמדובר בסטוץ. נראה לי שהלב שלי עדיין לא החלים מהפגיעה האחרונה. וזה מלחיץ אותי להיכנס כל כך מהר לקשר רציני שוב. אני לא יודעצ מה לעשות! עכשיו תורכם..... אני

זיו25

New member
שלום לך מיני-מתוסכלת.

בואי נתחיל ונבדוק. מצד אחד, את מספרת לנו, שדי מתאים לך סקס מזדמן, כי הגרון יבש. אם זה מתאים לך, זה מתאים לנו - ואף אחד לא ישפוט אותך על זה. אבל הנה עומד לפנייך בחור נחמד , שאת איתו בקשר זמן רב, והוא עומד להגיע לביקור. יש לך רגשות כלפיו, וזה בהחלט ניכר במכתב. שימי לב, שאיתו גם פתחת את המכתב, ולבסוף השארת כמה שורות בשביל "השני". עכשיו לעיצה שלי. במקומך, הייתי שומר את מספר שניים על אש קטנה. בהנחה שהוא לא נכנס לפורום הזה (וזה כבר לא טוב, שלחי לו לינק מיד!) , את בהחלט יכולה להגיד לו להמתין שבוע. במהלך השבוע, את תפגשי עם ידידך משכבר הימים, ותראי במה דברים אמורים. אני יכול להבטיח לך, שאם הדברים יתנהלו כסידרם, את תשכחי את מספר שניים, ותתני מכל כולך למספר אחד. אל תשכחי, שסקס, הוא בסך הכל סקס. הוא זמין ואפשר להשיגו בכל מקום. אבל אהבה, אמיתית? זה כבר סיפור אחר. מקווה שעזרתי, ולו במעט. בברכה, זיו.

tali_le

New member
המממ

אני הייתי הולכת על האהבה ומנסה לקחת את זה לאט לאט ובצורה רגועה כדי למנוע פגיעה אבל אולי אני סתם כותבת את זה כי אני מאוהבת וזה גורם לי להאמין באהבה יותר מבסקס... טלי

../images/Emo18.gifמ-../images/Emo14.gif

מתוסכלת, לדעתי שניהם רוצים רק סטוץ. הראשון בישן או פחדן לכן אין הרבה עתיד. השני אמיתי אמר לך ישירות מה הוא רוצה(יש סיכוי שמסקס תצא אהבה). לכי על השני הוא ישיר ואמיתי,היפגשי איתו בידיעה ברורה שזה משהו זמני (כל מה שזמני נעשה קבוע........) בנתים תהני מהחיזור זה הכיף בענין

מאין אתה יודע?

כי אם יש לך יכולות, אשמח להעזר בך בהקדם לכמה ענינים קטנים..עוד מעט טאז, הראש הגדול שלנו יגיע, ויעניק לך שי על הצטרפותך. ולך,מתוסכלת יקרה: את מתארת מצב קלאסי של בחורה שנפרדה מחבר, חסרת עוגן רומנטי, מחפשת את החיזוק שהיא "עדיין שווה" - או כמו שייאמר בשפת העם "בריבאונד היסטרי". בלי קשר לשניים האלה, לא הייתי ממהרת לקפוץ למשהו חדש, עד שלא תרגישי שאת מספיק חזקה ואכן התגברת על משקעי העבר. לגבי השניים כרגע, הראשון נשמע לי חביב ביותר, וגם אם ההולנדי צודק, הוא בהחלט שווה בדיקה. השני, סטוץ זה נחמד, אם זה מה שאת מחפשת ויודעת שתוכלי להסתכל על עצמך במראה בבוקר ולא תצטערי שרק בגלל רצון להרגיש נחשקת, נכנסת עם מישהו למיטה. (ואין כל רע בסטוצים, רק אם באמת מוכנים לכך). לגבי הפגיעות האפשרית, ברור לך שאיש לא יכול להגן עלייך מפני התוצאה. אבל את כנראה מרגישה שאת רוצה לחוות שוב אהבה בחייך, לכן לא תהיה לך ברירה אלא לקפוץ שוב למים ולהתנסות. סביר להניח שעוד תיפגעי מספר פעמים בחיים, גם תפגעי באחרים, אך המטרה העליונה היא בעצם למצוא את אשר ליבך מחפש, לא? כמובן שהאפשרות לנסות את שניהם גם היא אפשרית, אבל כמו שאמרתי, תעשי חושבים עם עצמך ועם תחושות הבטן שלך. רק הן יוכלו להגיד לך מה את באמת רוצה עכשיו בחיים, לא אנחנו.

taz512

New member
ברוך בואך חצי הולנדי

זה כמו ההולנדי המעופף?????. טוב לא חשוב, לנושא שלמענו התכנסנו פה היום. הסבר קצר לטירוף שנקרא פורום אפי היקרה, תכיר אפי, אפי תכירי חצי הולנדי. טוב כולם מכירים, אפי היא מישהי מיוחדת, אפשר לדעת את מצב רוחה בכל זמן ביום לפי הניורמטר, שאותו כמובן מוצאים במאמרים. דבר נוסף וחשוב באותה מידה, אפי צריכה פרנסה, לכן יש דמי חבר ואני דורש ממך לשלם אותם בהקדם האפשרי, כי סוף החודש מגיע, ועם כל המתנות של החגים הקופה כבר ריקה. וחוץ מזה, ברוך הבא. הנה האייקון שלך:
טאז, השד והברכות

ל יב י

New member
יכול להיות שאני כזאת תמימה?

או שאת כזאת תמימה? או שלא הבנתי את ההודעה שלך? איך את יודעת ש"יש מצב לקשר" עם הבחור הראשון? האם את באמת מאמינה שאם נחמד לכם לדבר והוא נראה טוב בתמונה זה בהכרח צריך להתפתח לרומן ארוך וממושך? לאהבה??????????? בקשר לבחור השני, יותר סביר להניח שאם את נפגשת איתו למטרת סקס זה מה שיהיה, אבל עם הראשון, לא הייתי בונה על זה יותר מדי. וחוץ מזה, האירי את עיני, האם כל מי שכותב לי בפורומים ובתיבת המסרים שאני מעניינת ונחמדה וכו´ וכו´, מחזר אחריי? כי פתאום אני מרגישה נורא מחוזרת.....................

אמממ...

נראה לי שהתגובה שלך קצת קיצונית..... נראה לי לגיטימי שאני לא אכתוב את תוכן השיחות שלי עם הבחור... ונראה לי שעצם זה שאת לא יודעת מה תוכן השיחות את לא יכולה לשפוט אותי בעניין הזה.... ולא.... לא כל מי שכותב לך בפורומים או במסרים מחזר אחריך.... נראה לי שתלוי מה כתוב לך במסרים... אז אני לא יכולה להיות בטוחה ש"יש מצב לקשר" ואני לא יכולה להבטיח שזה הולך להיות רומן..... אבל ממה שקרה עד עכשיו... יש לי הרגשה שזה יותר מסתם ידידות... ואולי זאת סתם הרגשה שלי.... וכנראה שבקרוב אני אגלה הכל... אז משיחה שהייתה לי (ושוב תודה על השיחה).... החלטתי ללכת לפי הבטן... ולעזוב כרגע את עניין הסטוץ בצד... ולברר אם הבחור הראשון בכלל מעוניין... ולך חצי הולנדי. איך אתה יכול לדעת שהראשון פחדן וביישן...לא מצאתי שום דבר בהודעה שלי שרמז לזה אפילו.... אני קצת מבולבלת...אבל משתדלת לקחת את העניין בקלות...

taz512

New member
ברוכה הבאה ותשובה

קודם כל נתחיל מהברכות, מחר יבוא ראש גדול חדש ולדעתי זאת הברכה האחרונה שלי בתפקיד. אז קדימה נתחיל, ברוכה הבאה בצל קורתנו, מי יתן ועצותיך יהיו מעולות, וצרותיך יהיו מרובות (אנחנו צריכים את העבודה, את יודעת מיתון וכאלה) מי יתן ונראה אותך פעמים רבות בפורמנו ונשאוב את כספך לכיסנו (שוב המיתון). אם לא קפצת עדיין לבדוק את הניורמטר, אז אני לא יודע למה את מחכה, קפיצה קלה למאמרים ובום יודעים מה מצב רוחו של הפורום, במצב חירום לברוח לסירות ההצלה, נשים ילדים ושדים טאזמנים קודם (אני לא פרייאר). את דמי החבר להפקיד בבקשה בכניסה, כי אנחנו באמת רוצים את הכסף שלך, וככה אנחנו נוכל לשפר את השירות ובסופו של דבר להחזיר לך את הכסף בשירות טוב ומועיל. אם הכסף לא יגיע, אז נאלץ לשלוח לכיוונך יחידת חיסול (אין יוצאים מהכלל). בקיצור ברוכה הבאה. הנה אייקונך:
טוב ועכשיו לתשובה. אני אומר אישית שניהם, למרות שכבר הגעת להחלטה, את אומרת שאת אחרי קשר ארוך, ושמתאים לך גם זה וגם זה. אז מה רע בקצת ג´אגלינג? תזרמי עם זה, אם זה מתאים לך כמובן. תני לבחור הראשון סיכוי כמובן לקשר רציני, אבל זה לא אומר שעד שאת נפגשת עם הבחור הראשון את לא יכולה להיפגש עם הבחור השני לאיזה ליל אהבים פרוע ומשגע. בקיצור תעשי מה שהכי טוב לך, ככה שלך יהיה כיף, "קארפה דה דיים" תתפסי את היום. החיים קצרים תהני מהם. טאז, השד והעצות

לרקוד על שתי החתונות...

הצעה מעניינת... אבל אני לא בטוחה שאני מסוגלת... אני פשוט לא בחורה כזאת. כי נראה לי שאם אני מחליטה ללכת על קשר עם הבחור הראשון, ובאמת מצפה שיצא מזה משהו, למרות שאף אחד לא יכול הבטיח לי שיצא מזה משהו בכלל,ובאותו זמן גם נפגשת עם הבחור השני.... לא בטוחה שזה יצליח... כי נראה לי שאני רק ירגיש אשמה.. ונראה לי שבסוף הכל יסתים באסון... אבל... נראה לי שאני אתן לדברים לזרום...עם שני הבחורים, ופשוט אחכה ואראה מה יקרה... תודה על העצות ותודה על ההקשבה. אני

למעלה