סקס אוראלי

m i r i n

New member
סקס אוראלי

שלום בנות (וגם בנים אם יש פה). רציתי לשאול בעצתכן מה לעשות עם בחור שלא יודע איך לרדת. נתקלתי בבעיה כמה פעמים בעבר וזה פשוט לא נעים. הם לא יגידו שהם לא יודעים לעשות את זה ובמקום מה שיקרה (קרה לי עם 3 בחורים שונים) זה שהם יתברברו שם דקות ארוכות, יסתכלו ו"יפתחו" עם האצבעות עד שהם יעיזו לגעת עם הלשון וזה מאוד מאוד לא נעים, גם ההתברברות עצמה וגם זה שהם לא יודעים מה לעשות עם עצמם שם והתוצאה היא שגם הוא וגם אני מאוד לא נהנים מזה ואני לא אגיד לו להפסיק אם הוא לא יודע מה לעשות, כי זה לא נעים והוא יפגע מזה. עוד בעיה שיש זה איך להגיד לבחור על דברים אחרים שהוא עושה שזה לא נעים. כבר קרה שאמרתי לבחור שהכניס לי אצבעות בצורה לא נעימה שיפסיק והוא שאל למה אני מונעת מעצמי הנאה (לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, למה הוא חשב שאם ביקשתי שיפסיק זה אומר שכיף לי ואני לא רוצה שיהיה כיף לי). הנוכחי שלי גם עושה את זה בצורה לא נעימה וכשביקשתי שיפסיק הוא שאל אם אני מפחדת לגמור.

שגיתא

New member
השאלה מירין האם את ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

יודעת מה עושה לך טוב ומה לא בתוך נושא הירידה אני למשל אוהבת את הלשון אבל מאד אוהבת
אצבעות ואת נושא ההתברברות של הפחד עד שהוא מעיז להחדיר לשון הבנתי מהמדהים שלי שמאד אוהב לרדת או לפחות עושה את זה מכל הפה
שישנן בנות שלרדת להן לא חוויה נעימה כל כך אצלן, לשמחתי הוא טוען שאצלי מאד נעים לא וטעים לא
, אבל מאחר ולא בטוח שנעים לו להגיד לי את האמת בפנים, אמרתי לו באחת הפעמים שלא יתבייש ושאם אצלי לא באמת נעים לו אז הוא לא חייב, זה כמו שאני כמעט אצל כל מאהב לא ארד לו (ואני מאד נהנית מזה
) עד שאני לא בטוחה בהרגלי הנקיון שלו כבר נתקלתי בכל מיני כתמים ראיות לא ברורות שזה לא המקום לבדוק אותן ממש האם זה משהו ששייך לעור לגוף או משהו נלווה, הפתרון שלי למפשעתי מאחר ואני לא מגלחת מאד חשוב בלי קשר לבחור לשמור על הגיינה שגם לי יהיה נעים כשאני נוגעת (ואני נוגעת) ואני בחורה עם ריחות גוף כבדים, א. אני משתדלת לפני האקט עצמו להתקלח ריח של סבון על הגוף אחד הריחות הכי סקסיים בעיני ב. מידי פעם אני ממש משתמשת בשמפו לעשות את השיער יותר נעים ולמה לא, ג. ומידי פעם אני משתמשת במסרק צפוף (כן כמו של הכינים ולא אין לי כינים
) כדי להוציא כל גורם שייך שקורה וגם במים לא יוצא התוצאה מאד נעימה למגע ולמרות שאני עושה את זה בשביל עצמי לא אכחיש שנהניתי לשמוע מחמאה על נעימות האיזור גם בעיני ההמאהב התורן
בקשר לחלק האחרון שהוא לא יורד לך טוב זו בעיה כואבת הרי הוא לא מזלזל בעשייה והאגו הגברי מאד שברירי, בטוח שבתוך כל הפעולות שהוא מבצע בך משהו בכל זאת מענג ומזיז לך או בדיוק בנקודות האלה את צריכה לנסות ולעודד אותו בעזרת הגוף וקולות להשאר שם ולחזור על הפעולה גם בפעמים הבאות נסי לעודד אותו בצורת לחישה אפילו להשתמש בלשון תוך כדי גירוי ידני של הנרתיק אולי תנוחת 69 יכולה המדהים שלי ועוד כמה לפניו עודדו אותי לשבת להם על הפנים, ולאחר שהתגברתי על הלא נעים לי (אני לא אוהבת שכל אחד דוחף את הביצים לפנים שלי) אבל זה מטריף אותי כשמגרים אותי כשאני למעלה או כשהוא בא אלי מאחורה עם הפה שלו מקווה שתמצאי פתרון מענג לבעייה שגיתא

m i r i n

New member
הבעיה שדיברתי עליה

היא על בחור שלא יודע לרדת ונתקלתי בזה אצל בחורים אחרים. אין לי בעיה של הגיינה וכבר היו לי בני זוג שירדו לי בכיף וכמו שצריך, זה לא שהוא ניסה והפסיק אלא שהוא ניסה והתברבר והרושם שאני קיבלתי זה שהוא לא יודע איך לעשות את זה ככה שנוצר מצב שהוא חושב שהוא יורד לי אבל מה שהוא עושה זה בעצם להזיז את הלשון במקומות הלא נכונים בצורה לא נכונה ולא לפני שהוא "פותח" עם האצבעות את כל האיזור שזה גם לא נעים המעשה עצמו וגם המחשבה שהוא "מתעסק" לי שם וחופר ומסתכל, זה לא נעים. התוצאה היא שלשנינו לא נעים משהו שאמור להיות מענג וכיף. לא נעים לי להגיד לו שהוא לא יודע איך לעשות את זה כי הוא יעלב ואני לא יודעת איך להסביר לו איך לעשות את זה כי עד עכשיו הבחורים שירדו לי טוב ידעו איך לעשות את זה ולא היו צריכים הנחיות. הוא לא עושה שום דבר בסדר ככה שאני לא יכולה להגיד לו להמשיך משהו שהוא עושה. מה שהפריע לי בנוסף זה מה שהוא עושה עם האצבעות שזה ללחוץ לי על הדגדגן או להעביר אצבע הלוך וחזור שזה מאוד לא נעים אבל הוא חושב שזה כיף לי וכשאני מבקשת שיפסיק הוא לא מבין למה ושוב לא נעים לי להגיד לו שהוא לא יודע מה הוא עושה ושלא ככה עושים את זה. אם לא הייתי אוהבת אותו הייתי נפרדת ממנו כי כל פעם שאנחנו שוכבים אני פשוט מרגישה מושפלת ורע לי והוא חושב שהוא מענג אותי ולא מבין למה אני אומרת לו להפסיק. תודה על הנסיון לעזור, אני מיואשת.

שגיתא

New member
אוקיי במקרה כזה 2 דרכים ../images/Emo54.gif

אם התקשורת בניכם מספיק טובה נסי להסביר לו שאת צריכה תנועה שונה, צורת לטיפה שונה, ואפילו יותר טוב בעניין העינוג הלשוני אין מנוס מהסברה מילולית, בתוספת הסבר מעשי של הלשון שלך נגיד בשיפולי צווארו הדגימי בצורה חושנית ונעימה את תנועה הלשון הרצויה ואת העוצמה המבוקשת את עניין המיקום תצטרכו לפתור אחרת (וואי תשמעי את זה כבר הרבה זמן לא עשיתי תודה על התזכורת
) בקשר לעינוג הידני אפילו יותר טוב שתקחי את ידיו/ידו ותראי לו מה את צריכה עכשיו כדי באמת לא לפגוע בו ולהפוך את זה לשיעור נהיגה, תתחילי את כל האקט המיני בשליטת הידיים שלך אבל ללא הצהרה קחי את ידיו והתחילי להעביר אותן על כל גופך (לא לשכוח לנשק וללקק אותן מידי פעם) בהדרגה הגיעי למפשעתך ועדיין המשיכי ללטף את עצמך באצבעותיו ותתענגי לך, אם הוא ישאל מה קרה תגידי בחיוך נגיד "שראית או קראת על זה וזה נראה לך כיף לעשות משהו קצת שונה, במידה ואת מגיעה למה שאת רוצה לא לשכוח להוסיף, בהצלחה ותהני אבל לצערי יקירתי יש כאלה שאין להם את זה בעיקר לשונית לא יודעת למה לגבי מקרה כזה תצטרכי לעשות שיקול להגיע להחלטה מחזיקה לך אצבעות
בהצלחה שגיתא

PainterJane

New member
חוסר בטחון של גברים

מנסיון פרטי שהיה לי, אני חושבת שגבר שלא יודע מה לעשות שם, ישמח לעזרה. עם כל זה שהוא בחיים לא יודה או יבקש עזרה, הוא ישמח לקבל אותה. אם תגידי לו בצורה עדינה שתנועה מסויימת כואבת או לא נעימה, ומגע מסוג מסויים, או באיזור מסויים נעים, הוא ישמח לקבל את ההנחיה. זו גם ככה משימה סבוכה : ) . מה שקרה אצלי הוא שפשוט לא תקשרנו כל כך טוב. הוא לא ידע מה לעשות, ואני פחדתי להגיד לו שזה לא נעים, וכתוצאה מזה גם ההתלהבות שלו ירדה והוא לא נהנה לעשות את זה זה קשה להגיד את זה, אבל בסופו של דבר זה יעשה לשניכם טוב, אני חושבת. בהצלחה!

אוי הגברים האלה.....

למה הם תמיד חושבים שהם יודעים הכל?!? אני מדבר עכשיו על זה שחושב שהוא כן מענג אותך ושאת עוצרת את עצמך- פשוט תסבירי לו באופן מאוד פשוט: ככה לא נעים לי!! אם אתה רוצה את זה יותר ברור, יש מאמרים באינטרנט ובכל עיתון נשים- גברים "איך לא לעצבן את הדגדן שלי".. וגם אם משום מה הוא קיבל את הרושם מבחורה אחרת שכך זה נעים לו- אז אצלך זה אחרת, ואת לא אוהבת ככה, ושם הוא ימשיך ככה את פשוט לא תהני... או- שאת מוזמנת פשוט לעשות לו אותו דבר כמו שהוא עושה לך- תרדי לו ותעשי ההפך ממה שהוא אוהב, וככה הוא יבין... בנים חושבים שהם יודעים הכל- ואם הם גאותנים, הוא נשמע כזה במקרה שאת מתארת, אז צריך לנפנף אותם קצת...חח ובקשר לבחורים שלא יודעים לרדת... תראי- אני חושבת שהכי נכון זה לתת להם כמה שניות, ותראי אם ההתמהמהות שלהם שם זה מתוך חוסר הבנה או מתוך ניסיון גירוי....ופשוט תגידי להם במילים, שלא יפסיקו אבל שיעשו יותר ככה ויותר ככה ופחות ככה, אל תפילי את הכל במכה, אבל תתפטפי לאט לאט, אם יש להם טיפת שכל ויצירתיות הם יבינו את הכיון ויזרמו איתך............. תהני :) מקווה שעזרתי..

היי מירין ../images/Emo13.gif

את מתארת בעיה בעיקר של תקשורת. המושג "לא נעים" מתאר קושי שלך לתקשר את מה שאת רוצה בעצם... כן, יש אנשים שאיתם ההתאמה היא טבעית ושיודעים איך לגעת בנו בלי מילים. ויש אנשים שלא. זה לא אומר שהם "לא יודעים" בהכרח. ייתכן שאף פעם לא אמרו להם שמה שהם עושים לא נעים. וגם, לכל אישה מתאימים דברים אחרים. אולי האישה לפנייך אהבה בדיוק את מה שהם עושים לך עכשיו... בכל מקרה, גברים לא אמורים לנחש מה שעושה לך טוב. אפשר להדריך בעדינות בזמן המעשה. אפשר לדבר על זה בצורה קלילה, שלא בזמן המעשה. אם אין תקשורת שמאפשרת להגיד למישהו שמשהו מכאיב ולא נעים, אז מדוע להישאר קרובה אליו בעצם? בהצלחה!

למעלה