סקס אוראלי

yuval1649

New member
סקס אוראלי

תשמעו אני יעשה בעוד חודש סקס עם ידיד חתיך מהשכבה..... ההורים שלי נוסעים עם אחותי הגדולה לקנדה ארבע ימים.... עכשיו אני חרמנית
ואני רוצה לעשות מין אוראלי זתומרת לרדת לו..... עכשיו הקטע הוא שהוא שעיר בידיים וברגליים ואני מפחדת שיהיה לו שערות בביצים. אני לא יודעת עם אני יגעל ולא יעשה את זה או שמישהי תכתוב לי אם זה בסדר וזה לא נורה ואז אני יעשה את זה תודה מראש
ולחתיכים אני מצפה שתשלחו לי
חחחחחחחחח.

דרך הגב אין לי שערות בכוס אני חלקה

Ein Li SaFek

New member
מה נשמע יובל?

בואי נתחיל מהאמת הפשוטה : סקס זה עסק מלוכלך
יש שיער באיברי המין, יש שיער על הביצים, יש שיער בידיים ברגליים בחזה בבטן יש בנים עם שיער על הגב (האמת גם לבנות לפעמים) וואלה, יש אפילו בנות עם שיער בפיטמות.

כשעושים סקס, נהיה חם, ומזיעים (גם אחד על השני) וכשאת חרמנית, את מתרטבת בנרתיק, כשהוא גומר, הוא פולט זרע
כבר אמרתי שסקס זה עסק מלוכלך?

יש שתי דרכים שאני יכול לענות לך:
1. אני יכול להגיד לך שלפי איך שאת כותבת, ומה שאת כותבת, הייתי מציע לך לשקול טוב טוב אם כדאי לך לעשות את זה. כמו שכתבת, את עלולה להגעל, וזה הגיוני אבל זה סופר הגיוני כי את בת 14, ועם כל הכבוד, אולי זה לא הזמן לפצוח במין אוראלי סוער. מה תעשי כשהוא יגמור? ואם יש לו הרפס? או עגבת? חשבת על הנושא של מחלות מין? גם אם הוא אומר לך שאין לו, מאיפה לך שזה נכון? רוצה להסביר לאימא שלך מאיפה הפצעים על הפה פתאום הגיעו? אז לפני שאת שוקלת לעשות את זה, אני חושב ששווה לך לחשוב טוב טוב האם את מוכנה לזה (מהצורה שבה את מדברת, מזה ששיער מגעיל אותך - אז לי נשמע שלא) ולבדוק טוב טוב אם הוא נבדק למחלות מין (כן, לראות את הפתק של הבדיקות, ועדכני לא לפני חודשיים)

2. הדרך השניה היא שכן, לכל גבר יש שיער שם ועדיין מאות מליוני גברים מקבלים מין אוראלי כל יום ויום. מסתדרים. זה חלק מבגרות מינית.

muse18

New member
3>

לגברים יש שיער שם, אלא אם כן הם מסדרים...
לפי איך שזה נשמע ממך זה לא נשמע שאת הכי מוכנה לזה, אז לפני חשוב שתחשבי על זה כמו שצריך, אין למה למהר לעשות דברים את עדיין צעירה (14 כגיל צעיר) אבל אם החלטת ללכת על זה ..
סקס זה עסק מלוכלך כמו שהקודם כתב, שיערות,זרע,זיעה.. אבל כשנמשכים למישהו כל זה לא ממש משנה :)
*חשוב לפני להבדק למחלות מין לפני אקט מיני

למעלה