סקסים וסקסיות........ ל ה ת ע ו ר ר !!!!!!!!!!!!!!!!!! יש פה מישהו????????????
G *g99 New member 3/10/01 #1 סקסים וסקסיות........ ל ה ת ע ו ר ר !!!!!!!!!!!!!!!!!! יש פה מישהו????????????
י יפעת המחורמנת New member 3/10/01 #2 כן אני כאן אבל למה להתעורר כל כך מוקדם??? ה- עוד לא קמה אני קמתי בגלל שהמשפחה שלי נוסעת לאילת והעירו אותי עם כל הרעש ואז אני לא יכולה לישון
כן אני כאן אבל למה להתעורר כל כך מוקדם??? ה- עוד לא קמה אני קמתי בגלל שהמשפחה שלי נוסעת לאילת והעירו אותי עם כל הרעש ואז אני לא יכולה לישון
D dsuk New member 3/10/01 #4 תשובה מחרמנת אם כבר קמת בבוקר תני לי להתענג על שדייך היפים וללגום ממיצי חלצייך
G *g99 New member 3/10/01 #9 מצטערת.... רק לאחד אני מרשה... ותאמין לי שהוא יודע לצייר אותי .... נכון צייר שלי? g99...
G *g99 New member 3/10/01 #8 אז ככה: אני לא ישנה כבר חודש וחצי... אל תשאלי למה... אז ככה שלא קמתי,כי לא ישנתי... g99...
G *g99 New member 3/10/01 #11 חברים: מצטערת............... אך שוטרת היא מס´ אחד... רק אליה אתגעגע מכל... ואותך צייר, מדמיינת את המכחול... }{ g99...
חברים: מצטערת............... אך שוטרת היא מס´ אחד... רק אליה אתגעגע מכל... ואותך צייר, מדמיינת את המכחול... }{ g99...