סקסו - חיוכים...

לי28

New member
סקסו - חיוכים...

שיחת הבוקר היתה כה נעימה.... אומנם אנחנו לא תחת אותה הסכמה אך השאירה לי המון המון מחשבות בנשמה. והדרך מתעקלת והמוסיקה ברדיו מתנגנת ופתאום שיר מתנגן לו כאילו הוזמן. המילים כה נוגעות הן כאילו אלינו מתכוונות... אז נברתי וחפרתי והפלא ופלא ממש במיוחד עבורך מצאתי... שלך ובשבילך לי28 חיוכים / לאה נאור וחווה אלברשטיין אם עולה השמש ובכל בקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים אל העולם אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם? אם בעולם צחוקם של ילדים נשמע עדין אם יש בו ליצנים וקרקסים ואגדות אם שיכורים רבים בו יש רבים - אך לא מיין אם שירי ערש יש ויש חולמי חלומות. צריך רק לחייך, רק לאהב לא לפחד ולא לכאוב אז העולם בצעד לא כל כך נורא צריך רק לחייך, צריך לפקח העיניים צריך לצחוק ולחייך :כי אין כל ברירה. צריך רק לחייך, אפשר לכעוס אך בזהירות, לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגיר הכל יהיה עוד טוב יותר ודאי - אבל בנתיים אפשר לבכות ללא סיבה, אפשר גם לשיר. אדם הולך בעיר והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק, והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק ושוב לוטפת שמש את העיר המאהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך, כל כך חשוב: צריך רק לחייך ........

למעלה