סקנר-שאלה

balebo2

New member
סקנר-שאלה

אם אני קונה סקנר דרך אתר בחו"ל ושולח אותו לארץ דרך אתרי משלוחים (mustop לדוגמא),האם אני אצטרך לשלם מכס??? תודה מראש

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

בהנחה שעובדי המכס אידיוטים ולא יעשו את העבודה שלהם אתה תיצטרך לשלם מכס אם הם יעשו את העבודה שלהם לא תוכל לקבל את זה כי זה לא חוקי זה יוחרם

balebo2

New member
יש אפשרות אחרת....

כלומר קצת יותר בטוחה כמו קנייה בארץ או משהו אחר...

4Z7GBA

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לא כזאת שאני מכיר כי הדברים האלו לא חוקיים

amitzahavi

New member
אין בארץ אף אחד עם סקאנר

זה לא חוקי אז אין לאף אחד. אנחנו מדינה שומרת חוק וסדר, לא ידעתה?

balebo2

New member
שאלה קטנה...

לכל בן אדם שני יש היום סקנר... שיטוטים קצרים בפורומים מראים שיש הרבה סקנרים להרבה מאוד אנשים... אז איך זה???

4Z7GBA

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

יש הרבה דרכים להשיג סקנר אבל רק באופן לא חוקי שאלת על דרך חוקית {חנות או אתר שאפשר להזמין ממנו}

4Z7GBA

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כל דרך שבה אתה קונה מכשיר כזה היא לא חוקית כי המכשיר עצמו לא חוקי

טייקון27

New member
סקנרים - תשובה מלאה

סקנרים/סורקים = מקלטים ולכן ישלמו 15% מס קניה + מע"מ לא משנה מהיכן יוצרו/יובאו. זה כמובן אם מותר לך ליבא כזה מכשיר. לרוב הוא יוחרם או שפקיד המכס ייעץ לך להחזיר (על חשבונך) את המכשיר לשולח מחו"ל. מותר רק לזרועות הביטחון לרכוש סקנרים וגם אז עם אישור פרטני לכל קניה. אבל, לחובבי הרדיו מותר לרכוש סקנא בתחום ה HF בלבד (1.5-30 מה"ץ) וכן ישנם מספ מכשירי קשר לחובבי רדיו הכוללים בתוכם מקלטים מובנים בד"כ עד 1000 מה"ץ. אבל אז צריך להיות חובב רדיו עם דרגה מתאימה למכשיר. נכון יש בארץ סקנרים, אבל זה שרשויות החוק לא עושות כלום, זה לא הופך את זה חוקי יותר ממכירת קלטות מזויפות, חשיש וכיו"ב. החוק הוא אגב דבילי (לדעתי) ונחקק בגלל פרשת האזנות הסתר של נמרודי.

4Z7GBA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ניכנס לטאגליינס

למעלה