סקנדל הדוורים

סקנדל הדוורים

כולנו מכירים את הברדק בחלוקת הדואר בתקופה האחרונה. היום קיבלתי הודעה לתא הדואר שמדווחת על חבילת אקספרס שהגיעה בשעה טובה. החבילה הגיע לסניף מרל"ז ב 7.10. רק חודש לקח להודעה להגיע מהסניף לביתי. אבל מה לי כי אלוּן - אני בר מזל - לפחות קיבלתי את ההודעה. גם זה משהו היום. דיברתי עם הסניף. הם נתנו לי פתק כתוב בכתב יד, מוכן מראש, עם המספר של נציגת תלונות הציבור בדואר ברמלה. אחרי נסיונות רבים היא ענתה לי. "אתה צודק". "אתה לא הראשון"... אמרתי לה שזו לא תלונה ראשונה שלי אליהם, ושחלוקת הדואר הקטסטרופלית במודיעין היא תופעה שנמשכת חודשים. אין תירוצים יותר. מישהו צריך לקבל אחריות אישית. "אתה צודק", היא אמרה שוב, ונשמעה כמי שרוצה שיעזרו לה להלחם את המלחמות הפנימיות. אמרתי שאני רוצה לדבר עם האחראים. היא נתנה לי (בשמחה) את הפקס והטלפון של מנהל מרחב הדרום ושל מנכ"ל רשות הדואר. שאלתי איך מגיעים למנהל הדוורים. היא חיברה אותי אליו בשיחת ועידה. בחור נחמד, המסכן. אמר לי שאני צודק. הוא מכיר את הבעיה, אבל ידיו כבולות. "אין תקציב?" שאלתי. "בדיוק. המנהלים (במחוז) רוצים להראות שהם מצליחים לקצץ בהוצאות, ואני חוטף". נשמע אמין, במצוקה ומשווע לעזרה. אמרתי לו שנעזור לו... התקשרתי לפיקוח על הדואר במשרד התקשורת - פניות הציבור. גם שם קיבלתי תשובה שאכן זה חמור ויטפלו ברצינות. הבהרתי שאני הולך לעשות רעש (רק ככה זה עובד) ועשיתי קולות של מישהו שבאמת יכול. אז מה עושים? כותבים למנהל מרחב דרום (פקס 08-6295883 ומנכ"ל רשות הדואר: פקס 02-6290802 טלפון 02-6290800). נותנים עובדות, ומספרים שהמון אנשים זועמים. שולחים העתקים לכל העולם ואשתו (עיתונות, עיריה, משרד התקשורת). מתקשרים למשרד התקשורת, תלונות הציבור בנושא דואר: 03-5198115 כשיתחיל להיות להם חם מתחת לכסא, אולי הם יקומו. דונם אחרי דונם ועז אחרי עז - אם נתעקש בסוף תהיה כאן מדינה נורמלית.

ע זי

New member
תיקון טעות ברשותך

אם אנו מדברים על אותו "מנהל דוורים", נקרא לו ש' לצורך הענין... אז הוא ממש אבל ממש לא נחמד כמו שתארת. בטח לא הדוגמא לנותן שרות לציבור. כשהיו לנו בעיות עם שרות דואר עוקב שעליו שילמנו בכספינו ומכתבים חזרו לשולח עם חותמת 'עזב', התקשרתי לסניף הדואר ושוחחתי עם אותו ש'. אכן בטלפון הוא נשמע נחמד ונותן תחושה של רצון לעזור אבל לא ממש עזר. לא ויתרתי וניגשתי לסניף. לא רצו לתת לי להכנס אבל נכנסתי. מר ש' יושב לו על כורסת המנהלים (שלא לומר כורסת טלוויזיה), קורא עיתון כשמסביבו עסוקים הדוורים במיון הדואר. אבל זה בסדר, זכותו, הוא מנהל ! בשיחה פנים מול פנים ש' נשמע ונראה הרבה פחות נחמד. התחיל לצעוק עלי כאילו אני האשם ולמה אני מטריד את הדוורים ומסבך אותם עם דואר עוקב
כמובן שהתלוננתי עליו ועל התנהגותו. התשובה היחידה שקיבלתי היא שהנושא יבדק... הוא כמובן צחק עלי כשאמרתי לו שאני מתכוון להתלונן עליו. "אני יש לי קביעות" אמר לי. "אני מפה זז רק רק למעלה". כמו שכתבת, כשאנשים כמו ש' שאת תלוש המשכורת שלהם משלמים כולנו ירגישו את האדמה רועדת מתחת לרגליהם ומתחת לקביעות שלהם, אולי אז ישתנה משהו בתודעת השרות במדינה.

Angel972

New member
אני לעומתכם ...

לפני כשבועים פגשתי את הדוואר של הבניין שלנו, עצרתי את הבחור, לחצתי את ידו, והודתי לו על העבודה הטובה שהוא עושה. הוא כמובן היה קצת מופתע ולא הבין למה אני מודה לו, אז אמרתי לו שדווקא בגלל זה, דווקא בגלל שהוא באמת עושה עבודה טובה, ואנשים לא יודעים להעריך את העבודה הזאת, אז דווקא בגלל זה אני רוצה שהוא יידע שהוא עושה עבודה טובה, ושבבניין הזה - יש אנשים שמעריכים את העבודה הזאת
הבחור אמר תודה, והלך משם עם חיוך ... ואני באמת חייב לציין אותו לטובה פה ... הדוואר של רחוב כסלו עושה עבודה מעולה
ותזהרו לנסות לגנוב לנו אותו

ע זי

New member
כנראה שזה אותו דוור של עמק חרוד..

בחור מקסים שעושה את עבודתו נאמנה.

Angel972

New member
תגיד - אתה ישן ביום וער בלילה ../images/Emo35.gif

אתה מסתובב עם שעון המראה את השעה של ישראל או של ארה"ב

ע זי

New member
עוד תיקון טעות.. ברשותך

אני ער במשך היום, וגם ער בלילה...
וברצינות - הלילה כמעט שלא ישנתי. ביתנו הקטנה לא מרגישה משהו והתעוררה בדיוק כשהתכוונתי להיכנס למיטה. מחכה שיתחמם קצת בחוץ כדי לצאת איתה החוצה. ולעניין השעון - עד לפני מס' שבועות היה לי על היד שעון שמראה גם את זמן ארה"ב...

למעלה