סקי לבד

natyh

New member
תוכל למכור לי חולצה ...


של הכת הסודית שלכם ....אולי אעשה כמוך ואקנה חברים בכסף ...
 

o h a d d

New member
"הכת הסודית"

שקופה לחלוטין, כל מעלליה מפורסמים פה בפורום כך שכל אחד בעולם יכול לקרוא.
בנוסף, היית יכול לבוא ולפגוש פנים מול פנים.....אבל בחרת שלא
&nbsp
&nbsp
 

natyh

New member
ממש לא נכון

הייתי במפגשים קודמים ,הנושא דוסקס ועדיף שלא לפתוח אותו שוב רוצה לדבר על כך מולי מוזמן להודעות הפרטיות.
הנה סירטון של חבר , מסתברשדוקא כן ישלי חברים שאני לא גורר אתי מפה אלא מוצא שם ....


 
חשבתי שאנחנו נחמדים לחדשים


עכשיו הוא הולך להתלונן למנהל הפורום על ראש איזה הר.
מאיפה עשית אותו ש"אין לו חברים ואף אחד לא מוכן לדבר איתו - לא מפתיע שנוסע לבד"????
 

elotan

Member
לא דיברתי עליו, חס וחלילה, אלא באופן כללי

אני מאוד נחמד אליו, עד כדי להציע לו ולהסביר לו למה כדאי לו להצטרף אלינו לקבוצה (או לכל קבוצה אחרת)
 

natyh

New member
אני חושב שכבר הבינו ...


עמה בדיוק אתה נחמד וכמה כדאי להצטרף אליך ...
 
אם אני לא טועה, ענית לשאלה של el condor

והסיפה שם נראית מכוונת אליו ועושה רושם מאד לא טוב. היות והוא לא חזר לפה יותר, יכול מאד להיות שהוא נעלב.
 

Cמן רשום

New member
בסוף העונה האחרונה הייתי באירופה לבד וניסיתי פעמיים לבד

היה רק סופי שבוע ולא שבוע שלם אבל היה מצויין. מאד מתחבר למה שמישהו כתב לך, לנסוע לאתרים יחסית קטנים ולגור בפנסיון קטן.

לשאלה השנייה שהעילית, הייתי מחכה. אולי יהיו לך קצת פחות אפשרויות מבחינת לינה אבל לפחות יהיה לך שלג בוודאות. לא עניין זניח. כשתתברר כבר תמונת השלג, תוכל להתחיל לחפש דיל או להרכיב לבד ממרכיבים זולים. גם אל על וגם לופטהנזה יוצאים במבצעים בחורף ומוכרים למינכן בכ $300. מינכן מכסה היטב את כל אזור האלפים של בוואריה, רוב טירול האוסטרית וטירול האיטלקית (בולזאנו, סלה רונדה, וכו'). ג'נבה מכסה חלק גדול מהאתרים השוויצרים והצרפתים. גם לשם יש מבצעים של אל על וסוויס. יש גם טיסות של איזי ג'ט אבל ברגע האחרון הם נוטים להיות יקרים.

כשיתברר איפה יש שלג טוב תחזור לפה והחברים יעזרו לך לבחור אתר. לא צריכה להיות בעייה.
 

I Gabe

New member
דעתי

1. בהחלט יכול להיות מהנה גם לבד. מכיר אנשים שיצאו לבד ונהנו.
2. הייתי פעם אחת בלבד בקלאב מד ואינני יודע אם זה משקף. אבל הייתי הולך על בית הארחה קטן בעיירה קטנה בגרמניה או אוסטריה במקום קלאב או מגה-אתר. בקלאב ראיתי בעיקר משפחות והכל מכוון למשפחות כולל פעילות לילדים. יש גם קלאבים שלא מרשים ילדים אבל שם בטח הכיוון יותר זוגות. לגבי אתר, באתר ענק שהייתי בו בצרפת הייתה תחושת ניכור. בעירות קטנות האנשים יותר חמים וידידותיים. בטח אם מדובר בפנסיון קטן.
3. הייתי מחכה לרגע האחרון. כמעט בכל השנים האחרונות היה איזור כזה או אחר של אירופה שסבל ממחסור בשלג. גם אני מתכוון לחכות לרגע האחרון.
4. הייתי הולך על הדרכה פרטית. נראה יותר יקר אבל במונחי תמורה למחיר לדעתי יוצא יותר כדאי. אתה צריך מדריך לשעה, שעתיים ביום ואח"כ לתרגל לבד את מה שלמדת.
5. יש סיכוי של כ-50% שבעונה הבאה גם אני אצא לבד. אשמח לשתף פעולה. אני מתכוון להזמין זמן קצר מראש לפי השלג ואולי דילים בטיסות ומלונות. אני לא נרתע מלהזמין את מרכיבי החופשה בנפרד.
6. בקבוצה יש גם פשרות. החל בתאריכים שלא תמיד מתאימים לכולם, דרך בחירת האתר, הלו"ז ועוד. לא פוסל קבוצה אבל שלא תחשוב שזה לא בא גם עם צורך בפשרות.
 

skiforce

New member
ארסים, גנבים, שיכורים ושודדים

הם למעשה החשש המרכזי שלי מנסיעה לבד. רק אצלי? כשמבחינים בתייר שנמצא לבד באתר, הוא לא עלול להסתמן כקורבן קל לכל מיני תעלולים?

לצורך העניין אני לא מדבר על שווייץ אלא על מקומות כמו איטליה, ואל תורנס, וכו'.
 

tomersi

New member
אני לא חושב שבאתרי סקי אתה צריך לחשוש מזה....

גם בערים אחרות בעולם, בדרך כלל, כשאתה מסתובב במקומות מרכזים, אין לך מה לדאוג מהדברים האלה.....
עד היום, אני, לא נתקלתי בערסים, שודדים (שיכורים זה סיפור אחר, אבל הם לא מזיקים) באתרי סקי....
 

o h a d d

New member
אתרי סקי במדינות המערב (למעט ספרד וטורקיה) הם מקומות בטוחים

המשטרה שם עושה מאמץ גדול מאוד לשמור על הסדר.
&nbsp
 

o h a d d

New member
הייתי בספרד, בטורקיה ורוב מדינות דרום אמריקה

אומנם לא באתרי סקי.
וזה די ברור שהם נמצאים דרגה אחת מתחת מדינות מערביות אחרות מבחינת הביטחון של התייר.
הסיכוי שלך ליפול קורבן אולי לא גבוה כמו במדינות הספרדיות של דרום אמריקה, אבל בטוח שאין לך את רמת הביטחון של המערב. בספרד זה נכון באופן כללי, בטורקיה זה ביחוד כלפי ישראלים.
&nbsp
 

elotan

Member
בספרד יש אתר ספציפי שמאוד כדאי ומומלץ להיזהר בו

קקירה, שקירה, משהוא כזה, לא זוכר במדוייק.
 

natyh

New member
לא היית באתר סקי אבל ...

אתה עונה על אתר סקי זה רציני ?
צרפת מבחינת ביטחון אישי לא מסוגלת לשמור על עיתונאים שלא ירצחו שאלי אבדו לדוגמא ..ואתה מדבר על ספרד?
לא עדיף לסייג את הדברים למה שאתה בודאות יודע ברמת הזהירות המתבקשת?
 

elotan

Member
11 במרץ 2004 אומר לך משהוא?

כמה כמה זה יוצא בתחרות מול שארלי הבדו?
 

ilancafe

New member
במפגש הפורום הבא תהיה זירה ויהיה קרב תרנגולים בין נתי לערן.

הימורים אצלי. אני "הבית".
 

I Gabe

New member
סליחה על התגובה המאוחרת

לדעתי התשובה שלילית. אמנם לא עשיתי סקי לבד אבל אני נוסע ומטייל הרבה לבד, לפעמים עם ציוד צילום של אלפי יורו עליי ולא נתקלתי בבעיות רציניות, כולל במקומות עם שיעורי פשיעת תיירות גבוהה כמו רומא, ניו יורק, אמסטרדם, ברצלונה, בוקרשט וכו'. מפעיל קצת שכל ישר, לא עוצר לשיחות עם טיפוסים מפוקפקים שמנסים להתחבר אלי ברחוב. לא רואה סיבה שבסקי יהיה שונה.
 
למעלה