סקי דיל - אכזבה

TomBoard

New member
סקי דיל - אכזבה

כבר מעלה לעשור אני נוסע כל שנה לחופשת סקי באירופה. נסעתי בעבר עם איסתא, קלאב מד, ודוקטור סקי ולא פעם אחת היו לי תלונות.
השנה זו הפעם הראשונה שנסעתי עם חברת סקי דיל - וגם הפעם האחרונה.
נסעתי עם 3 חברים נוספים. נאמר לנו כי הדירה מתאימה ל4 אנשים - שאלתי במפורש האם בדירה 4 מיטות נפרדות - לאחר בדיקת הנושא תשובת הנציג הייתה כן.

לאחר יום ארוך של נסיעה הגענו ב9 בערב לאתר הסקי, ירדנו מהאוטובוס וניתנו לנו מפתחות לדירתנו. דירה שאינה ראויה ללינה של 4 מבוגרים הכוללת - מיטת קומותיים, ופוטון "זוגי" שאני וחבר נוסף לקבוצה נאלצנו לישון עליו - מצד אחד צמוד לקיר ומצד השני צמוד לשולחן האוכל ולטלוויזיה. ראשינו צמודים למגירות המטבח בעוד רגלינו קרובות מאוד לחלון הקר. לא היה מקום לזוז. יצרנו קשר עם נציג השירות באתר כבר באותו הלילה - נאמר כי הנושא ייבדק ויטופל בהקדם. למחרת בערב שאלנו פעם נוספת מה הסטטוס - עדיין לא טופל ולא נעשה דבר בנושא.
רק ביום ה3 נאמר כי אין מה לעשות בנדון - וזה נאמר לנו רק אחרי שאנחנו פנינו אליהם פעם נוספת. שירות לקוחות - משמע לתת שירות ללקוחות - דבר אשר אינו קיים בסקי דיל. הם מנסים לפצות על כך בצופרים אך זה לא נותר להם היתר לא לתת לנו את הצרכים הבסיסיים.
בדירה גם היה מאין מדף ייבוש מוזר שאף נפל על חברי לקבוצה ופגע לו בראש - מאוד בטיחותי !!!!
ביום 4 מתוך 7 שמו בדירתנו מזרן דקיק נוסף, לא היה מקום לשים את המזרן בדירה פרט מעל לארון - אין מקום - אפילו המעבר בין הפוטון לטלוויזיה לא היה רחב מספיק.

גם עכשיו אחרי ששבנו לארץ הם מנסים לפצות על החוויה השלילית שלנו על ידי צופרים (פליז) כי הם יודעים שהם שגו !!!!

מסקנה -
לא לנסוע איתם
לא להאמין להם

טוב שאתה משתף

התלונות על סקי דיל בפורום רבות. אני מאמין שבכל חברה יכולים לקרות טעויות ופשלות באחוזים מסוימים, אבל כאן זה נראה זלזול.

אין שום 'טעות' בלבחור דירה קטנה ולהבטיח לאנשים 4 מיטות נפרדות. זה רק זלזול ושרלטנות.

tomersi

New member
זה לא יעזור, אנשים רואים זול ונופלים....

מה גם, שזה באמת לא יוצא כזה זול, כנראה שמחלקת השיווק שלהם (בניגוד למחלקת ה"שרות" שלהם) עובדת טוב.
ואני מוכן לשים כסף, שבשנה הבאה נשמע על אותם סיפורי זוועה....
אם יותר אנשים לא היו מוותרים לעסקים, שלא נותנים את השרות שהם התחייבו עליו, והלקוח שילם עליו, והיו תובעים אותם, העסקים היו חושבים פעמיים....
כל הכבוד על השיתוף!!!
מה שיותר מוזר, שמעולם, לא ראינו שום תגובה, של נציג מסקי דיל, מה שרק מחמיר את המצב....

marceloros

Member
מנהל
זהו, שהם כבר לא זולים כ"כ

סה"כ בדירה ל-4 זה עולה פחות מ-2 חדרים זוגיים של מלון עם שרות חדרים כל יום.

לגבי נציג, היה פה אי פעם נציג?
לא נראה לי שהם מסתובבים בפורומים והאמת אפשר להבין, אפשר לקבל פה בעיקר תלונות אז למה להם?

tomersi

New member
הוא שאמרתי, הם לא זולים אבל משום מה

הם נחשבים, לזולים.
ולגבי נציג שלהם, כנראה שאין להם צורך בזה, ככל הנראה יש עדיין מספיק פראיירים שנופלים בפח שלהם....

marceloros

Member
מנהל
תריץ חיפוש בפורום

כמה עמודים אחורה זה שם.
מדובר בתביעה לגבי מלון מסויים בלבד, אבל תוכל לדבר עם העו"ד אולי שי מה לעשות או סתם להיות עד רק שבטח יכריזו עליך "זה עויין".

alonaski

New member
בעאסה...
שותפה לתחושותיך...

עברתי חוויה דומה גם כשעבדו עלי ברכישת חבילת הסקי שלי (לפני יותר מ 10 שנים...) ובעקבות כך הקמתי את הפורום! (משהו טוב בכל זאת יצא מזה...
) חשבתי שיהיה מתאים לאסוף מידע מאנשים חובבי התחביב שלי וגם - לפרסם אזהרות שכאלה כדי למנוע מאחרים לפול בפח...

alonaski

New member
הערה להודעה שלי למעלה - אין הכוונה לסקי דיל!

הם לא היו קיימים עדיין... מדובר בסוכנות נסיעות ותיקה בארץ...

natyh

New member
אלונה תסבירי בבקשה

את ענין רכישת החבילות...מלון זול יותר לבד , טיסה הכי זול לבד , ציוד מביא משלי ...הדרכה מעדיף לבחור לבד את הכי טוב בשבילי והמחיר הוא לא שיקול ,אז מה ענין החבילה פה ...גם יקר יותר גם צריך להתפשר בציוד וכולי .

זה כמו לקנות ממישהו אופניים ולקבל החלפת פנימיות לשנה חינם ... מה פנימיות את לא מחליפה לבד...

alonaski

New member
אני לא "מתחבלת" מאז אותו מקרה!!!

NO WAY!! יצאתי ממאגר צרכניות החבילות הפוטנציאליות...

בנית חופשה לבד - זה הכי אחי!!

icecold7

New member
אין בכלל ספק שבניית חופשה לבד זו גם חוויה...

חוויה כיפית בפני עצמה שמאפשרת להתאים את עצמה-כל אחד עם הצרכים המיוחדים שלו

למעלה