סקי ב 3vally באזור les meniures

• פותח הנושא morha
  • פורסם בתאריך

morha

New member
סקי ב 3vally באזור les meniures

שלום: אנחנו טסים לחופשת סקי בצרפת לשבוע , זקוק את עזרתכם למספר שאלות. 1. אני הולך להזמין סקיפס באינטרנט , רציתי לדעת מאיפה אני אןסף את הכרטיס המגנטי ? האם אפשר שהוא ישלח למלון בו אני מתאכסן ב les meniures? 2. יש המון אתרים להשכרת ציוד בעיירה והפחידו אותי שייתכן שיהיו חנויות להשכרת ציוד ישן וכדאי לבחון את זה כדאי לא להדפק, רציתי לדעת אולי חש לכם המלצה לחנות אמינה באזור. תודה מראש לעונים.

bazzik

New member
למה לך לקנות סקי פס ברשת - מה זה ייתן לך ?

זה נותן לך הנחה ?
כי בד"כ המחירים די קבועים. המקסימום שאתה יכול לקבל זה הנחה דרך בית המלון שלך , וזה רק במקום.

שלושת העמקים

אם אתה קונה באינטרנט, שם יהיו הוראות מאיפה אתה אוסף את הסקיפס. מן הסתם בכל תחנה שמוכרים שם.
עוד רעיון - אם אתה לן במלון, או בבית דירות כלשהו, תתקשר אליהם, הם יודעים לפעמים לסדר איזו הנחה קטנה. שנה שעברה קיבלתי הנחה של כמעט 60 יורו בסקיפס השבועי דרך המלון.
&nbsp
לגבי ציוד - אם אתה רוצה ב א מ ת לדעת, אתה צריך לעשות תחקיר מעמיק באינטרנט של חוות דעת אישיות. אבל זה כאב ראש רציני, לכן מה שאני עושה, זה הולך לרשת ידועה כמו סקיסט או אינטרספורט, ואני בונה על זה שאחוז ה'נפילות' שם קטן. למרות שתמיד אפשר ליפול.
&nbsp
שנה שעברה לקחתי בלה ז'ה ציוד מסקיסט, והיתה אפשרות לשלם יותר ולקבל ציוד חדש מהשנה בהתחייבות. אכן שילמתי יותר עבור החדש ובחנות התייחסו אלי כמו מלך, לא יודע אם זה בגלל ששילמתי עוד טיפה על ציוד חדש יותר. וגם מרשים להשאיר ציוד בחנות בסוף כל יום.
&nbsp
וכשהייתי שנה שעברה בלה מנואיר (באפריל), לקחתי מאינטרספורט. הכל היה סבבה וטוב. בלי טענות, וגם הסכימו להחליף לי כל יום ואפילו פעמיים ביום בין סקי לסנובורד וחזרה בלי לעשות פרצופים. מצד שני אין לי גם איזה דרישות מיוחדות שיש לגולשים מומחים ממני.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

marceloros

Member
מנהל
סקיסט

בידיוק הרשת לציוד זול וישן, אז טוב שנתת טיפ לשלם יותר עבור הבטחת ציוד חדיש יותר, אחרת הניסיון שלי איתם בלזארק לא כזה מוצלח.
השנה לא לוקח מהם אפילו הם הכי קרובים אלי.

ציוד

www.ski-republic.com
אחלה ציוד השכרה בהלה מניור והסביבה
תשתמש בקוד קופון snowriders18 באתר שלהם ותקבל עוד 10% הנחה,
בדוק המחירים הכי משתלמים

marceloros

Member
מנהל
אתה ממליץ על חנות או על הקוד הנחה?

לא ברור לי, המודעה הזו חוזרת אז זה מעלה לי חששות לגבי טיבה.
שכרת שם? מה הקשר שלך אליהם?

morha

New member
שאלה נוספת?

אני מגיע לעיירה les meniures עם רכב :
&nbsp
1. נדרש שרשראות או שסתם הפחידו אותי?
2. מקומות חנייה בעיירה זמינים בכל מקום או שצריך להסדיר משהוא מראש?
&nbsp
&nbsp
תודה לעונים מראש !

marceloros

Member
מנהל
המעט שאני מכיר

1. רק אם יורד שלג, אחרת הם מפנים את הכבישים. מפחיד? אולי.
2. לא מכיר, רשמו פה לא מזמן שבלה מנוייר יש דוקא חנייה חינם שאין למשל בוול-תורן.
חפש קצת אחורה, או תמתין לתשובה, או באתר שלהם.

למעלה