סקי בקשמיר

jermi1

New member
סקי בקשמיר

שלום לכולם, אני כרגע בהודו- וחיידק הסקי לא מרפה ממני. שמעתי על אופציה של סקי בקשמיר במקום שניקרא גולמרג. אני מת לנסוע לשם- אבל לא מצליח לקבל אינפורמציה מספקת. שאלותיי: א. בטוח לנסוע לשם? ב. יש טעם להגיע לשם מבחינת תנאי הסקי באמצע-סוף מרץ? ג. איך להגיע לשם? איך להסתדר שם מבחינת איפה לישון ציוד וכו`. אני אהיה אסיר תודה על כל תשובה שתגיע.

ashmash

New member
על פי מה שקראתי לפני מספר חודשים

לא מומלץ לבקר בקשמיר... יותר מידי תיירים נחטפו שם, במיוחד תיירים מהמערב...

5th color

New member
קשמיר

סקי לא יצא לי לעשות שם, אבל אבל לא היית מוותר על חבל הארץ הנפלא והיפה ביותר בכל צפון הודו. אכן ממליצים להיזהר במהלך טיול בקשמיר, אין זה סוד שהמצב הבטחוני שם לא יציב אבל ההתייחסות היא בעיקר לערים סרניגר וג'מו ולאזור הגבול עם פקיסטן. יצא לי לבקר שם לפני שנתיים - היה שקט - קצת מפחיד בהתחלה מכיוון שלא היו תיירים למעט כמה תיירים איטלקים מטורפים. קצת מחסומים פה ושם - אבל ישראלים כבר מתורגלים לכל הבדיקות הביטחוניות... פשוט להיזהר יותר ולשים לב עם מי מסתובבים. לגבי גולמארג - לא יצא לי לבקר שם, אבל ממה ששמעתי אכן זה היה בעבר המקום לסקי בהודו. כדאי להתעדכן לגבי המצב שם כיום. מבחינה בטחונית אין שם משהו מיוחד ויוצא דופן משאר קשמיר - היא מרוחקת כחמישים קילומטרים מסרניגר.

למעלה