סקי בצרפת

natyh

New member
לא אמרתי שההצעה טובה לך .

אמרתי שהיא טובה לי !
אין שום הבדל בסכום שאשלם !

Cמן רשום

New member
אתה בטוח?

כי רק על מלונות וטיסות אפשר לקבל מחירים טובים יותר ברכישה מוקדמת. באלמנטים יקרים בחופשת סקי כמו סקי פס, שיעורי סקי (למי שלוקח), ציוד (שוב, למי שלוקח) והעברות לאתר אין יתרון ברכישה מוקדמת או שהוא קטן מאד. לכן חיסכון של 30% על עלות כל החופשה נשמע המון. כאילו המלון והטיסות בחינם.

I Gabe

New member
מסכים, עניין של הגדרה

ההנחות הגדולות באמת היו על טיסות ומלון. טיסות כולל מקום מועדף ומזוודה עלו כ 130 אירו לאדם במקום 250, מלון 4 כוכבים עם ארוחת בוקר עלה 100 אירו ללילה במקום 200, או 250 לאדם ל- 5 לילות. בנוסף לילה אחרון ליד נמה"ת של ג'נבה עליו לא הייתה הנחה. סך הכל כולל ציוד, סקיפס, העברות, כמה שיעורי סקי ואוכל טוב, הגענו לכ 1,100 אירו.

היה אפשר לחסוך פה ושם ולרדת מתחת ל 1,000 אירו. מצד שני היה אפשר להוסיף עוד כ-200 אירו ולהיות בקלאב מד לה פלאן אבל 7 לילות במקום 6.

skiforce

New member
למיטב הבנתי 40-50 ס"מ זה המינימום לגלישה סבירה

העניין הוא (ושוב, אני לא מומחה) שבאופן טבעי הכיסוי לא זהה בכל מסלול, ובכל חלק של המסלול. מושפע ממיליון משתנים: מספר הגולשים, מפנה המסלול (צפוני/דרומי), יש תותחי שלג או אין, טמפ', ועוד. יש מסלולים שנסגרים בגלל שיש בהם חלקים ריקים משלג, יש מסלולים עם מטר שלג אבל שהוא במצב של קרח...

אבל כפי שמרסלו אומר: בסוף בדרך כלל יש מספיק מסלולים פתוחים במצב טוב, וכולם גולשים ונהנים.

אני אוהב לעקוב באתר האינטרנט של האתר אחר מצב פתיחת המסלולים והמעליות, וכמובן גם אחר המטראז' של כיסוי השלג.

bazzik

New member
גם אני באלפ דואז,אולי ניפגש פחחח.... אמצע ינואר

קלב נחמד , קצת ישן. מצוין בשביל פעם ראשונה . גם חמישית...

למעלה