סקירת

N o l o g o

New member
סקירת ../images/Emo220.gif

והפעם בפינתנו, הדיסק "לרע ולטוב" [רשימת השירים: קולה וברה, לרע ולטוב, הולך סביב, הזדמנות, מה שתחשוב, לאלף אותך, ילד תם, כל המשאלות, גורל מתוק, רודף אחריה]
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]:
הערות לסיום:

להלהלהלה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן
האם יש לך את הדיסק בבית: כן
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק: לרע ולטוב
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: ילד תם
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: מה שתחשוב, ילד תם,כל המשאלות
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:אם אתם חובבי קיטש אז כן
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]:3 אני לא מתה עליו בכלל הוא קטישי לטעמי
הערות לסיום: שיראלי אני מתה על החתימה שלך!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

hillaaa

New member
עונה :)

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: לצערי לא... האם יש לך את הדיסק בבית: לא אם לא, למה לא? לא יצא... השיר האהוב עלייך בדיסק: ממה שאני מכירה, קולה וברה :) שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא מכירה את כולם אז קשה לי לקבוע למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: ביום שאני אכיר את כולו אתם הראשונים לדעת! למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? יש מצב... בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: שאלה טובה... הערות לסיום: התגעגתי :)

Lola 14

New member
עונה ../images/Emo9.gif

והפעם בפינתנו, הדיסק "לרע ולטוב" [רשימת השירים: קולה וברה, לרע ולטוב, הולך סביב, הזדמנות, מה שתחשוב, לאלף אותך, ילד תם, כל המשאלות, גורל מתוק, רודף אחריה] האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן. האם יש לך את הדיסק בבית: כן. אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק: קולה וברה, לרע ולטוב, רודף אחריה. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: לא יודעת... אולי גורל מתוק. למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: כולם [?]... זה הדיסק הראשון שקניתי. האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: בהחלט! :) למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: 9 הערות לסיום: דיסק יפייפה. הדיסק הכי מרגש של ירמי. כמעט כל השירים קשורים לאהבה.

למעלה