סקירת

N o l o g o

New member
סקירת ../images/Emo220.gif

[אני יודעת שהייתה על הפינה הזו מחלוקת, אבל משום שהייתה הענות, ואחרי הכל קהל הצופים השתנה, אני ממשיכה בה..=]) והפעם הדיסק "בוקר טוב" [רשימת השירים: אבק כוכבים, מחפשת, בוקר טוב, רחם חם Tie The Animal, הדפוק הזה, שיר ערש, הזונה והכלב, שבע אל תהרסי את הבית, במוקדם או במאוחר, מחפשת לאט, כבר עכשיו]
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]:
הערות לסיום:

Lola 14

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן. האם יש לך את הדיסק בבית: כן. אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק:ואוו כולם מדהימים.. אבל בעיקר את: הדפוק הזה, בוקר טוב, מחפשת, וכבר עכשיו.. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: Tie The Animal למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: Tie The Animal, אל תהרסי את הבית, שבע, במוקדם או במאוחר, מחפשת.. האמת שכמעט שלא הכרתי אף אחד מן השירים לפני שקניתי את הדיסק [זה אחד דיסקים הראשונים שקניתי] האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: בטח. לפי דעתי הדיסק הכי מעולה של ירמי. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: 10! הערות לסיום: דיסק מדהים, שירים יפייפים אחד אחד. ירמי, כ"כ מדהים!

יש להכניס נושא

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: יפ
האם יש לך את הדיסק בבית: יפ
אם לא, למה לא? אבל יש לי
השיר האהוב עלייך בדיסק: הדפוק הזה
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: רחם חם
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: tie the animal
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:יפ
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? אני לא עונה על זה
בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]:9.5 הערות לסיום: הדפוק הזה עושה לך טוב!

אלכסהה

New member
עוווונה

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן! האם יש לך את הדיסק בבית: כן! אם לא, למה לא? |לכ| השיר האהוב עלייך בדיסק: במוקדם או מאוחר שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אין =\ למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: רחם חם, שיר ערש האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: כןןן!! הדיסק הכי טוב!!! בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: 10000 !!! הערות לסיום: זה הדיסק הכי טוב של ירמי, אני מתה עליו

למעלה