סקירת

N o l o g o

New member
סקירת ../images/Emo220.gif

אז לקחתי לידיי את הבכי של מורי על השמימות שכאן.. והחלטתי לעשות סקירת
ים.. אז נתחיל עם הדיסק הראשון של ירמי, "ירמי קפלן והפרחים". [רשימת שירים: הכל עצור, אחת ושתיים, מודדת, אסתי , הרבה דברים המעגל, יש עיוות, מחטט, כשאת שותה, לשקר ולשכוח, שרוף את זה מדוע לא באת, משהו חייב להשתנות] אז הנה זה מתחיל
האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:
האם יש לך את הדיסק בבית:
אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]:
הערות לסיום:

Shoe Box

New member
:]

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן. האם יש לך את הדיסק בבית: לא. אם לא, למה לא? לא יצא לי לקנות. השיר האהוב עלייך בדיסק: מודדת. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: מחטט למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: אמ, זה לא הדיסק הכי טוב של ירמי אבל הוא נחמד. למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? כן. בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: 7 הערות לסיום:-

עונה [:

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לך את הדיסק בבית: כן השיר האהוב עלייך בדיסק: רובם ..בעיקר "הכל עצור" ו"אחת ושתיים" . שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: אסתי . למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: אסתי ! האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: יאפ . הוא מעולע !!! בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: 11 !!! הערות לסיום: לפני הדירוג שלי - הוא הדיסק השני הכי טוב של ירמי.. [הראשון זה כמובן, הדיסק האחרון שיצא.. ]

../images/Emo51.gif ../images/Emo9.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כן
האם יש לך את הדיסק בבית:כן
אם לא, למה לא? אבל יש לי !!!
השיר האהוב עלייך בדיסק:מדוע לא באת ומודדת
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק: יש עיוות
למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה:אסתי
האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים: כן
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?
בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]:8
הערות לסיום: אין לי הערות

K

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק:כמעט את כולם
האם יש לך את הדיסק בבית: כן אם לא, למה לא?
השיר האהוב עלייך בדיסק:הדפוק הזה לה לה שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:מממ קשה להחליט למי שיש את הדיסק: השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: קולה וברה ? האם היית ממליץ/ה על הדיסק לאחרים:כן, בחום
למי שאין את הדיסק: האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק מ-1 עד 10 [1- גרוע, 10- מעולה]: 9 הערות לסיום: אני עייפה

היא לא אמרה שלא סוקר

היא רק עושה את זה שוב אין בזה שום דבר רע.. זה בכלל לא אישי נגדך

N o l o g o

New member
../images/Emo2.gif

עכשיו אני רק רואה את זה.. אני מצטערת אם חשבת שלקחתי קרדיט על משהו.. אני לא. ואני גם לא מתכוונת. ונכון, דיברנו על זה, אחרי ששלחתי את ההודעה הראית לי שזה כבר נעשה.. חוצמזה לא חושבת שזה רע לעשות את זה שוב, אחרי הכל עבר זמן והשתנו הקולות בפורום מאז.. סליחה שוב אם נפגעת מזה, או משהו.

למעלה