סקירת IBEAD400

C h a r k i

New member
סקירת IBEAD400

סקירה: IBEAD 400 כללי: היבואן: פוליפון – ראשל"צ משווק: HANDY דיזינגוף סנטר ת"א אחריות: 12 חודשים מחיר 990/1190 ₪ נתונים טכניים יבשים: זיכרון: פלאש 1GIGA/512 גודל ומשקל: 16X75X32 מ"מ, 46 גרם בטרייה: פנימית נטענת Li Polymer 550 MaH תצוגה: OLED 2 צבעים, 4 שורות זמן פעולה (ברציפות): 25 שעות זמן טעינה: 3 שעות אפשרויות טעינה: USB/AC אוזניות: 2 יציאות Mw 20+ Mw 20 – 16 אוהם כניסת Line In: להקלטה ממקורות אנאלוגים קידוד ב MP3 מקליט: Line In \ רדיו FM \ מיקרופון פנימי \ שילובים בין המקורות בו זמנית שעון: שעון פנימי ניתן לכוונון לשימוש באופציות הALARM ותכנות להקלטה מFM SNR (Signal Noise Rate): Db 90 או יותר פורמטים: MP3,WMA,OGG,WAV,ASF,TXT רדיו FM: 87.5MHz to 108MHz – קפיצות בין תדרים של MHz0.1 קיימים עדכוניי Firmware מעת לעת חיבור למחשב: USB-2 ארץ ייצור: קוריאה בנימה אישית: כמה חיפשתי, חרשתי, קראתי ונקרעתי בחיפושיי אחר הנגן המושלם עבורי. דבר ראשון היה ברור לי שאני הולך על נגן פלאש ולא HD למרות הבדלי הנפח המשמעותיים, חיפשתי נגן עמיד (ללא חלקים מכניים נעים), מה שאמר אוטומטית Flash, שיוכל לעמוד את ההתעללות שאני עומד להעביר אותו (הנגן מיועד לשימוש במערכת שמע באופנוע), הייתה חשובה מאוד העוצמה שהנגן מפיק (האוזניות הולכות להיות מושתלות בתוך הקסדה) ואם אפשר יציאה נוספת לאוזניות (לפעמים מרכיבים עוד נוסע) והכי חשוב שילוב של רדיו FM (לא יכול בלי התוכנית של טל ברמן ברדיו תל אביב בדרך לעבודה), מה ששלל ישר כמובן את האייפוד שאפל ועוד הרבה אופציות אחרות. מה חיפשתי בנגן? מידות קטנות, פיצ'רים נחמדים, בטריה נטענת... את כולם קיבלתי... ועוד... עיצוב: מושלם. קיים בצבע כסוף ובצבע שחור, שלדעתי הוא היפה ביותר בשילוב עם תאורת הOLED המהפנטת שמתעוררת לחיים ברגע שמדליקים את הנגן. תוך כדי נגינה של הקבצים יש אפשרות לראות את פרטי ה ID 3 של השיר או לקבל אנימציה של ספקטרום אנלייזר (אקולייזר שזז לפי שינויי התדרים במוסיקה) מדהים! תפריטים: 2 סוגי תפריטים: האחד כללי,להגדרות ולכיוונים שונים והשני תפריט פיצ'רים למעבר בין כל תכונות הנגןהשמעת שירים\ השמעת רדיו, הקלטה,תצוגת טקסט, הגדרות זמן ומשחקים. בניגוד לכל מכשירים החשמל בעולם פה מגיעה עברית צרובה במכשיר שמציגה את כל התפריטים והבחירות בעברית מושלמת ומציגה את כל שמות הקבצים\ התיקיות\ הטקסטים בעברית תקינה ולא הפוכה ומה אומרים התפריטים?: לגבי נגן שירים, הצגת טקסט ורדיו אין צורך להרחיב לגבי הקלטה ניתן לבחור את מקורות ההקלטה כמו שילוב של הקלטת רדיו FM עם מיקרופון כדי שיהיה אפשר לדבר על הקלטת הרדיו או לפיצ'ר מדליק ביותר של תכנות הקלטה (ממש כמו בווידיאו) מזינים שעה, זמן הקלטה ותדר – בוחרים אם זה חד פעמי או יומי וזהו, מתוכנת. סוף!!הגדרות הזמן מיועדות להשכמה עם המכשיר, או לשימוש בסטופר הפנימי של המכשיר. לגבי משחקים זאת תכונה שהתווספה בפירמוור האחרון עם משחק Slot Machine, שהאמת לא משך אותי עד עכשיו... שמע: איכות השמע מצוינת, גם בווליום גבוה וגם ברדיו נהניתי לשמוע וגם כל מי שהיה לידי נהנה לשמוע (הווליום שלו ממש חזק 20MW ממש כמו בIRIVER H 320) מנגן את כל סוגי הקבצים הנפוצים בכל הביטרייטים כולל VBR. מתעדכן בחידושים דרך עדכוני הפירמוור. רדיו: יש מקלטים עם קליטה טובה יותר בתוך הבית. מחוץ לבית פשוט מצויין. (בינינו, רק שאני מחוץ לבית אני משתמש ברדיו אז זה חסר משמעות בשבילי) חיבורים: החיבור ליין אין מתפקד גם כיציאה נוספת לאוזנייה. ברגע שמחוברת עוד אוזנייה יורד מעט הווליום בשתי האוזניות (די מובן מאליו) - ניתן לחבר לחיבור הליין אין כל כאבל PL להקלטה ממקורות אנאלוגיים שמקודדים אוטומטית לMP 3. מיקרופון: רגיש מאוד – ניתן לשחק בתפריטים עם עוצמת הרגישות שלו. מארז כולל: נגן, אוזניות, נרתיק שקוף, תופסן לחגורה, כבל USB, מתאם USB, כבל PL, מטען AC, דיסק התקנה. סיכום: מי שמוכן להתפשר על מקום אכסון לטובת גודל, איכות ותחכום , זה הנגן בשבילכם.רק תזכרו שהוא קצת יקר... זה הזמן להתחיל לחסוך...

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif אחלה סקירה../images/Emo70.gif

אני רואה שלקחת את הסיכון וקנית אותו בסוף
ומסתבר שהוא אחלה נגן. תתחדש ותהנה איתו! (למאמרים, ומהר!
)

bitonano

New member
כל הכבוד לך...

אחלה כתבה וסיקור... בהחלט נגן פלאש איכותי..

orimaor

New member
פלאש ודיסק קשיח

ה1000 בנוי עד דיסק קשיח והוא גם צבעוני וה400 הוא נגן פלאש

למעלה