סקירת שיר

NiKi†a

New member
סקירת שיר../images/Emo41.gif

Escape. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

RaSmUs iT

New member
Mine! ../images/Emo9.gif

Escape. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
בינוני עד גבוה המשפט המועדף בשיר:
But I'll still take all the blame Cos you and me are both one and the same And it's driving me mad And it's driving me mad זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
אוונסנס אולי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
דה ראסמוס (עכשיו שאני חושבת על זה זה אחלה רעיון!) שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?
לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
שום דבר מיוחד..

GoOtZi

New member
אני עונה ../images/Emo3.gif

Escape. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:but i'll still take all the blame....והמשך הקטע הזה זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כריסטינה, באסטד, בקסטריט זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ... לא יודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לאא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? בסדר האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?חוץ ממאט? אממ.. מאט

Dark Muse

New member
או ../images/Emo12.gif

מיקומו : גבוה מאוד המשפט מעודף בשיר : I’ll take back all the things that I said I didn’t realise I was always talking to the living dead להקה שלא רציתי לשמוע : רדיוהד להקה שכן הייתי רוצה לשמוע : לא יודע אבל מתאים ללהקת מטאל עצבנית לשיר את זה כבד
שם השיר מתאים לתוכן שלו? : כן שם אחר שהייתי מעדיף : cold trust האם השיר מתאים לאופי הדיסק : לדעתי לא, הוא יותר מתאים ל OOS השיר באורך מתאים אין קטע מיותר בשיר לדעתי כשאני שומע את השיר מה עובר לי בראש? הזדהות.

L A D Y B U G 2

New member
עכשיו אני.....אני

Escape. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
גבוה המשפט המועדף בשיר:
I´ll take back all the things that I said I didn´t realise I was talking to the living dead זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
כולם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
כולם. לדעתי רק מאתיו מתאים לשיר את השירים שלהם שם השיר מתאים לתוכן שלו?
כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?
לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
מאט

Keenan RiP

New member
ארר שירן..שונא:-[

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה, למרות שאני לא ממש שומע אותו בזמן האחרון המשפט המועדף בשיר: "But I’ll still take all the blame 'Cause you and me are both one and the same And it's driving me mad And it's driving me mad I’ll take back all the things that I said I didn't realise I was always talking to the living dead" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל הזמרים/להקות בעולם? רק מיוז::] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד..רק מיוז שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? Mistakes..נראה לי
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ זה שיר של מיוז נכון? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים מתאים:] האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כעס, התחרטות על דברים שקרו

Franz Ferdinand

New member
עכשיו אני

מקום - גבוה משפט: Why can´t you just love her And why be such a monster זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מטאליקה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אוונסנס (יהיה נחמד לשמוע אילו עיוותים הם יעשו לשיר...) שם השיר מתאים לתוכן שלו? כמובן! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא ממש האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מושלם בצורה הכי מושלמת שיש! האם יש קטעים מיותרים בשיר? חלילה וחס!! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מאט יושב וכותב מכתב לאבא שלו

NiKi†a

New member
טוב אני גם.

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): בינוני המשפט המועדף בשיר: I’ll take back all the things that I said I didn’t realise I was always talking to the living dead זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: פו פייטרס [כי הוא לא מתאים להם]. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לד זפלין. שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך..כה.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אולי Live A Lie. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט..דיסק ראשון, שיר טוב. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ת'אמת? ללהקה אחרת שאני אוהבת יש אותו שם לאחד השירים שלהם..אז זה מזכיר לי.

C A R I S M A

New member
שלי!

Escape. מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:I’ll take back all the things that I said I didn’t realise I was always talking to the living dead זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!סליפנוט זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:היה מעניין לשמוע את קולדפליי....... שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?מושלם האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
דומיניק

FreeLanceR2

New member
שלי

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?גבוה המשפט המועדף בשיר: Why can´t you just love her And why be such a monster זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הדארקנס זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים בדיוק האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מאט עצוב..

lifahead

New member
..

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד! המשפט המועדף בשיר:וואי בי סאץ' א מונסטר? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אממ..אוריל? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:לא יודעת..
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא.. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?בטח! האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?לא! הוא מושלם!! האם יש קטעים מיותרים בשיר?לאאאא!!! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?אנריקה אינגלסייס..לא יודעת למה..

למעלה