סקירת שיר

NiKi†a

New member
סקירת שיר../images/Emo121.gif

Unintended מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?

L A D Y B U G 2

New member
אני../images/Emo15.gif

Unintended מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- גבוה (כמו שרואים בשירשור של 3 שירים אהובים אצלי) המשפט המועדף בשיר: You could be my unintended, Choice to live my life extended, You should be the one I'll always love. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני או שום פופי כנראה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מרלין מנסון
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.........אולי My unintended???
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מה אופי הדיסק בכלל?........אבל בכללי מתאים האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא!!! ושאף אחד לא יעז לשנות אותו!!! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מאט אנורקסי

RozeMary

New member
לחפור על השיר?

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני המשפט המועדף בשיר: you could be the one i'll always love? לא עולה לי כרגע משהו אחר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שרית חדד? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הסולן של לייפהאוס שם השיר מתאים לתוכן שלו? ככה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אין לי שמץ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? סבבה האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא חושבת חוץ מהנהימות של מתיו כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אתם לא רוצים לדעת

Keenan RiP

New member
אללה חפירות

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בין בינוני לגבוה המשפט המועדף בשיר:"You could be the one who listens To my deepest inquisitions" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אווריל לאבין
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Hoobastank שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? My life..כי זה כל כך מתאים לי, חח וזה די נכון אצלי. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים, מתאים:] האם יש קטעים מיותרים בשיר? ל! כשאני שומע את השיר, מה עובר לי בראש? כמה אני שמח שמצאתי את האהבה שלי בחיים, אחרי מלא חרא שהיה לי בקשר לאהבה וכאלה..

PumpkinQueen

New member
אממ..ממ..

Unintended מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) ..גבוה/בינוני.. המשפט המועדף בשיר: אממ אממ..פאק. נראה לי ש you could be the one who listens to my deepest inquisitions אבל האמת, אני ממש ממש ממש לא אוהבת לפרק שירים. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! יש המון. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ לא יודעת..הים/קולדפליי..לא יודעת לא יודעת לא יודעת:[ שם השיר מתאים לתוכן שלו?AYE היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?NAY
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? נראה לי.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? וילון מס'3:] האם יש קטעים מיותרים בשיר?NAY! כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?...

meee

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוהה המשפט המועדף בשיר: I'll be there as soon as I can But I'm busy mending broken pieces of the life I had before זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הממ...יש יותר מדי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רדיוהד שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?אחלה שם האם השיר מתאים לאופי הדיסק? בהחלט כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך בסדר גמור האם יש קטעים מיותרים בשיר? קצת הקטע בסוף עם כל ההתמרחויות שלו כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? מה כבר יכול לעבור לי בראש...

Franz Ferdinand

New member
עכשיו אני!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? צר לי, אבל נמוך... המשפט המועדף בשיר: But I´m busy mending broken Pieces of the life I had before זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! Good Charlotte זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Guns & Roses שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לא, כי הוא די איטי בהשוואה לאווירה שיוצר כל הדיסק הזה אבל זה מתאים מבחינה סידורית. תמיד צריך שיר איטי כלשהו באמצע כל הרעש. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? כן. בסוף השיר כשהפזמון חוזר פעם שנייה... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? הקליפ של Uno כי אני יודעת ששיר זה תמיד יבוא אחרי...

GoOtZi

New member
אני ../images/Emo9.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני גבוה כזה המשפט המועדף בשיר: I’ll be there as soon as I can But I’m busy mending broken pieces of the life I had before זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני! בלעכס!! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אין שמץ.. אבל אף אחד לא יוכל לשיר את זה טוב יותר
שם השיר מתאים לתוכן שלו?נראה לי שכן... היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא יודעת =\ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?בסדר גמור האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?אין משו ספציפי... גיטרות בעיקר...

Evil Beast

New member
*מתחיל סריקה*--*סריקה הסתיימה*

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? די גבוה המשפט המועדף בשיר: But I´m busy mending broken Pieces of the life I had before זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! בריטני ספירס או זמרת שיט-פופ אחר. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גרין דיי, זה יהיה נחמד. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? ניי. השם מושלם. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אמממ הוא קצת קצר מדי, הייתי מוסיף לו עוד קצת. האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? "גאד אני מכיר את השיר הזה מאיפהשהוא, רק שניה, ראיתי בכלל את הקליפ? זה הקליפ עם האנשים המסתובבים האלה?"

C A R I S M A

New member
אני גם רוצה../images/Emo3.gif

Unintended מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר:You could be my unintended, Choice to live my life extende You should be the one I'll always love. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!אבריל לאבין! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נראה לי שרדיוהאד שם השיר מתאים לתוכן שלו?אכן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא.... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?באורף המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?המילים של השיר(?)

dirty boots

New member
אני :)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)- בינוני\גבוה המשפט המועדף בשיר:But I'm busy mending broken pieces of the life I had before First there was the one who challenged All my dreams and all my balance זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!- ווייט סטרייפס (בטח יקחו איזה דיסטורשן ומקצב תופים צולע ויעשו גירסת גראג' עם ביצוע ווקאלי צולע) או גוד שארלוט. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רדיוהד\קולדפליי\ אם קורט קוביין היה בחיים אז נירוונה. שם השיר מתאים לתוכן שלו? הממ בערך. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אין לי שמץ... האם השיר מתאים לאופי הדיסק?- אין לי את הדיסק אבל שמעתי את חלקו ובלי ספק הוא מתקשר. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? או מתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא שאני חושב... כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אני בעיקר חושב על העטיפה של שואוביז או כוכבים. אין לי מושג למה...

למעלה