סקירת שירים #3#

סקירת שירים #3# ../images/Emo80.gif

בפעם הקודמת עשיתי את "מותק שלי" ודילגתי על "כותב לך סיפור" אז הנה לכם-
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבתם את הקליפ?
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? תבלו

Angel de Amor

New member
תשובות.. =]

מהו מיקומו ברשימת המועדפים שלי? אפשר להגיד גבוה מאד.. אני ממש אוהבת את השיר הזה. המשפט המועדף בשיר:בערך כל המילים.. אבל אם צריך לבחור נראה לי ש- "בנדודי, חולפות עליי, תמונות ונשמות, ושמות שמות. אתה בא והולך אליי." זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלא לשיר בשום אופן: שאלה מצויינת! ויש הרבה תשובות.. קודם כל מאיה בוסקילה!! (במקרה שלה אני לא רוצה לשמוע אף שיר בביצוע שלה אבל זה כבר משהו אחר =] ), שרית חדד, רוני סופרסטאר, הראל סעת, מויאל, סאבלימינעל וכל אלה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר- ממ עידן רייכל, ארקדי דוכין, דניאל סלומון, עברי לידר אולי, אפילו אהוד בנאי. שם השיר מתאים לתוכן שלו? האמת שלא כלכך.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האמת שזה לא באמת משנה לי, אני יותר מתייחסת לשיר עצמו. אולי הייתי קוראת לו "אתה בא והולך אליי". האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הוא איזה 4 דקות לא? באורך המתאים לפי דעתי. האם יש קטעים מיותרים בשיר? הוא מושלם =]. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אני חושבת על אנשים שאני אוהבת, בפעמים הראשונות ששמעתי אותו ניסיתי לפענח מאיפה השיר מוכר לי... ואז הבנתי שזה קאבר =]. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אני לא חושבת שיש לו קליפ.. בכל אופן לא יצא לי לראות אותו.. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? שיראו את גלעד קודם כל=] אני חושבת שהבמאי ליאור מולכו עשה עבודה נהדרת ב"הבזק" וגם ב"ממעמקים" של עידן רייכל שזה שיר שאני מאד אוהבת והקליפ הכי יפה שראיתי. הממ האמת שאין לי כלכך רעיונות.. אנלא טובה בזה וכבר מאוחר..... המוח שלי לא עובד.. =\ אחלה סקר! =]

המ.... נשמע מהנה...../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה מאוד (אם לא הכי גבוה...) המשפט המועדף בשיר: "כי כשאת איתי זה לא אמיתי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מושיק עפיה ושות'.... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי.... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא... כותב לך סיפור זה דיי מושלם... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד.. יושב פרפקט האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? הוא סבבה.. אבל לא הייתי מתנגדת לעוד כמה שורות בקולו המדהים של גלעד האם יש קטעים מיותרים בשיר? חס וחלילה כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? איי הלוואי שמישהו ישיר לי את זה פעם... במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? המ.... הייתי מראה את גלעד יושב.. כאילו לכתוב משהו.. מעיף מלא דפים.. כאילו הוא לא מצליח למצוא את המילים המתאימות... מדי פעם מראים אותו רב איתה ואז היא בורחת לבית שלה (ובגלל זה הוא יושב לכתוב לה)-אייי אני קיצ'ית אש בשעות הללו... וכל מיני... בסוף הוא ירוץ אליה וישיר לה את זה מתחת לחלון עם גיטרה...ויתחיל גשם.. והיא תרד אליו בזרועות פתוחות..והם יתחבקו כשהגשם יפסק והעננים יעלמו ויראו את הירח הגדול מאיר ואת שלל הכוכבים שבשמיים( אני מתחילה להפחיד את עצמי אבל אני נהנת אז אני אמשיך...) ואז המצלמה תתרחק.. ויראו אותה מתעוררת מהחלום... ולהראות הכל במעורבב שלא יבינו מה קורה... משהו בסגנון הזה.. נראה לי שהפחדתי את עצמי אז אני אלך לישון.. לילה טוב....

כותבת לי סיפור../images/Emo187.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) : גבוה מאוד המשפט המועדף בשיר: כי כשאת איתי זה לא אמיתי שומרת שלי.. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: רוני זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אני אהיה מקורית ואומר זהות שבורה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא יש לו אחלה שם האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אחלה אורך האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? דרורי במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין לו קליפ האם אהבתם את הקליפ? מאוד מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? וואי כישרוני במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? הופעה של זהות שבורה עם סיוונואלי

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה מאוד המשפט המועדף בשיר: "הוא קצת לא ברור ובכל זאת הוא שלך..." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! "סאבלימינל
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נמרוד שיקלר.. בעצם לא, אף אחד שם השיר מתאים לתוכן שלו? מאוד היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא לא ולא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אממ... כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? בכלל לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? :-\ במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ למיטב ידיעתי האם אהבתם את הקליפ? לא סיכמנו שאין קליפ? מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? אין קליפ! במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? או... גלעד יושב על המיטה וכותב... ואז רואים קטעים שקרו בעבר... טוב, אני לא ממש יודעת להסביר את עצמי, נוותר על זה.

"כותב לך סיפור" ../images/Emo79.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? אממ.. בינוני. למרות שמזמן לא שמעתי אותו. המשפט המועדף בשיר: "כי כשאת איתי, זה לא אמיתי". זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! - אממ.. נו. כל הגרועים. סאבלימנל וכאלה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא יודעת. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מאוד. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא שמעתי את השיר הרבה זמן =/ כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? את היום שגלעד היה בקניון חיפה. כי הוא התחיל לשיר את השיר. לעצמו
, וזה היה משעשע. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? לא יודעת. נשאיר את זה לליאור מולכו

נמנמנמנמ...

איזה כיף, עברה הבגרות בע"פ באינגליש
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? האמת, דיי נמוך המשפט המועדף בשיר: "כותב לך סיפור".. כי אני תמיד כותבת על אנשים סיפורים... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! ג. יפית
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: נמרוד שיקלר? שם השיר מתאים לתוכן שלו? ל**ק דההה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? האמת שלא נראה לי.. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? כל פעם שאני שומעת אותו אני מוסיפה את הקטע בהופעה שגלעד נפרד מהקהל וזה.. בקיצור, באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא זוכרת כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? איזה סיפור שכתבתי על מישהו פעם... במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אממממ אולי שבמשך כל הקליפ רואים את גלעד כותב איזה סיפור על זכרונות שקרו לו עם נופית שבח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

הרגת אותי מצחוק עם הרעיון לקליפ מה שיותר מפחיד מזה זאת העובדה שזה עוד עלול לקרות

hodayoyo

New member
גמאני עונה ../images/Emo13.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוההההה המשפט המועדף בשיר: "כי כשאת איתי זה לא אמיתי, שומרת שלי..." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! כל המזרחיים למינייהם+רוני סופרסטאר/מאיה בוסקילה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אממ... סינרגיה, שיכסחו לשיר ת'צורה חחח אבל במובן הטוב... כאילו יהפכו אותו ליותר רוק!
שם השיר מתאים לתוכן שלו? יאפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? נופ האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן... כמו כל השירים
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לאא... איזה שאלות חופרות כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אמ.. לא יודעת... הרבה במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ, נכון? האם אהבתם את הקליפ? ל"ר (לא רלוונטי
) מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? ל"ר במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אווו לא יודעת, אבל שיראו הרבה גלעד

איף

New member
שיר כל כך אהוב../images/Emo70.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) ממש,אבל מ-מ-ש גבוה.אולי אפילו הכי גבוה. המשפט המועדף בשיר:"כמו זוג מלכותי
,פוסעת איתי... מחזיק את ידך, ואז דועך-חוזר." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אני מצטרפת לאריאלה!
אני ממש לא רוצה לשמוע את ג. יפית שרה את השיר הזה.ובכלל,אני לא רוצה לשמוע אותה שרה...אני עדיין מתאוששת מ"יום טוב". זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מצטערת,קשה לי לחשוב על מישהו שישיר את זה יותר טוב מגלעד.ואני לא מתכוונת דווקא מבחינה ווקאלית...הוא פשוט מעביר את המסר בצורה הכי אמיתית. שם השיר מתאים לתוכן שלו?נו,מה...
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אחלה שם. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?כן,למה לא... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים ביותר.כל תוספת תהיה מיותרת.
האם יש קטעים מיותרים בשיר? ראו תשובה קודמת ותסיקו מסקנות לבד. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?2 דברים: 1. זה מזכיר לי מערכת יחסים שהיתה לי...וזה קורה בהרבה מערכות יחסים לפעמים... שהצד השני חש מאויים כי הוא לא בטוח לגמרי שזה/זו שהוא אוהב איתו במאה אחוזים. ולכן גם בחרתי את המשפט המועדף בשיר(סתכלו כמה שורות למעלה)...כלפי חוץ הכל נראה טוב ויפה...ואז אחרי שהצד השני חוזר הביתה,הוא דועך ושוב מתחיל לחשוב,לחשוש ולתהות אם כל זה היה אמיתי באמת. כמובן שכרגע גם הכנסתי לפה את הפרשנות שלי לשיר.אבל תתמודדו עם זה.
2. זה גם מזכיר לי את הביצוע המעולה שיש לשיר הזה בהופעה. או כמו שנאמר-ניר גבע שולט!
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אין קליפ. האם אהבתם את הקליפ? ברור שאהבתי.קליפ שולט.אחד הטובים שנעשו בארץ. כבר אמרנו שאין קליפ,לא????
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? חשבתי על משהו נחמד... גלעד יושב בספריה,ומנסה לכתוב סיפור... ובעצם את הסיפור הוא כותב לספרנית ...כמובן שאת הספרנית תגלם נופית שבח.
ויהיו לה משקפי ראיה סטייליסטיות כאלה. כל השיר היא אדישה אליו. ורק לקראת סוף השיר היא מתקרבת אליו ובסוף השיר-שהוא אומר בפעם האחרונה: "כותב לך סיפור"...יהיה חיבוק! אה ובמהלך השיר יראו כזה מידי פעם את המילים של השיר רצות על המסך...או לחילופין על הדף... ויראו את גלעד כל פעם מוחק שורות...אבל כזה בעצבים,עם העט..לא עם טיפקס. טוב,אני אפסיק.
מצטערת שנאלצתם לקרוא את הכל. פשוט זה שיר שאני מאד אוהבת...והרגשתי צורך לשתף אתכם בחלק מהמחשבות לגביו. כל פעם שאני שומעת את השיר מתווספות עוד מחשבות...אבל אני אחסוך מכם.

איף

New member
יאאא תודה../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

כפרעלייך גם את. אריאלה,רוצה להיות הספרנית בעצמך?

איף

New member
בגלל זה דפקת עכשיו משפט באנגלית?

יא שויצרית.
סתם, כל הכבוד!

ילדת פ7א

New member
כותב לך סיפור

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני המשפט המועדף בשיר:"כי כשאת איתי זה לא אמיתי שומרת שלי" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אמ.. כל הראפארים ! זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: איןלי מושג... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אמ.. לא חושבת האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אורך מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש? גלעד.. במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אמ.. קשה.. נראה לי בים שהוא יושב עם ספר וכותב

MarishA M

New member
שיר מדהים חשוב לציין!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי?--גבוהה למדיי אני חושבת המשפט המועדף בשיר:כותב לך סיפור,לא תדעי כשהוא נגמר זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!--מסיקה!! ושאר ראפרים מגעילים זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אני לא חושבת שיש מישהו מתאים יותר מגלעד! שם השיר מתאים לתוכן שלו?-- כן.. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?--לא חושבת שיש בזה צורך האם השיר מתאים לאופי הדיסק?--מאוד האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?--באורך המתאים אני מניחה האם יש קטעים מיותרים בשיר?-- לא חוץ מהקטע הזה עם הסורגים קצת מעצבן אבל זה בטוח אומר משו לגלעד ואני בטוחה שגם לעוד מלא אנשים אבל כעיקרון אין.. כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?--עובר לי המון ...דבר ראשון שעובר לי בראש זה מישו שאני אוהבת....דבר שני כמה שגלעד מוכשר למרות שזה בכל שיר שלו זה לא ספציפית לשיר הזה
ושגלעד כותב לי סיפור (הלוואי) במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?--אין לו האם אהבתם את הקליפ?--אין מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?--לא עובר כי אין במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?--דבר ראשון הייתי מביאה שוב את אותה בחורה ..כמו שגלעד אמר זה יותר מן המשכיות.. והייתי מצלמת את זה כביכול בחדר שלו ושהוא כותב באיזו מחברת....ותוך כדיי כתיבה הוא כאילו רואה את מה שהוא רוצה לכתוב אבל לא בתור כתוב אלא בתור מציאות ואז כאילו המצלמה נכנסת לתוך המחברת ומראים שהוא והחברה שלו כביכול ביחד ומה שהוא רוצה שיהיה אבל זה בעצם לא ככה ובסוף הקליפ זה חוזר חזרה למצב שהוא היה בו...בחדר כותב סיפור... עזבו יש לי דמיון פורה ....אני בטוחה שחצי מכם לא יבינו חחח לא נורא..

למעלה