גמני עונה ../images/Emo9.gif
כללי: * שם: אורעד * זכר/נקבה: נקבה * גיל: 15 * גובה: 1.72 * משקל: אממ פעם אחרונה שבדקתי, 52. * מידת נעלים: 39 * כמה סוכר בקפה/תה? לא שותה קפה. תה - 2. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? נקסט. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? ישראלי * מי הזמר המועדף עליך? עברי לידר * מי הזמרת המועדפת עליך? שילה פרבר * מי הלהקה המועדפת עליך? אלג'יר/סינרגיה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? 'זכיתי לאהוב' של עברי, 'סיבות אישיות' של בתי. * מה השיר המועדף עליך בכלל? 'צוכה בוחקת' של עברי. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? היפהופ, מזרחי. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא יודעת. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת. זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום
* תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? וויליאמס * בריטני ספירס או גוון סטפני? סטפני * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? הא? * משינה או כוורת? אף אחת * קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41? אף אחת * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * ביונסה או אלישיה קיז? אף אחת * אשר או אמינם? אף אחד * המומינים או דרדסים?
דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? אף אחד * בידור או דרמה? שניהם * אמטיוי או וי אייג' ואן? 24
* ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 * מכושפות או באפי? מכושפות האם אי פעם...: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? הא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא שזכור לי. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא שנה, אבל הרבה זמן. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי. ואני גם לא אעשן. * טעמת קליק XL? בטח
אם כן,מהו המועדף עלייך? רק לא הלבן
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? זה מ"לחיי האהבה"? כן. בשדה תעופה. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אני החלטתי להוריד את עצמי. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? ברור * נתקעת במגלשה?
כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה?
לא * באבא\אמא של חבר\ה? לא * בדמות מספר\סרט? לא נראה לי * במישהו מאותו מין? אריאלה
* חווית אהבה חד צדדית? תמיד
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שזכור לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא במיוחד * ואחת אהובה שפשטה רגל? 'פוקס' בגרסה הישנה שלו
* צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד?
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לומדת ערבית. ממש קצת רומנית. * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? מה לא? * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, חיוך. * זכית בהגרלה כלשהי? בטח בבתי מלון. * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי. אבל לא את מחר
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * שומע מוסיקה? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קנקנו? * על מי אתה חושב עכשו? המורה שלי למתמטיקה * מה אתה חושב על אותו אדם? שתמות * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן. מי אמר בחן במתמטיקה, מי?