סקירת שירים #2#

סקירת שירים #2# ../images/Emo80.gif

והפעם, אנחנו ממשיכים לפי סדר שירי האלבום, והגענו ל"מותק שלי"
מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני)
המשפט המועדף בשיר:
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ואני מוסיפה שאלות:
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?
האם אהבתם את הקליפ?
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

../images/Emo26.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה המשפט המועדף בשיר: "רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן- סאבלימינל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דודי לוי
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא, השם אחלה האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? ההופעות בבארבי
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא.. האם אהבתם את הקליפ? אההמ... בחלקו מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? מזל שאי אפשר ללכת עירומים...

דודי לוי??!?!?!?!?!!?

לא יכולה לשמוע את הקול המזוויע שלו ואת המילים המטומטמות של השיר שלו!!!!!!!1

../images/Emo79.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה. המשפט המועדף בשיר: "ובכל העולם, לא מוצאים בנאדם שיקח ת'כאב ויתן לך לישון." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כה האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא נראה לי כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? אוח, הקטע בקליפ שהיא שוברת את הכוס ביד. ואני מוסיפה שאלות: במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? כה האם אהבתם את הקליפ? כה מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?
אריאלה.

גמני עונה ../images/Emo9.gif

כללי: * שם: אורעד * זכר/נקבה: נקבה * גיל: 15 * גובה: 1.72 * משקל: אממ פעם אחרונה שבדקתי, 52. * מידת נעלים: 39 * כמה סוכר בקפה/תה? לא שותה קפה. תה - 2. * מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 6 * מהו מספר המזל שלכם? אין * כמה חברים טובים יש לכם? נקסט. מוזיקה: * מה סגנון המוזיקה האהוב עליך? ישראלי * מי הזמר המועדף עליך? עברי לידר * מי הזמרת המועדפת עליך? שילה פרבר * מי הלהקה המועדפת עליך? אלג'יר/סינרגיה * מה השיר המועדף עליך בתקופה האחרונה? 'זכיתי לאהוב' של עברי, 'סיבות אישיות' של בתי. * מה השיר המועדף עליך בכלל? 'צוכה בוחקת' של עברי. * איזה סגנון מוזיקה אתה לא סובל? היפהופ, מזרחי. * כמה דיסקים (מקוריים) יש לך? לא יודעת. * כמה דיסקים (צרובים) יש לך? לא יודעת. זה או זה: * סופגניה או לביבה? לביבה * ספגטי או מקרוני? ספגטי * גלידה או ארטיק? ארטיק * מגנום או מגנום לבן? מגנום
* תותים או דובדבנים? תותים * עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד * בשר או עוף? בשר * עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד * אורז או פתיתים? פתיתים * מלווח או ג'חנון? מלווח * חמאה או גבינה? גבינה * סלט ירקות או סלט פירות? ירקות * מסטיק או סוכריה על מקל? סוכריה על מקל * רוק או פופ? רוק * רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? וויליאמס * בריטני ספירס או גוון סטפני? סטפני * מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? הא? * משינה או כוורת? אף אחת * קולד פליי או דה קולינג? דה קולינג * בלינק 182 או סאם 41? אף אחת * רוק כבד או רוק רגיל? רגיל * מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית * ביונסה או אלישיה קיז? אף אחת * אשר או אמינם? אף אחד * המומינים או דרדסים?
דרדסים * טלנבלות או מדע בדיוני? אף אחד * בידור או דרמה? שניהם * אמטיוי או וי אייג' ואן? 24
* ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 * מכושפות או באפי? מכושפות האם אי פעם...: * שברת פעם שן? לא * עשית טיפול שיניים? כן * הקאת במקום ציבורי? כן * שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן * היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? הא? * עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא שזכור לי. * יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? לא * חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) לא שנה, אבל הרבה זמן. * עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא עישנתי. ואני גם לא אעשן. * טעמת קליק XL? בטח
אם כן,מהו המועדף עלייך? רק לא הלבן
* פגשת אי פעם את מתי אטלס? זה מ"לחיי האהבה"? כן. בשדה תעופה. * יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? אני החלטתי להוריד את עצמי. * היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא * קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? לא * רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן * רצית שיהיה לך זנב? לא
* הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
לא * בלעת כפתור? לא * תיקנת מורה על שגיאה? ברור * נתקעת במגלשה?
כן * שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן * התאהב פעם במורה?
לא * באבא\אמא של חבר\ה? לא * בדמות מספר\סרט? לא נראה לי * במישהו מאותו מין? אריאלה
* חווית אהבה חד צדדית? תמיד
וסתם: * יש מוצר שאהבת במיוחד והפסיקו לייצר/למכור בארץ? לא שזכור לי * יש חנות מיוחדת שאתם יכולים לבלות בה שעות? לא במיוחד * ואחת אהובה שפשטה רגל? 'פוקס' בגרסה הישנה שלו
* צבע שיש לכם סלידה ממנו: ורוד * יש לך חיית מחמד?
*דובר עוד שפה? (חוץ מעברית ואנגלית) לומדת ערבית. ממש קצת רומנית. * הורים גרושים? לא * יש לך חפץ שאתה קשור אליו באופן מיוחד? כן * פחדים? מה לא? * מרגיש רע כשמרכל על אחרים? לא * איזה סוג מנגינה סקסית לדעתך?
* מה הכי מדליק אתכם אצל המין השני? עיניים, חיוך. * זכית בהגרלה כלשהי? בטח בבתי מלון. * שומע עכשו מוסיקה? לא * היום שצריך למחוק מהשבוע- שלישי. אבל לא את מחר
* אוכל ארוחת בוקר בקביעות? לא * האם נמאס לך מהמסגרת הקיימת שלך ? כן עכשיו: * צריך לשירותים? לא * שומע מוסיקה? לא * מלטף חיה? לא * חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? כן * תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? קנקנו? * על מי אתה חושב עכשו? המורה שלי למתמטיקה * מה אתה חושב על אותו אדם? שתמות * האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? כן. מי אמר בחן במתמטיקה, מי?

ד נ ד ו ש

New member
:)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? בינוני.
המשפט המועדף בשיר: "רק הדקירות של חרבות זיכרון, שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב..".
זמר/ת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן? זמר מזרחי, לא משנה איזה.
זמר/ת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הפרוייקט של עידן רייכל.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן.
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא.
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לדעתי כן.
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים.
האם יש קטעים מיותרים בשיר? ממש לא.
כשאני שומעת את השיר, מה עובר לי בראש? שיר מקסים ונוגע ללב.
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? הו, כן.
האם אהבתם את הקליפ? בהחלט.
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? וואי, הקליפ בהחלט מתאים לשיר. יש קשר לשיר.
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? הייתי מצלמת אותו במקום גבוה, ליד נוף, עם תזוזות איטיות של התמונות, לא מהירות.

amityahav

New member
הנה שלי!!

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) גבוה! המשפט המועדף בשיר: "אין מפלצות אין שדים זה רק סתם" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!שרית חדד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:עידן רייכל שם השיר מתאים לתוכן שלו? בטח! היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא ככה זה הכי טוב האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? מתאים בול! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? לחשוב על מישהו שמת ואני מוסיפה שאלות: במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? כן האם אהבתם את הקליפ? מאוד מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? על אישה שלא מרוצה מחייה ומנסה להתאבד, אבל לא רוצה לעשות את זה במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

טוף! אחד האהובים עליי..

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) יחסית גבוה המשפט המועדף בשיר: "אין לך סיבה לפחד לעולם אין מפלצות אין שדים זה רק סתם" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיות בוסקילות, שריות חדדיות וזהביות בניות למינהן... זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוניקה סקס היה יכול להיות מגניב.... אולי... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן כן... האם השיר מתאים לאופי הדיסק? מתאין מאוד מאוד מאוד... האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? פעם היה נראה לי שהמעבר קצת ארוך אבל עכשיו כיף לי איתו.. האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא... כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? שאני רוצה מישהו שייקח תכאב במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? וואי ממש ממש! האם אהבתם את הקליפ? מאוד מאוד מאוד מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? איך היא רואה אותו במראה ואז הוא נעלם לה... ואיך היא מנסה לחייך לעצמה וזה לא מצליח.. ואיזה יפה היא... בסוף היא מתאבדת או שאני סתם נהנית להרוג אנשים? יש לי חברות תמימות שאומרות שהיא לא התאבדה..חחח

איף

New member
טוב,הגיע הזמן

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) - גבוה.
המשפט המועדף בשיר:"רק הדקירות של חרבות זכרון,שוב מכות את הלב לא רוצות לעזוב".
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! מאיה בוסקילה.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:גידי גוב.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? לגמרי.
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?אחלה שם,אין ביות.
האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן,למה לא.
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?אורך מתאים.
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא,הכל כמו שצריך.
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?שצריך להיות בנאדם מקסים וחם בשביל לכתוב שיר כזה.
ואני מוסיפה שאלות: במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?הממ,כן.
האם אהבתם את הקליפ?חיבבתי פלוס.
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?כל פעם משהו אחר.תלוי באיזה מצב רוח אני.
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? אבל כבר יש לו קליפ.

מותק שלי ../images/Emo187.gif

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) בינוני
המשפט המועדף בשיר:"אין לך סיבה לפחד לעולם,אין מפלצות אין שדים זה רק סתם.."
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:ברי סחרוף,שרית חדד
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:הראל סקעת
שם השיר מתאים לתוכן שלו?:נו ברור
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם שלו טוב
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? אחלה אורך
האם יש קטעים מיותרים בשיר?לא
כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? בעיקר תומר ואני מוסיפה שאלות:
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? לא
האם אהבתם את הקליפ?
(והמבין יבין)
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? איככככככ במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

שני מס 1

New member
גם אני עונה... :)

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): גבוה. המשפט המועדף בשיר: "ובכל העולם לא מוצאים בן אדם שייקח את הכאב וייתן לך לישון..." זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן: מאיה בוסקילה או שירי מימון.
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עידן רייכל. שם השיר מתאים לתוכן שלו? בטח. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? השם מתאים מאוד! האם השיר מתאים לאופי הדיסק? כן
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים! האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? כל פעם עוברים לי בראש דברים אחרים...
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אממממ כן...
האם אהבתם את הקליפ? מאודדדד
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? אממממ כל פעם דברים אחרים... אבל בדרך כלל וואו פשוט מדהים...
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? כמה חבל שכבר יש...

S h A b i T

New member
../images/Emo13.gif נכנסתי בטעות. אבל יאללה..

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני) של גלעד? הכי גבוה. המשפט המועדף בשיר: "רק הדקירות של חרבות זיכרון לא רוצות לעזוב" זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אביב גפן? זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: עברי לידר אולי. שם השיר מתאים לתוכן שלו? מן הסתם. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? מממ לא. האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני חושבת שכן. האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים? באורך המתאים
|הולכת לשמוע אותו| האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש? עומר ואני מוסיפה שאלות: במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? מממ... בערך. האם אהבתם את הקליפ? סתם קליפ רגיל מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

morrrrrrrrrr

New member
נו מה גמני רוצה

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? גבוה
המשפט המועדף בשיר: ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! אממממ אהוד בנאי,וכל מיני רוקסיטים מידי זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שלום חנוך
שם השיר מתאים לתוכן שלו?:יפ היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? :שום שם אחר האם השיר מתאים לאופי הדיסק? :יפ האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?:אחלה אורך האם יש קטעים מיותרים בשיר?:לא כשאני שומע\\ת את השיר, מה עובר לי בראש?:מורי ואני מוסיפה שאלות: במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? אמממ לא ממש מתאים אבל אחלה קליפ האם אהבתם את הקליפ? כן מאוט מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ? שומדבר במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים?

Naveee

New member
...שיר העֶרֶס שלי...

מהו מיקומו בערך ברשימת המועדפים שלי? (לא במספרים, אלא- גבוה, נמוך, בינוני): השיר שאני הכי אוהבת מכל הדיסק!
המשפט המועדף בשיר:"רק הדקירות של חרבות זיכרון שוב מכות את הלב לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח תכאב וייתן לך לישון..." ((זה הקטע שאני תמיד כותבת בענק במשך השיעור על דף שכבר ממש ממש משעמם...והיה איזה קטע עם זה פעם...שהמורה שלי התחילה לקרוא את זה וכמעט התקשרה להורים שלי...היא חשבה שאני כבר רוצה להתאבד...
))
זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:שורטי וביגי, חיילי הנקמה, סאבלימינל, שרית חדד...וכל שאר החרא...
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:דניאל סלומון ושיי גבסו
שם השיר מתאים לתוכן שלו?:מממאוד
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?לא, השם מושלם
האם השיר מתאים לאופי הדיסק?מאוד...זה אחד הדברים שאני אוהבת בדיסק...כמעט הכל על אהבה...
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי/באורך המתאים?הכל פרפקט!
האם יש קטעים מיותרים בשיר?חוזרת...הכל מושלם!!!
כשאני שומע\ת את השיר, מה עובר לי בראש?מממ...תקופה מאוד מאוד מאוד לא נחמדה מחיי... שנשארו עוד שאריות ממנה גם היום...לצערי
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?מממ...כן...אני מניחה
האם אהבתם את הקליפ?כן...אהבתי שהיא שוברת את הכוס...
מה עובר לכם בראש כשאתם רואים את הקליפ?כמה גלעד מקסיםםם
במידה ואין לשיר קליפ: איפה הייתם מצלמים אותו ואיזה קליפ הייתם עושים? הייתי מצלמת את הקליפ בניו זילנד...מממ...הייתי מצלמת את הנופים...אני מניחה...
חח..סתאאאאאאממממ... בקיצור, השיר ממש ממש מושלם! לא צריך שום שינוי\שיפור וכ'ו...השיר שאני הכי אוהבת של גלעד...לא מפסיקה לבכות כל פעם ששומעת אותו...ומרוב שאני פוחדת לשמוע אותו, פוחדת שיימעס לי ממנו...אני שומעת אותו רק לפני שאני הולכת לישון...ככה שאני נרדמת כל לילה בבכי...

למעלה