סקירת "משחק המאה"

aditeman

New member
סקירת "משחק המאה"

שלום רב, אמנם לקח לי כמה ימים, אבל פרסמתי פוסט חדש ב"אדום, לבן, כחול ולבן" אשר סוקר את הפיהוק הארוך של מוצאי שבת. מומלץ לקרוא! בהמשך הסופ"ש אני גם אכתוב על השבוע שעבר על ה-NFL (אחרי שאסיים לראות את המשחקים :) אדי

stan123

New member
צודק ב 100%

מזכיר קצת את ההיפ סביב LSU-אובורן של 2006 שנגמר בתוצאה דומה ועם אותה איכות משחק. הגנות חזקות זה לא תירוץ למשחק משעמם. זה יחסית נדיר שמשחק עפ הייפ מאסיבי יוצא משעמם במכללות

aditeman

New member
אולי סטנפורד אורגון יספק את הסחורה

אחרי האכזבה של LSU מול אלאבמה, היום יש לנו יריבות של התקפות. אורגון (שלי) מדהימה עם מעל 40 נקודות למשחק וזה כשהם הפסיקו לשחק ברוב המשחקים אחרי הרבע השלישי, וכשהכוכבים שלהם היו פצועים חלקית בכמה וכמה משחקים, אחרת הם היו מעל 60. סטנפורד מאחורי אנדרו לאק עוד יותר פורה. עם ההגנה המאכזבת של אורגון, זה הולך להיות shoot out. אני רק מקווה שהברווזים שלי יסיימו עם ידם על העליונה כמו בשנה שעברה. הערה אחת - סטנפורד עדיין לא שיחקה נגד אף יריב ראוי לשמו השנה. הכי קרוב היה במשחק נגד USC - קבוצה בינונית מאד שהיתה צריכה לנצח אותם. אנדרו לאק היה בינוני בלבד במשחק הזה. אורגון הרבה יותר טובה מהטרוג'אנס ואני מקווה שההגנה של הדאקס תצליח לעשות ללאק בעיות. הגנת הקרדינל לא הצליחה להאט את מאט בארקלי וההתקפה של USC בכלל, ושוב, ההתקפה של אורגון הרבה יותר טובה. אם תהיה תבוסה (לכל אחד מהצדדים), אז יתכן שלאחת מהן תהיה אפשרות של כניסה למשחק הגמר. זה דורש הרבה מאד מזל והתפרקות של קבוצות SEC ו-Big-12, אבל יש סיכוי... בעיקר לסטנפורד, אבל גם לדאקס. הניחוש שלי... אני חייב ללכת עם הקבוצה שלי, אז אם כבר, אלך עד הסוף... 57-35 לאורגון ועלייה למקום השלישי בדירוגים... (אני ממש חי בסרט!) אדי

DEJ

New member
בכלל לא בסרט

בכלל, הדירוג מאוד "גמיש" עכשיו. LSU ראשונים, למעשה, כי יש להם בועט יותר טוב. הא ותו לא. בפוטבול הם הפסידו לאלבאמה. בכדורגל הם ניצחו. אני לא בטוח שבמקרה הזה, הייתה הצדקה שהתוצאה הסופית תקבע את הדירוג (מה עוד שאני משונאי שיטת הקולג'ים לקביעת "אלופה"). לפי הנתונים, אגב, LSU מדורגת מקום 102(!) בין קבוצות הקולג'ים, ביארדים במסירה. עד כדי כך גרוע! בויזי מדורגת נמוך יחסית לתוצאות שלה (כמו כל שנה, בעצם), בגלל שהיא לא משחקת מול יריבות ראויות. יכול בהחלט להיות מצב (כפי שכבר קרה), שלמרות שהיא תסיים את העונה ללא הפסד, בגלל מחסור ביריבות ראויות, היא לא תהיה ב"גמר". אוקלהומה מדורגת במקום השישי, בגלל הפסד מאוד לא ברור לטקסס טק. חוץ מזה, הם ריסקו כל קבוצה שעמדה מולם (כולל את הלונגהורס שהביסו את טקסס טק). אם הדאקס ינצחו את סטנפורד היום, ואקלהומה תנצח את אוקלהומה סטייט (וזה אם גדול מאוד), יהיה מצב שבו יהיו הרבה מאוד קבוצות עם הפסד בודד, כולן טובות באותה מידה, ואת בויזי (ואולי גם יוסטון) שיהיו בלי הפסד, אבל גם בלי משחקים ראויים. במצב הזה, הדאקס, אם הם אכן יסיימו את העונה ללא הפסד נוסף, יכולים בהחלט להגיע לגמר. זה לא דורש למעשה התפרקות של אף אחד, אלא רק הפסד של אוקלהומה סטייט לאוקלהומה, במחזור האחרון (וכמובן, שתנצחו את סטנפורד היום).

ofribecker

New member
בסרט ריאליטי

אמרת 57 - 35... יצא 53 - 30. זו פגיעה בול לדעתי. אורגון גם תעלה למקום שלישי בדירוג לדעתי אחרי התוצאות האחרונות. בויזי הרי הפסידו בנקודה. אורגון נראים על המסלול הנכון למשחק אליפות ה BCS.

aditeman

New member
עוד פוקס!

שבוע שעבר ניחשתי 3 ל-LSU (אמנם לא בתוצאה כזו עלובה, אבל לא בהרבה יותר). לא שאני מתיימר להיות נביא, אבל אני מרוצה מהניחושים שלי (מה עוד - הניחוש הולך עם האהדה, ורציתי מן הסתם שאורגון ינצחו והעדפתי את LSU בגלל שאורגון הפסידה להם). בכל מקרה, לפי כל הפרשנויות, אין הרבה סיכוי שאורגון תגיע לאליפות. מדברים על ה-Rose Bowl. פשוט אוהבים קבוצות מה-SEC יותר מדי ולכן אלאבמה בטוח מעליהם (אין מצב שיפסידו) ואלא אם תהיה הפתעה באליפות ה-SEC, כנראה ש-LSU תהיה בגמר. אם אוקלהומה סטייט לא מפסידה, גם היא בגמר, ואחרי ה-66-6 מול טקסס טק, הם נראים על המסלול (למרות שהיו להם שני משחקים מאד קרובים לפני זה נגד קבוצות הרבה פחות טובות). אם אוקלהומה מנצחת אותם, תהיה התלבטות גדולה לבוחרים, כי מצד אחד אוקלהומה באמת מרשימה, אבל מצד שני היא הפסידה בבית לטקסס טק... בקיצור, אורגון צריכה הפסדים של LSU ו/או אלאבמה, ושאוקלהומה תפסיד השבוע ואז תנצח את אוקלהומה סטייט ב"Bedlam" עוד שבועיים. אחרת קבוצה מה-Pac-12 לא תגיע לגמר... כתבתי פוסט על המשחק האדיר שהדאקס נתנו. תקראו ותיהנו! אדי

למעלה