את אוהב אותו???
פ פונצית גירל האמיתית New member 16/9/05 #18 זה לא באתר... זה באיזה פורום הימ נטוש, מישהי הייתה בהופעה וצילמה תמונות. לפחות היא אמרה שהם היו נהדרים.
זה לא באתר... זה באיזה פורום הימ נטוש, מישהי הייתה בהופעה וצילמה תמונות. לפחות היא אמרה שהם היו נהדרים.
D Dream Slayer New member 16/9/05 #22 אהה...חמוד...תראה! קודם כל חמוד צא החוצה אחרי זה...היה לסונטה שם לפני השם הזה שלהם בנסי ביינס או משהו כזה, בנאדם...לא מודייק אני? או אותה? המממ
אהה...חמוד...תראה! קודם כל חמוד צא החוצה אחרי זה...היה לסונטה שם לפני השם הזה שלהם בנסי ביינס או משהו כזה, בנאדם...לא מודייק אני? או אותה? המממ
D DanieLushka New member 17/9/05 #24 נו אבל הם לא מבינים את הקטע אהההה, חמוד.. זה לא בסדר.. עוף לי מהכיתה!#@!
D Dream Slayer New member 17/9/05 #25 ראית תקטע שאמא של ניצן כתבה לה גברת חנה גולן יקרה...אני מודעת לזה שניצן אחירה היום לכיתה באישור *חתימה* ונ.ב. ניצן לא יכולה לעוף מכיוון שאין לה כנפיים היא מקסימום יכולה לצאת מהכיתה נשפכתי מצחוק
ראית תקטע שאמא של ניצן כתבה לה גברת חנה גולן יקרה...אני מודעת לזה שניצן אחירה היום לכיתה באישור *חתימה* ונ.ב. ניצן לא יכולה לעוף מכיוון שאין לה כנפיים היא מקסימום יכולה לצאת מהכיתה נשפכתי מצחוק
S scudnick New member 17/9/05 #28 תסתכל טוב יותר../images/Emo9.gif גם לי יש את האלבום. תסתכל על הספרון שבתוכו, על התמונה של הארבעה - הבלונדינית שמאחורי טוני [הכי מקדימה] זאת ג'יין [והג'ינג'ית זו יאני! ]. מאחורה, אגב, נמצא טומי.
תסתכל טוב יותר../images/Emo9.gif גם לי יש את האלבום. תסתכל על הספרון שבתוכו, על התמונה של הארבעה - הבלונדינית שמאחורי טוני [הכי מקדימה] זאת ג'יין [והג'ינג'ית זו יאני! ]. מאחורה, אגב, נמצא טומי.
F Fistuuk New member 17/9/05 #30 מה פתאום! "הבלונדינית" זה טומי! הוא תמיד נראה כמו כוסית וג'יין? צר לי לאכזב אותך, לדעתי מדובר בגבר
M Musta Susi New member 18/9/05 #37 חחחחחחחחח../images/Emo6.gifזה לא ג'יין, זה יאני! באמת לא זכרתי שהייתה נקבה כלשהי בלהקה