סקירת בטחון

סקירת בטחון

כפי שראינו השבוע השלום עוד לא שוכן במחוזותינו ברצוני לסקור לכם מעט את אופי הפעילות בשעת חירום על מנת להסיר מעט את הדאגה מלבכם לפי מה שראיתי כאן: 1. בלפיד קיימת נקודת מתמידים מטעם משמר הגבול אשר אמורה לתת את התשובה הראשונית בכל אירוע פח"עי המתמידים תורגלו מתורגלים ויתורגלו בעתיד לכל אירוע שמתרחש באיזור בכלל ובלפיד בפרט. 2.התנדבים למעשה הם חוד החנית של פלוגת התפר ותחנת מודיעין ויודעים להגיב לתרחישים רבים מפלילים ועד פח"ע. 3. נכון שלא מדובר בלוחמים יוצאי סיירות אלה באנשים פשוטים המוכנים להיות השכפ"צ של הישוב ולהיות מוכנים לצאת בתוך דקות לכל אירוע חריג ועל כך אני מודה להם מקרב לב. 4. האירוע שהיה ביום שני הינו דוגמא למצב הלא יציב באזור וחוששני כי זה אינו האירוע האחרון שנדע. 5. שיתוף הפעולה בין שני הישובים הינו פורה מאד ישנו קשר הדוק ויום יומי ביני לבין רבש"צ כפר האורנים אייל יצחקי והמסרים עוברים במיידי. על כל אירוע שמתרחש בגיזרה אנו מעדכנים אחד את השני ומסיעים זה לזה על מנת להביא את מירב הביטחון לישובים. 6.בימים אלו אנו שוקדים על הקמת צוות צח"י ישובי אשר תפקידו יהיה לקשר בין בסיס ההפעלה לבין התושבים ולתת מידע עדכני לכל תושב בזמן אירוע חריג.(דרושים לנו מתנדבים לנושא הזה). 7. כמו כן יש בישוב מערכת כריזה המופעלת דרך הנקודה ובכל אירוע חריג שמתרחש בישוב תופעל המערכת וינתנו הנחיות לתושבים. 8. לסיכום אנו נמשיך להיות כאן בכניסה לישוב על הגדרות ובכל מקום שנידרש על מנת שתוכלו לישון בשקט בלילה אולם כמו בכל דבר אין 100% הצלחות אלא 100% של רצון. 9.שיהיה לכולם המשך יום נעים ושקט. 7.

תודה רבה עבור ההסבר

ושמח שהזכרת אותי כמתנדב אצלך כי למרות שתמיד הרגשתי כשחפ"צ עכשיו אני גם הפכתי לפשוט ומאמין שאיני בודד בהרגשתי מצטער להגיד לך אבל זה לא נעים לקריאה יכולת לנסח אחרת באמת תודה איש פשוט

beniAL

New member
אני לא פרייר אני עושה זאת בכיף

ליאור שלום זה הזמן לבצע מבצע גיוס ולהכפיל את המתנדבים, אגב בכל תחום צריך להעיר את הישוב מאי העשייה שהיתה פה לפני שנים. ליאור קצת נתונים על ממדי הפשיעה שירדו כאן כתוצאה מפעילות המתמיד אוליי השמירה על הרכוש תניע יותר אנשים!!?? ביי בני אלמליח

אירילה

New member
בתחום הביטחון העשייה תמיד היתה רבה

וזאת תודות למתנדבים ולעומד בראשם ליאור נח וכן לאיתן ג'מיל השוטר הקהילתי הנוטל תמיד חלק במשימות המתנדבים ובמבצעים השונים במסגרת הפעילות השוטפת של בסיס ההפעלה.

בני צודק

אולי זה הזמן, לכתוב איזה דף קצר שיפרט את הישגי המתמידים ואת הסכנות וההתרעות בהם אנו נמצאים - וביחד עם טופס הרשמה למתמידים לחלק בכל תיבות הדואר של היישוב. יובל.

kalmarm

New member
גם אני עושה זאת בכיף כי זה הבית

והמשפחות שלנו,מעבר לזה שזה אחד המקומות הבודדים בישוב שפוגשים ומכירים חברים נחמדים במשמרת עם כל החוויות והאקשן...

למעלה