סקירה שבועית

אייבורי

New member
סקירה שבועית

דפיקות לב, כן הלחץ הזה שבה ברגע מסויים שאתם נתקלים בבן-זוג אז מה גורם לכם להמשך לבן-זוג אוהבים עיניים בלונדיניות עם שיער כחול או שמע שמנמוכית גינגית שיער ? עיניים אף אוזן גרון ? מבט ? מבנה גוף גודל שדיים צורת שדיים צורת הפיטמה טוב למען ההגינות הדו-מינית מבנה ישבן שיער הישבן צבע הטוסיק ולנשים שבחבורה מבנה הז גודל הז אוהבת רך או קשה מחוספס או חלק עור שחור\לבן\צהוב או אדום גבות עבות ארוכות או דקות למי שיש להוסיף עוד רעיונות בשימחה פרדיננד פדצור בקיצור מה הטעם שלכם

אייבורי

New member
ראשון כרגיל

טוב זה בגלל שיש לי מידע פנים על הסקירה שיער - עדיף מגולח עיניים - קשורות אף - פתוח לרווחה גרון- עמוק שפתיים - ליפסטיק אדום ציפורניים - עם לק בוהק ארוכות (פיכססססססס לכל זוללות הציפורנים) מבנה גוף - נשי שדיים - בגודל כף יד וקצת יותר שיגלוש פיטמות - צבוטות צורה - אגס (חייב לספר שהקטנטונת יונקת ויוצרת שדיים מדהימים) ישבן - מוצק ישבן - עגלגל ונשי ומוצק שוב עור חייב להיות נעים למגע - עדיפות למכנס עור שחור מבט פיקח לשון זריזה והכי חשוב באמת באמת באמת מוח גדול חריף עם נטיה לחוש הומור

nerissa

New member
והתשובה שלי לשאלות שלך היא

כן נו טוב. בכל זאת: עיניים: המון מהם. רצוי כהות, רצוי עמוקות. עיני דג/עז מבחילים בעיני. שום דבר מסתורי אין בהם לטעמי (כבר שמעתי את ההגדרה הזו לגבי "עיניים מתות") גוף: למרות שהסתבכתי עם גברים רזים - אני מעדיפה אותם מלאים יותר. לא שמנים. נשים מלאות+. רזות לא ממש "עושות לי את זה". גם כאלה עם ציצים דשנים ויפים, שפתיים שבא לנשוך ולמצוץ ולא לעזוב, שיער ארוך שחור חלק, קעקוע על הגב.. אה. רגע. היא בנופש ואנחנו מדברים כללי כזה. נו טוב.. עור חלק. לשני המינים. גברים שעירים (גב, זרועות, כתפיים) מרתיעים אותי. אני אוהבת בעלי גוון עור כהה, כהי שיער ועין. זין שחור ועסיסי עושה לי את זה.. מה לעשות..
אמממ.. מה עוד? כפות ידיים גדולות. לא אוהבת גברים שריריים מידי. מעדיפה ריח גוף טבעי אצל גברים. ריח זיעה משכר אותי. אוהבת לדחוף את האף לכל מיני שקעים ומסדרונות אפלוליים ולנשום. במיוחד בבית השחי
כפות רגליים מטופחות ונטולות עור יבש ומפוצץ, פטריות או צפרני טורף.. זה חלק שאני אוהבת לינוק ולהתמצמץ ולהעריץ. לשני המינים. ישבן חטוב וקטן לגברים. כמובן :) לנשים - עגול. מלא. נשי. חלק. ולגבי הטעם - נו.. טעם של עוד

nerissa

New member
אההההההההההההההההההההההההההה

היאבאה היאבאה היבאה!
טוב. תנשמי קצת. נשמת?
לא התגעגעגעגעתי. רק שתדעי

שאלה קלה

אבל התשובה חייבת לכלול מספר מרכיבים: עיניים עמוקות, חכמות. חוש הומור מפותח עם נטיה לפסיכי, מחשבה מהירה, שפתיים עבות וחושניות, כפות ובהונות רגליים יפות, כפות ידיים חזקות. ועדיף שיהיה מלא, אפילו שמנמן ולא ציפלון שבקושי עושה צל כשהוא הולך או כזה ששם אבנים בכיסים כדי שהרוח לא תעיף אותו (למרות שגם כזה טעמתי). ושלא יסריח. כן, גם מקלחת וגם דאודורנט. יכול להיות בלי ריח, אבל צריך דאודורנט. בעניין נשים = נריסה.

אייבורי

New member
רגע מה עם השיער

ובעינייני נשים - אין מה להוסיף נריסה זוכה ברוב קולות

שיער.. המממ ...

רצוי שלא יהיה גורילה. לא אכפת לי קרחת וכו' אבל שיער גוף.. רצוי מעט.

ואיך שכחתי???

שלא יעשן. ובקשר ל-ז - חשוב שיהיה לו אחד. שיידע מה לעשות בו. לבנות יש פטור מהדרישה הזו. ועוד משהו (אין לזה סוף, הא?) - לא משנה מי זה מולי, הוא/היא צריכים להיות שלמים עם עצמם, יודעים את מקומם, לא חושבים שהם אלוהים ולא חושבים שהם סמרטוט. טוב טוב אני שותקת ומניחה לאחרים לענות קצת.

Z o d i a c

New member
../images/Emo45.gif

ואם כבר בזין עסקינן - לא מחפש מפלצת אבל גם לא בוטן, משהו באמצע, סולידי ונחמד. בלי פרי קאם בבקשה
כשאני ארצה לטעום אני אלך על כל הקופה, לא אוהב דוגמיות חינם.

Z o d i a c

New member
והנה המודל שלי:

קווין ספייסי
אבל מאחר והוא לא זמין ואעפס לא נראה לי ש-BDSM זה הקטע שלו, אנסה לפרט מעט יותר: גובה - כשזה מגיע למשהו רציני אני רוצה אותו גבוה, לא שחקן כדורסל אבל מינימום מינימום 1.75 לא ס"מ פחות! מבנה גוף - אנורקטים זה לא תחום הטיפול שלי, כפי שאמר פעם קסנאדו "זה כמו לזיין צינור השקיה". אוהב שרירים, אוהב מלא, אוהב שיש לי מה לתפוס, לחבק, להקיף. (המאסטר של פומלית בקיצור) גבות - אף פעם לא שמתי לב אליהן יותר מידי, כל עוד הן לא בסגנון של דני רופ אין לי בעיה. שיער - לא מתחבר לקרחות, פשוט לא. שיער גוף - לא דחוף לי שיהיה חלק אבל בחייאת, אבל אם שיער שישאר בחלק הקידמי בלבד!! גב אני אוהב חלק לגמרי. צבע עור - עדיף שחום. (כבר אמרתי המאסטר של פומלית??)

nerissa

New member
זוד! קלף ידיך מעל המאסטר, ירום הודו

הוא בכלל פרוטוטייפ להרבה דברים.. רק אל תתרגמו לו את זה

Pixy led

New member
תשובותיי. ../images/Emo9.gif

שיער: יש לי משהו עם אנשים בעלי שיער ארוך, אבל גם קצר מתקבל בברכה הרבה פעמים. אוהבת זיפים סקסיים או זקנים מעוצבים ועדינים. עיניים: אני אוהבת עיניים גדולות, אבל בעיקר מבטים עזים, שלא מרפים.
אף אוזן גרון: הגרון לא חיוני לשום-דבר מיוחד (הממ-הממ
), אבל תוי-פנים חדים מאד עושים לי את זה. מבט: פןרט שני סעיפים למעלה. אני אוהבת מבטים רציניים, אפילו קשים... אבל שיש בהם רוך, הרגשת שייכות. משהו סמכותי. מבנה גוף: אוהבת אותם רזים, אפילו "שחיפים" - קצת מסת-שריר לא מזיקה, בכל-אופן. וגבוהים.
גודל שדיים: לא, תודה.
צורת שדיים: שטוחה.
אני בקטע של גברים, מצטערת. צורת הפיטמה: הממ... סתם כזו? מבנה ישבן: אויש, אני לא מבינה בזה... פשוט שיהיה פרופורציונאלי.
שיער הישבן: לא קריטי. צבע הטוסיק: לא משנה לי שלו כל עוד הוא דואג ששלי יהיה אדום.
מבנה הז: אני באמת לא מבינה בזה... עד היום ראיתי רק שניים! גודל הז: בדיוק כמו של החבר שלי.
אוהבת רך או קשה: קשה. מחוספס או חלק: אין לי מספיק נסיון כדי לשפוט, אוף. עור שחור\לבן\צהוב או אדום: לבן... חיוור, אפילו. גבות עבות ארוכות או דקות: לא משנה, העיקר שיהיו שתיים.
ושהכל יהיה בפורפורציות, שוב.

למעלה