סקירה שבועית

זהר nj

New member
סקירה שבועית

אז מה קרה לנו השבוע... עבדנו קשה רצנו עשינו אהבה שחקנו עם הילדים הצטערנו ש אנו לפעמים לא ל בד על אי שמחנו שאלוהים נתן לנו את הביחד ש מענו על עוד פיגוע התאהבנו ב צט חלמנו חלומות דברנו על רגש על הילדות [כמו בשבוע ש עבר] ו הכי חשוב זה ש השבוע התבגרנו בעוד שבוע וככה נעשנו יותר חכמים כי כשגדלים יותר מחכימים יותר ו כשמחכימים יותר אז נעשים יותר מבולבלים ו כשמבולבלים אז ניכנסים לצט ו כותבים הודעה ש מבטאת את הבלבול ..משהו כמו זאת הנכתבת על ידי כרגע תגידו שתי שאלות.. האחת... מה יהיה? השניה... מי שם את הגולים ל מכבי ב משחק מוקדמות אופא? זהו לילה טוב

בוקר......./images/Emo42.gif

בקשר לסקירה... ואם עשינו רק חצי , זה אומר שהתבגרנו בחצי ? החכמנו בחצי? ומי שיודע מה יהיה , בטח ממלא לוטו
בלבול נעים כתבת...

גילית.

New member
הייתי על אי, אז אין לי מה להצטער,

לא הייתי רוצה להיות לבד על אי, כי אני אדם שאוהב חברים ויש ביטוי שאומר "גן עדן ללא אנשים אננו גן עדן" ולגבי השאר, תאמין לי זוהר, עובדת על זה קשה, בכלל כל העסק הזה, של להיות נשואים, לגדל ילדים, להיות הורים לילדינו, ועדיין גם ילדים טובים להורינו, לעיתים די מתיש, ולגבי זה שאנו מתבגרים, אנחנו מתבגרים -רק מעצם זה שהזמן חולף, ומחכימים? יש בזה משהו, אבל בכל גיל, עדיין עושים שטיויות, ולשאלתך : מה יהיה? יהיה טוב, הרי אם חושבים שמשהו יקרה, הוא בסוף קורה, לא? ולגבי הגולים? אני חלשה בכדורגל, אז שיהיה לך יום נפלא, ותודה שגרמת לי לעשות משהו שונה הבוקר, כמו לכתוב הודעה, משהו שלא עשיתי מזמן, גילית

זהר nj

New member
כן אבל ל היות ל בד זה לפעמים

זה ל התנתק מהאנשים על האי.. מבינה?

למעלה