סקירה קצרה...

ggaziv

New member
סקירה קצרה...

האם לכל הטיסנאים\מסוקאים קורה שהם אף פעם לא מרוצים בחלקם? האם יש מישהו שקונה טיסן ואז הוא רגוע ושליו איתו גם כמה שנים??? האם יש מישהו שלא מחפש רק להחליף\לקנות\לשנות\לגוון בענייני הטיסנים? אם כן, לאחר כמה זמן בערך מרגע שיש לו מודל חדש הוא מתחיל לרצות לשנות ומתחיל לחקור חנויות ומחירים? אין איזושהי פואנטה רצינית לשאלה לכן פשוט תענו בכנות... מעניין אותי לדעת אם אני מטורף יחיד
תודה, גיא

noam weissman

New member
סקרנות חיובית

זה שאינך מרוצה ממה שקנית מעיד על מחשבה ויצירתיות. טיסנאי אמיתי כל הזמן מחפש להתקדם ללמוד להשתפר וכמובן לשפר את ציודו. זאת אחת הסיבות למחלקות התחרותיות בטיסנאות הספורטיבית. כאשר יש מדדים הרבה יותר קל להגדיר מי יותר טוב. טיסנאות תחרותית היא לא רק הטסה, היא גם טכנולוגיה, אירוע חברתי, החלפת דעות, תיאוריה... אתה בהחלט לא מטורף ולמרות שאני לא מבין במסוקים המשך במה שעושה לך כיף ואים אתה מעונין להתקדם וללמוד אני מציע שתתחיל להתחרות, זאת כמובן אם אתה לא עושה זאת כעת. בהצלחה.

ggaziv

New member
טוב, תודה

נרגעתי
... ד"א - לגבי תחרויות, התחרות רק מלבה אצלי את היצר להיות יותר טוב\הכי טוב ואז אני עוד יותר לא מצליח להיות שליו עם מה שיש לי
אמא שלי פשוט משתגעת שאני כל הזמן מחפש לגוון ולשנות ושאני לא ממצה מספיק (לדעתה) את מה שיש לי... עכשיו אני מבין שזה לא אני המוזר אלא היא שעוד לא קלטה את אופי הספורט
. גיא

noam weissman

New member
תחרות כן או לא

שלום גיא, תחרות זה דבר בריא מאוד. כל מי שאומר אחרת טועה בגדול. לדוגמא בחוג של חבר שלי הוא מדגיש שהחניך בונה טיסן ובסוף מתחרה איתו. האבא של הילד לא הסכים בשום אופן שבנו יתחרה, ואני מדבר על אדם משכיל. הטענה שלו היתה שלילד אין סיכוי לזכות ותיגרם לו עוגמת נפש ובעיות נפשיות נלוות. יכול להיות שהוא צודק ?. אבל לשמור את הבן היקר שלו בצמר גפן לו ירחיק אותו מתחרות. כל החיים אנחנו בתחרות. בלימודים, בצבא, ואם זה במאבקים אין סופיים במוסדות הממשלתיים. החיים לא קלים ותמיד יש מאבקים. להתחרות ולא משנה באיזה תחום מעניק המון. 30-20 אחוזים מבוגרי הפקולטה לאוירונאוטיקה בטכניון היו או עדיין טיסנאים פעילים שרובם מתחרים. בהצלחה.

2fly ron jerasi

New member
"צרה" ומחלה קשה

כבר הוזכר פה בפורום העניין והגיעו למשפט מפתח עומק ההשקעה הוא כעומק השריטה חבר , לי זה קורה כל הזמן אני נהיה ממש חמדן אני כל פעם מתלהב מטיסן חדש ותמיד מתרץ את העניין שאני צריך וחייב לקנות את הטיסן הזה וזהו זה השאיפה האחרונה שלי וזהו אני לא קונה יותר. אתה חושב שזה באמת מסתיים ככה? ממש לא !!! בדיוק כמו שאתה סיפרת אחרי שהטיסן החדש כבר בבית אני מייד כבר חושב על הטיסן הבא , ובינתיים למייל זורמות תמונות רבות של טיסנים חדשים שהגיעו לארץ וגורמות לריר לנזול
אני תמיד אומר שטיסנים זה כמו סמים , מי שנכנס לזה עמוק לא יכול לצאת "מהבוץ". אין ספק התחביב שלנו : יקר , שואב את כל הזמן הפנוי , מלכלך , הורס את הבריאות , אגואיסטי , מטורף , ולסיכום תחביב מ ו ש ל ם !!!! לכן כל "הלא טיסנאים" לא כל כך מבינים אותנו. וכמובן שמי שכבר "בפנים" נהנה מכל רגע !!!

MemphisRaines

New member
אין דבר כזה מרוצה או לא מרוצה

כל טיסן שאני מתחבר אליו הוא טיסן נהדר בעיני וטיסן שאני לא מתחבר אליו הוא פשוט לא לטעמי כנ"ל לגבי ציוד מנוע מסוים שבעיני הרבה אנשים הוא קללה ,\ בעיני הוא מנוע מדהים ואני לא ניתקלתי במנוע טוב יותר מצד שני תמיד יש את הרצון לחידוש למעשה עוד לפני שסיימתי לבנות טיסן מסוים אני כבר חושב על הבא תמיד יש תוכניות ורעיונות לגבי ציוד מסוים וקה שכבר הייתי נעול על משהו וברגע האחרון שינית את דעתי וזה לא סותר , הרצון ללכת קדימה קיים תמיד

אצלי זה היה כך.

היי, בתחילת דרכי הייתי בדיוק כמוך ובזמן קצר היו לי כ14 טיסנים ומסוק. אבל אחרי שמצאתי את הכיוון שלי בטיסנאות כל העסק נרגע והתחלתי בחיפוש אחר הטיסן הנכון. כעבור קניית 3 טיסני אווירובטיקה חדשים מצאתי טיסן ישן בן חמש שנים ששימש לתחרויות באליפויות עולם ומאז אין שום עניין באף טיסן אחר (שקרן - ... בכל אופן לא להוט כמו קודם) אני יודע על כמה חברה שהתמקדו למשל בפאן פליי והם גם נרגעו בהחלפות. כלומר, כשתמצא את מה שבאמת מתחבר אליך כנראה ירד קצב ההחלפות (או שלא) בברכה אבי ורטהיימר

לשד

New member
חומר למחשבה.................

אבי, אם לא הייתי קורא את ההודעה המקורית ושאר התגובות, הייתי חושב שאתה מתכוון לבחורות
"כשתמצא את מה שבאמת מתחבר אליך כנראה ירד קצב ההחלפות (או שלא)" חומר למחשבה.... בברכה עמרם

ggaziv

New member
הבנתי אותך אבי

אז על איזה טיסן אתה ממליץ לי ללכת עכשיו???
! הדחף הזה בלתי נשלט... לדעתי אני עכשיו אקנה לי באמת איזה פאן פליי כדי לראות איך הטיסנים האלה קצת... תודה, גיא

למעלה