סקירה יומית

ע פ ר ל ה

New member
סקירה יומית

אחריי שסיימתי את מטלותיי היומיות שכללו מעט נקיון בייתי כדי שיהיה נעים בסביבה,ואיזה סיר אוכל מאולץ לפיות חמודים ורעבים,על הדרך דאגתי למלא את קערת האוכל של החתולה הערסית שלי,שאיכשהו עם השנים קצת נרגעת ומתעייפת.כנראה שהיא מזדקנת או לפחות מתבגרת ולומדת להבין עניין.ובטח,בכלוב האוגרים נולדה משפחה לתפארת מדינת ישראל-ארבעה זללנים קטנים+אמא ואבא מאושרים שדואגים להם נפלא בתנאי שבי.וו'אללה,דחפתי להם כמה עלי חסה וקומץ גרעינים משובחים,ורק שיהיו מבסוטים כולם.נזכרת שאת הכביסה שכחתי להוריד מהחבל,ושעל הכורסא בסלון מחכה לי ערימת בגדים לקיפול.אוהו,הריטואל חוזר על עצמו דיי בשיעמום ובתנועות מונוטוניות ומאולצות כי אין ברירה.לקחתי אותי ואת ילדתי לפארק השעשועים המרהיב והבאמת משעשע,לא הרחק מבייתי.ערימות ילדים מתנדנדים ומיתגלשים,ומנג'סים לערימות ההורים שישבו על הספסלים סביב,וחיכו שיינעל הערב המעייף ובדמיונם הם רואים את הרעשנים הקטנים ישנים שנת ישרים כשהבעת רוגע ושובע אמיתי על פניהם.הערב ננעל במקלחת דיי מהירה,ארוחת ערב מזינה,סיפור ונשיקה לילה טוב וביי מחר. עכשיו כבר לילה,שקט אצלי בביית אבל בחוץ רועש.מכוניות שחולפות על הכביש,הטלוויזיה של השכנים דולקת בקולי קולות,השכן שגר בצמוד אליי מדבר בנייד למטה בקול רם ואני נאלצת לשמוע את השיחה שלו.ויש איזה נער שבאופן קבוע מציץ מחלון חדרו שממול היישר לסלון שלי.לעיתים נדמה לי שהוא בכלל לא זז משם ושאולי זה סתם מייצג.בכל אופן,המציצנות שלו נראית דבילית ואני כדרכי בקודש ממשיכה להתהלך פה דיי חשופה כפי שנהגתי לאורך כל הקייץ,רק כי חם לי.אז שייהנה הנער,עוד רעב להאכיל...
כשירדתי לשפוך את הזבל,ניתקלתי בחדר המדרגות,בשכנה שגרה מעליי שבדיוק טיפסה מעלה עם החבר הפרסי המבוגר שלה.עולה חדשה מחבר העמים,צעירה גרושהונאה+ילדה.הוא נשוי+4 ובעל מפעל לתמרוקים.ברכנו האחת את השנייה בערב טוב ובליבי חשבתי כמה מכוער החבר הפרסי שלה.אין בו טיפת חן והמבע של הפרצוף שלו דומה לעגל מיוחם.איזה חיבור מוזר אמרתי בליבי.חיבור שנובע מתוך ברירת מחדל שנמשכת על פני תקופה ארוכה מידיי לטעמי.יום שלם אני חושבת לעצמי ושואלת:מה יהא עליי?נכון שמאוד מעניין לי לסרוק את השטח,להביט באנשים,להקשיב לצלילים,לנתח תמונת מצב מזווית הראייה שלי,ולסכם. שתיתי כמה כוסות קפה עם חלב(הנס נגמר)קצת תה,זללתי קרואסונים ומלון אחד מתוק דבש
סוווווכר כמו שאומרים בשוק.עיתון לשבת לא קניתי,את ספר הקריאה סיימתי לפניי יומיים או שלושה(הטרגדיה שם מהדהדת לי בראש)וכאילו שחסרות לי טרגדיות בחיים...מבינים? והנה אני פה לבד,מציתה סיגריה כאילו להרגיע את המצב,וחושבת על האיש המתוק שאין לי שמץ של מושג היכן הוא עכשיו,ואיך מרגיש בכלל.וזה דווקא מעניין אותי לדעת.עוצמת גילוי הלב שלי אולי הבריחה אותו ודחקה אותו לפינה.זה דיי מבהיל אני חושבת כשמסתערים עם עוצמת רגשות ורצונות חבויים,שהתגלו לפתע.(הלוואי עליי הסתערות כזאת
) אז להסתיר?לעשות כאילו?לשחק את המשחק?לאמץ מניפולציה נשית,מינית וחשקנית? עיזבו שטויות,ההצגות ממני והלאה...

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

אוהבת כשאת כותבת...
תהיי מי שאת, מבלי הצגות ומשחקים, ותעשי מה שטוב לך!

ע פ ר ל ה

New member
אוחח כפרה רינתתת

איזה
דבש
את באה לקפה? אל תשכחי להביא חאוו'ייג'(לא למרק). בטח בטח בטח... תמיד אני אני,לעולמי עד...והיישר לשם.

Rinattt

New member
חחח

אם הייתי יכולה... בכיף הייתי מביאה לך ובאה לשתות איתך קפה... יפה לך ההתמצאות בתבליני המרק התימני...

סקירה לילית

ישבתי במקלחת שעתיים פינטזתי על עופרלה... היה שם הכול רק לא סקס |עצוב| עפרלה

miri362

New member
מצאתי פתרון !!!!!!

היום יום שישי הריאשון מיזה שנה וקצת שלקחתי את עצמי (יחד עם חברה ) ויצאתי מצאתי את עצמי בעשה 2 בצהריים מסתובבת בקריון.... ללא סיבה אבל העיקר מטיילת האוכל כבר הוכן ובושל על הבוקר הבית נקי כי ניקיתי מייד עם צאת החג הכביסה ממתינה לבוקר למחר לקיפול וייש עוד מכונה אחת לתלות. אז תעשי לעצמיך מין הרגל קבוע לפחות פעם בחודש לקחת את עצמיך ופשוט לצאת לא חשוב לאן לעזוב הכל(או בעצם כימעט הכל) ופשוט סתם כך באמצע היום והכי חשוב שזה יהיה יום שישי וצאי לטייל זה נותן הרגשה מלאת חופש וסיפוק....

galia1962

New member
עוצמה רגשית מוחצנת כבר בהתחלה

יכולה מאוד להרתיע, עופרה. אני יודעת שהיו כמה גברים שהבריחו אותי בדרך הזו. עכשיו תחשבי מה את עושה עם זה. אומרת "זו אני" ושכולם יקפצו לי... או עובדת על עצמך, כן קצת לרסן ולא להחצין הכל מיד בהתחלה.

ע פ ר ל ה

New member
גליהל'ה 1962

בעיקרון את צודקת במה שאת אומרת,אני מבינה את זה לגמרי וחושבת כמוך. העניין הוא הרבה יותר פשוט לדעתי. אם אעשה ניתוח קטן למצב(ככה ביני לבין עצמי),אני יכולה לזכור שההתרחשות נעשתה בשלבים אצלי.אמנם מצא חן בעיניי העלם מייד בהתחלה,אבל לא קפצתי לו על הראש עם גילויים מרעישים ומשתקים ת'עצמות. את עוצמת הכאב הרגשתי כשהיו חילופי דברים בינינו שהבהירו את מקומו,ואת מקומי.קשה ומתסכל כשאחד מעביר הילוך ואילו האחר מדדה בעצלתיים. בעצם אני יכולה לומר,שהרבה מהאמת הכואבת שהתרחשה לאחר דיאלוג פרטי שלנו,נודעה לו כאן,מילים מרוחות על המסך שלבטח לימדו אותו הרבה עליי ועליו. פה ניקזתי את הכאב ותחושת הפיספוס שלי. הרהרתי עם עצמי על הסוגייה של:מה גורם לאנשים לרצות להתחבר? הרי ברור שהייתי מוכרחה למצוא חן בעיניו כדי שיווצר חיבור.והעובדה היא שנוצר חיבור נעים וכייפי.אז על איזה בסיס הוא נוצר?(תוהה כעט). אולי תקראי את ההודעה שלי שוב גליה,ותביני שהרגשתי שהעסק חוסל מהר מידיי,הרבה לפניי שמיצה את עצמו.(תחושה שלי בלבד). לי יש תכונה חזקה והיא:להמשיך הלאה...ולצעוד אל עבר הטוב,הנעים,והמספק. אינני פוחדת לכאוב שוב,כפי שאינני פוחדת לאהוב שוב. לדעת לאהוב-זו מתנה(כפי שצרחה עליי יערית)ואני יודעת כל כך טוב שהיכולת לאהוב ולהיפתח היא מתנה אלוהית,שמעידה על כך שאני חיה,ומלאת חיים וחיוכים. עפרה

יערית

New member
לפעמים

פרסי מיוחם עם שום הבעה על הפנים עדיף על איש שחשבת שאוהב אותך,שלא יבגוד בך בשום דרך,שיושר זה נר לרגליו. עיזבי הכל חארטה{והכרחית לפעמים}אין לך בכלל מה לדאוג לאיש ומה איתו,בסופו של דבר אחרי שאת כ"כ מודאגת וחושבת עליו,את מגלה שהוא כמו היהודי הנודד ,מחפש לו בצמא רב, בית,מיטה,אישה,וילדים לא שלו בכדי להרגיש בטוח בחייו.{לא בוחל באמצעים בכלל} תמשיכי בחייך ,מי שירצה אותך עפרה ידע איפה את, ואיך להשיג אותך.בלי משחקים,בלי מניפולציות, בלי שקרים,בלי תככים,בלי סיפורי אלף לילה ולילה לכל העולם ואחותו, יבוא אליך ממקום נקי,בכלל לא מדברת על אהבה,כי אהבה זה לא המילים שיאמר לך,זו ההתנהגות שלו כלפייך כתוצאה מאהבה.

ע פ ר ל ה

New member
אהה יערית../images/Emo9.gif

אין לי ממש חשק להיכנס ולנבור בסוגיית האהבה האבודה שלי.זה פתאום עושה לי להרגיש מעפן לגמרי.אז למה לי? מה שהיה ביני לבינו,ידוע לשנינו. אין פורמולה מדוייקת לענייני הלב. כשמרגישים ואוהבים...אין רצון לעשות בלימת פתע. ומשום שאני אוהבת ומכבדת את האיש,אני לא רוצה לזהם את היופי שהיה. אני זוכרת ומוקירה את השעות הארוכות שהיו לנו יחד. עפרה

למעלה