סקיצה של מולטי

da^Lord

New member
סקיצה של מולטי

לכל הרגישים אזהרה - איכות ביתית.
קטע נחמד מאוד. כאן

multi

New member
ליריקס והסבר

איכות ביתית? אני מצאתי סטאנד ושמתי מגן רוח מגרביון!!!
בקיצור, רציתי לשתף אותכם עם הרגשה שיש לי יום אחרי מסיבה/הופעה, אחרי הכיף לחזור למציאות. אני יודע שיש צקת בעיות דיקציה פה ושם אבל לא היה לי כוח לתקן. שונא לחזור למציאות ולהרגיש פתאום פשוט אחרי מסיבה והופעה אני חוזר להיות נחות שוחה בים של של הפאן והמציל צועק לצאת שוב אני מורן, יבש בגלל מגבת האמת שוב בגישה ובתדמית היום יומית השגרתית החד גונית המלבנית חיים לא פסקול של ביט כמו סינדרלה, התהילה נשארת עד חצות וכשנגמרת חוזר הביתה מנקה ת´רצפות כמו-בת-ים-קטנה, מקבל רגליים במתנה אבל גם זה ליום יומיים וחוזר לבטלה נקווה שיהיה טוב כמו בסוף הסיפורים אחרת החיים שלי יהיו ריקים וסתמיים רוצה להיות אדם חשוב, ולא זקן עזוב לא אחד שלא ניצל תזמן ולעד יחיה עצוב להרשם בהיסטוריה ולא לסיים כאלמוני להשפיע על העתיד להתקיים אחרי מותי

multi

New member
ועוד משהו

שימו לב שזה הביט של פאפרצ´י, זה מתאים כזה לרעיון של השיר...

DJ JuVi

New member
קטע מצויין, ליריקס גדול...להוריד!!!

ThE NeXt Be$t ThInG!!!

omritoto

New member
וואי אחי אהבתי!

ראשית, אהבתי את הליריקס והמבנה הפאגזי שלו (וואי שמונה מילים בשורוה, יפה מאוד!!!זה רמה של מיקצוען!) הקול שלך טוב השיר יפה ומתאים לביט! אבל חבל שהוא קצר יחסית

micL

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif כבוד... כל הכבוד

Double 0

New member
אני יודע שכולם כבר אמרו הכל...

אבל אי אפשר שלא להגיב. אחי א-ה-ב-ת-י!!!!!!!!!!!!

D.O.D

New member
אחי, ההערות שלי לגבי השיר:

מבוצע באופן טוב (למרות שתמיד יש אצל כל אחד מקום לשיפור...) איכות סבבה, מילים-סחטיין אבל יש לי בעיה עם התוכן...

D.O.D

New member
תראה, תשמע, תראה

אני לא מבין למה זה ככה אצלך. אתה מבין למה אני מתכוון? יעני, אתה עולה על הבמה, 1000 איש מסתכלים עליך, אתה מככב, כל האור אליך כן? אל תשכח להשאר עצמך... אני מבין את הכיף. אבל אתה צריך להיות עצמך בדיוק כמו שאתה לא על הבמה אתה צריך להיות ככה גם על הבמה מבין? זאת דעתי אבל...

אתה כבר יודעת את דעתי../images/Emo141.gif../images/Emo45.gif

מוכשר מוכשר ושוב פעם מוכשר! ליריקס מעולה
אתה עוד תצליח בגדול... בעצם אתה כבר מצליח!

DJ JuVi

New member
בא לי להגיד משהו על חן ומורן ביחד..

אבל אני לא אגיד. כולם כבר יודעים...

למעלה