סקיצה ראשונית

סקיצה ראשונית

שלום לכולם מצ"ב סקיצה ראשונית קומת הכניסה הינה ישירות לקומה העליונה המדרגות נמצאות קרוב לקיר המשותף תהיה עוד כניסה מסביב ההתיחסות הינה בעיקר לתכנון החדרים בקומה למעלה יהיו חדרי שינה עם פינת ישיבה תודה

והקומה התחתונה

הבית נמצא במדרון קומת הכביש בגובה הקומה העליונה עם גינה קדמית באות הגובה גינה אחורית נמצאת בגובה הקומה התחתונה .

פיטנגו4

New member
אני לא רואה

שום גינה, לא קדמית ולא אחורית, למעשה בכלל לא רואים את גבולות מגרש, אין שום התיחסות לטופוגרפיה המאד דומיננטית שיש אצלכם, גבהים של הרחוב, השכנים, ומיקום הנוף. הבית צף באויר... (ופוגש את הספה של השכנים שצפה אף היא ?
) חבל. (בבקשה לא לענות מילולית, אלא בשרטוט המתאים).

Z ליאור

New member
קשה מאד לחוות דעה ...

אני מנסה למצוא את הסיבה לכך ,אני חושב שהתכנית מאד בוסרית ,ובזבזנית במקום ,ולוקה בחוסר פרקטיות מס ' דוגמאות מול דלת הכניסה הראשית נמצאים שרותים ומקלחת ילדים ,וכניסה לחדרי השינה , פינת ישיבה בגודל הנ"ל(כשיש סלון ) ובזבוז המקום סביבה וזאת לעומת חדרי שינה מאד קטנים , לדעתי יש להשקיע מחשבה בתיכנון החלל הציבורי ,והחלל הפרטי . אהבתי את הכניסה החיצונית "לקלינקה (שרותי אורחים?)

דבר ראשון שקפץ לי

השטח בין פינת המשפחה לחדרים והשטח של הסלון ופינת האוכל נורא גדולים על חשבון החדרים. בקומת המשפחה אין לכם אמבטיה אבל יש מגרש כדורגל באמצע שהוא שטח מבוזבז לחלוטין שמשלמים עליו. קשה לחוות דיעה כי אולי זה מש שביקשתם. אני למשל הייתי מגדילה את המטבח על חשבון פינת האוכל ומכניסה אי שאפשר גם לאכול עליו ארוחות קלות ועושה איזושהי הפרדה בין הסלון למטבח. האם אפשר להפוך בקומת הכניסה את הכיוונים כך שמי שנכנס רואה את פינת המשפחה ולא את הכניסה לחדרים?

yobara

New member
תכנון מוזר. אולי אפשר לשתף קצת ברקע, במניעים.

הצעה

תוכל לפנות אליי לטלפון 0508775599 אוכל לתת לך גם הצעה של מפקח וגם של קבלן בהצלחה

למעלה