../images/Emo9.gifמילים../images/Emo9.gif
מסתכלת בתמונה ונחנקת בדמעות, חושבת האם יש עוד סיכוי שאוכל אותך לראות שמך חרות על הקבר וכך עמוק בתוך ליבי ואני לא אשכח ת´יום שחרב לי עולמי כשסיפרו לי על מותך, והדבר הנורא קרה ברגע אחד הכל התנפץ, אך האהבה גברה תמיד כשמישהו נעלם מעריכים אותו יותר והדמעות עדיין זולגות היישר אל הבאר לא הספקתי להיפרד, להגיד לך איזו מילה הייתי אז ילדה קטנה, שאבד לה עולמה האם את בשמיים מחייכת אלי ומקשיבה? הלוואי ויכולתי לתת לך יותר משיר ומנגינה כשאדם יקר נעלם מחיינו עולות החרטות סדק בלב לא יסגר גם עם בטון ויציקות ואת כל כך יפה עטופה במלאכים שם למעלה התקווה בלב שניפגש עוד, מושכת אותי הלאה הזמן עובר לאט לאט, הגעגועים רק מתרבים ואיך רציתי לנשק אך לא היו בך חיים.... לא היו בך חיים. הפרח הכי יפה שלמול עיני נקטף קשה לי בלב מן המחשבה הזאת........ מן המחשבה הזאת כל - כך היית הכלנית היחידה בין שדות של נרקיסים עכשיו רק חול ועפר את פנייך מכסים אני עומדת מול הקבר וכורעת ברכיים שתוכלי לראות שאת לא כאן ליבי שבור לשניים רוצה שתבואי אלי שמרי אלי תהי כאן לידי את לא באה, רק נטמנת עמוק בתוכי איך נישארתי תלויה באוויר כמו על חוט דק הרגשתי ת´נפילה אבל החזקת אותי חזק רציתי להיות בשמיים כאב לי שאת שם בודדה אז למה אלוהים לא לקח אותי במקומה??? למה אף פעם אני לא מקבלת תשובה אני אוהבת אותך ורוצה אותך כאן קרובה בכל לילה אני מתפללת שתחזרי, כבר מילדות רוצה לקום בבוקר לגלות שזה בעצם סתם סיוט במקום זה אני מגלה שזאת בעצם מציאות תגידי שאת מתגעגעת ובוכה ברגשנות.... קשה לי בלעדייך שאני כבר לא איתך... אבל יום אחד עוד ניפגש, תבטיחי לי מלאך תבטיחי לי מלאך.... תבטיחי לי מלאך...אני אוהבת אותך כל כך....