סקיצה חדשה של Cherry On the Cream

hermoni

New member
מממממ למרות שאסור לי...

שיר חביב אבל נשמע יותר כשיר של מוזיקה מזרחית מאשר איזשהו קשר לראפ או סתם למוזיקה שחורה

../images/Emo9.gifמילים../images/Emo9.gif

מסתכלת בתמונה ונחנקת בדמעות, חושבת האם יש עוד סיכוי שאוכל אותך לראות שמך חרות על הקבר וכך עמוק בתוך ליבי ואני לא אשכח ת´יום שחרב לי עולמי כשסיפרו לי על מותך, והדבר הנורא קרה ברגע אחד הכל התנפץ, אך האהבה גברה תמיד כשמישהו נעלם מעריכים אותו יותר והדמעות עדיין זולגות היישר אל הבאר לא הספקתי להיפרד, להגיד לך איזו מילה הייתי אז ילדה קטנה, שאבד לה עולמה האם את בשמיים מחייכת אלי ומקשיבה? הלוואי ויכולתי לתת לך יותר משיר ומנגינה כשאדם יקר נעלם מחיינו עולות החרטות סדק בלב לא יסגר גם עם בטון ויציקות ואת כל כך יפה עטופה במלאכים שם למעלה התקווה בלב שניפגש עוד, מושכת אותי הלאה הזמן עובר לאט לאט, הגעגועים רק מתרבים ואיך רציתי לנשק אך לא היו בך חיים.... לא היו בך חיים. הפרח הכי יפה שלמול עיני נקטף קשה לי בלב מן המחשבה הזאת........ מן המחשבה הזאת כל - כך היית הכלנית היחידה בין שדות של נרקיסים עכשיו רק חול ועפר את פנייך מכסים אני עומדת מול הקבר וכורעת ברכיים שתוכלי לראות שאת לא כאן ליבי שבור לשניים רוצה שתבואי אלי שמרי אלי תהי כאן לידי את לא באה, רק נטמנת עמוק בתוכי איך נישארתי תלויה באוויר כמו על חוט דק הרגשתי ת´נפילה אבל החזקת אותי חזק רציתי להיות בשמיים כאב לי שאת שם בודדה אז למה אלוהים לא לקח אותי במקומה??? למה אף פעם אני לא מקבלת תשובה אני אוהבת אותך ורוצה אותך כאן קרובה בכל לילה אני מתפללת שתחזרי, כבר מילדות רוצה לקום בבוקר לגלות שזה בעצם סתם סיוט במקום זה אני מגלה שזאת בעצם מציאות תגידי שאת מתגעגעת ובוכה ברגשנות.... קשה לי בלעדייך שאני כבר לא איתך... אבל יום אחד עוד ניפגש, תבטיחי לי מלאך תבטיחי לי מלאך.... תבטיחי לי מלאך...אני אוהבת אותך כל כך....

RunNGun

New member
איזה יופי

מילים מהלב, כמו שצריך word up רק תמשיכי לעלות

omritoto

New member
וואי זה השיר הכי יפה של חן ששמעתי!

שיר ממש יפה, מהמילים העצובות והמרגשות עד הביט היפיפה תעלי ותמשיכי!

multi

New member
מדהים

מדהים כמה שאת משתפרת מפעם לפעם, זה באמת הכי טוב שלך בינתיים ואני מאמין שאת תגיעי לרמות אפילו יותר גבוהות בעתיד. כמו שאמרתי לך, יש משפטים שהטון שירה לא מתאים לרגש שאת מנסה להעביר. וגם הפיזמון/מעבר הזה הוא ריק מדיי... אבל זה בהחלט מעולה

ShadowGirl

New member
ואי!

שיר חזק!! אני ממש עם דמעות בעיניים!!!! המילים פצצות ויש לך קול של ילדה בת 6 וזה מוסיף... אבל... יש לך קול סיוון כזה.. קולות ליווי... אבל באמת!! מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EmGee

New member
../images/Emo6.gifחחח

בהתחלה אמרו שיש לה קול של בת 10, עכשיו של בת 6 מה הלאה? דרך אגב עוד לא יצא לי לשמוע את השיר אבל אני בטוח שהוא מעולה

RiRo

New member
חזק

מהלב ורואים את זה, הליריקה סבבה צריך לשייף אותה טיפה יותר. הבעיה היותר גדולה לפי דעתי היא בפלואו שהוא משתנה לאורך השיר מגיע למצב לא יפה (לטעמי) ובפלואו המהר המילים נבלעות לך. אבל סבבה ! ואולי נשמע אותך בלייב בג´י בפורים PZ

Loony K

New member
wow!!!

השיר הכי מרגש ששמעתי בחיים שלי!! שיר פשוט מדהים!! חן,את תגיעי רחוק!

שיר יפה מאד אבל

הביצוע לא מספיק טוב, עדיין. נשימות, כניסות,דיקציה, עברית !!! מה זה שבור ? צריך לבטא את זה כמו shavoor ולא כמו shaboor ויש עוד - אבל להתחלה זה טוב מאד וחשוב מהכל !!! ע ב ר י ת (יש לך יותר מדי שגיאות)

da^Lord

New member
אם אתה שומע המעבדה כנראה שמעת

שיר עם הביט הזה. "שיר אהבה" של דין אבישר (סיינטיפיק). לפי מה שהבנתי זה ביט ששלחו לו במיוחד מארה"ב, אבל משום מה זה גם יצא לקאזה ככה שחן מצאה אותה. אני יכול להגיד שיש לה טעם טוב לבחור כזה ביט יפה.

Miss Craze

New member
חביב ביותר!!!

הייתי יכולה להשבע שהקול הזה 100 % מאולץ קינד אוף בריטני ספירס תגידו לי אם אני טועה אבל זה לא אותו ביט כמו של השיר "שיר אהבה" אהבתי את המילים!!! הישר מהלב :)

Golden I

New member
סורי אין לי מילים אבל זה במילה אחת

ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Double 0

New member
מדהים...

לשיר יש: מילים עמוקות שמעבירות את המסר כמו שצריך, ביט מקסים, ולמרות שלא עשית אותו הוא מאוד מתאים לשיר! בקיצור מדהים!!!

MC Bentzi

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד ../images/Emo45.gif

אני תמיד נהנה לשמוע דברים מהלב BIG UP

double M

New member
אוקיי....

חוץ מהביט אני לא רואה שום קשר בין השיר לנושא הפורום. שוב, אני חוזר על דברים שנאמרו, קול קצת ילדותי, אבל נראה לי קצת בעייתי לשפר את זה. אני לא אגיב על הליריקס כי זה נראה לי יותר מידי סנטימנטלי. אני רק אגיד שאפשר לשפר קצת את החרוזים....

למעלה