תראו מה עשיתי בסימנים החדשים תראו מה עשיתי בצ´אט עם הסימן של ה
ד דRדכוסי New member 26/9/02 #18 ../images/Emo13.gif תראו מה עשיתי בסימנים החדשים תראו מה עשיתי בצ´אט עם הסימן של ה
S swirrrly New member 26/9/02 #19 אני נותנת לך ציון 9 ../images/Emo118.gif איזה ענקי - יפה הגזמתוש בגדול.. ואממ.. הקו האופקי לא מספיק ארוך
אני נותנת לך ציון 9 ../images/Emo118.gif איזה ענקי - יפה הגזמתוש בגדול.. ואממ.. הקו האופקי לא מספיק ארוך
ד דRדכוסי New member 26/9/02 #20 תגובתי לקו האופקי אני לא מבין מה אתם רוצים מהקו האופקי שלי תרפו דוגמא ואז אני הבין מה הבעיה במה שעשיתי
תגובתי לקו האופקי אני לא מבין מה אתם רוצים מהקו האופקי שלי תרפו דוגמא ואז אני הבין מה הבעיה במה שעשיתי
ד דRדכוסי New member 26/9/02 #21 תרפו=צרפו אתם יכולים פשוט לקחת את התמונה להעביר אותה לצייר שם להסביר בסרטוט מה הבעיה ולצרף לפורום
ד דRדכוסי New member 26/9/02 #23 אה זה? טוב נוו... לא היה לי כח להשקיע בקו ארוך חוצמזה לפי מה שאני יודע אי אפשר לשים יותר מ8 סימנים ברצף וזה יפה גם שהקו לא ארוך
אה זה? טוב נוו... לא היה לי כח להשקיע בקו ארוך חוצמזה לפי מה שאני יודע אי אפשר לשים יותר מ8 סימנים ברצף וזה יפה גם שהקו לא ארוך
ד דRדכוסי New member 26/9/02 #24 תיקון: לא רק שאי אפשר יותר מ8 סימנים ברצף אי אפשר בכלל בהודעה יותר מ8 סימנים גם אם בייניהם כותבים משהו
תיקון: לא רק שאי אפשר יותר מ8 סימנים ברצף אי אפשר בכלל בהודעה יותר מ8 סימנים גם אם בייניהם כותבים משהו
ד דRדכוסי New member 26/9/02 #26 טוב שיפרתי קצת את הציור שלי נכון אמרתי לכם שמהסימן של ה עשית חץ גדול? אז הנה השיפור הראשוני שלו: שיפורים נוספים בעתיד נו... אז השיפור הזה יותר טוב מהציור המקורי?
טוב שיפרתי קצת את הציור שלי נכון אמרתי לכם שמהסימן של ה עשית חץ גדול? אז הנה השיפור הראשוני שלו: שיפורים נוספים בעתיד נו... אז השיפור הזה יותר טוב מהציור המקורי?