סקין של

סקין של ../images/Emo32.gif

נכון שלכולם היה חסר בצאט את האייקון
? אז סידרתי שיש אותו... מה שצריך לעשות זה להוריד את התמונה פה
לשנות את השם שלה ל icons.gif ובתיקייה פה
C:\Program Files\i2i Internet Solutions\i2i Chat - Platinum Edition\Tapuz\Graphics​
להחליף אותה עם הקובץ שקיים בקרוב עוד אייקונים נוספים... צריך לחשוב על מה להחליף במה... אם יש בקשות מיוחדות, שרשרו (אפשר לעשות אייקון של חצי ש"ח !!!!)

ועוד משהו

זה לא יעבוד, אם כל אחד יעשה את זה על דעת עצמו, לכן צריך לעשות את זה באופן מסודר. אם יש בקשות, תגידו, וננסה להגיע למוסכמות, אחרת זה לא יעבוד אם אחרים לא יראו את האייקון...

למה הצט לא עובד?????????

הוא לא עולה לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ganooov

New member
ורק שתדעו - אני מצאתי את השיטה ../images/Emo13.gif

לעשות סקינים - אבל שיהיה ברור ששלי יותר טובים.

אני לא ראיתי לפניי

אף אחד שעשה אייקונים... חוץ מזה לדעתי זה יוצא סתם מכוער להחליף את הממשק, אנחנו רק זקוקים לאייקונים מסויימים.

ganooov

New member
תחפש בפורום 500 הודעות שלי, ../images/Emo13.gif

ותראה שהעלתי לשם לפני חודש פלוס סקין עם אייקונים שונים. פבל ועמוס מרון התנגדו כבר אז לזה. בכל מקרה - צריך שיהיה את ה-
ואת הOFF, וכמובן - אני מוכן גם לעצב חצי ש"ח למהדרין! אבל אם פבל מחליט להיות סנוב - אנחנו נפתח כאן קהילת סניז מייקרז עם כללים משלנו.

OFF אני אעצב אותו מחדש

חצי ש"ח זה בעיה כי זה קטן מדי... נראה כבר מה נעשה.. צריך שמספיק אנשים יגיבו, ונחליט על איזה אייקונים עולים.

ganooov

New member
אוקיי - אני מעלה את הגירסה :-

המעודכנת של הסקין שלי - שיניתי רק 2 אייקונים, את הנורה בחצי ש"ח קטן, ואת החיזר ב-
. ללדעתי החץ הוא רעיון נחמד, אבל צריך למצוא לו מקום טוב. לדעתי צריך בשלב הראשון להחליט איזה אייקונים יוסרו, ורק אחרי כן לקבוע איזה איקונים יחליפו אותם. מצורף הרקע, אחר כך יהיו הכפתורים. הסקין מעוצב כמו WIN.

swirrrly

New member
לא מדויק ../images/Emo118.gif

אפשר שהצ´אט יהיה פתוח, עדיין פתוח כשמשנים את הקובץ, ואז פשוט ללחוץ על F5 (ריפרש...) כשהחלון של הצ´אט פעיל.

Snitch

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

שמתי את זה
ו.. יש סיכוי שתוסיפו את
?

swirrrly

New member
את השני ששמת כבר יש ../images/Emo118.gif

ואנחנו צריכים לבחור אייקונים שכולם רוצים..

למעלה